Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben şimdi çıkıyorum. fetih 1453 e gidicem cemle akşam girmeye çalışırım eve dönüş saatime göre.

sizi seviyorum benim için kıymetlisiniz. kendinize çok iyi bakın hep iyi olun. sevgiyle ve manda göle mıçar gibi öpüyorum:)

bende manda göle mıçar gibi öpüyorum

hooşgeldin salihaa=) 2. salihamız oldıun o zamann=) burda verirsin merak etme=) bende hazal..bebişin var sanırım doğum kiloları mı

İnşaALLAH canım ya evet malesef doğum kiloları 15 aylık kızım var onun hediyesi bana :5::5:

hoşgeldin cnaım aramıza
ben aslı takım kaptanıyım
kiloların doğum kiloları mı neden şevkin kırılıyor anlat bakalım

ah canım ya mesela dün karar verdim başlıyorum diyete dedim ama sabah kalktım afedersin öküz gibi yedim. motivasyon yok şevkim kırılıyo hatta yok oluyo inş. bana yardım elinizi uzatırsınız çünkü artık gerçek anlamda psikolojim bozuluyor. Masabaşı çalışıyorum şirkette muhasebeciyim hareket alanım neredeyse sıfır oy oy baya dertliyim.

tamam ben günlük 1 saat pisiklet 1 saat leslieee

inşallah yaaaaaaaaa

merhaba tanışırız beraber veririz kiloları

inşaALLAH kızlar

eve geldim hemen mutfagaa girişecem..sonrada sporrrrrrrrr:8::8::8::8::8::8::8::8:

aslı seni görüyorum oturma hadi kalk leslie yapppppp

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar bende takıma katılmak istiyordum talebimi aynalar nickli arkdaş kabul etti ne yapmam lazım. Şevkim çok çabuk kırılıyor lütfen yardım

77 kiloyum hedef 55 bo:1,60

mrb canım hoşgeldinn.. adım saliha 23 yaşındayımm.. çalışmıyorumm.. biran önce veririz şu yağları inşallah mandıraya :9: hiç merak etme bizde motivasyon çook :17::17::17:

menümm

sabah
2 dilim çavdar
1 kk peynir
1 tk reçel
1 bardak siyah çay

öğle
1 dilim çavdar
1 tabak pırasa

ara
1 kase salata

akşam
1 tabak türlü
1 kase fasulye turşusu
2 yk pirinç pilavı

3 lt yakın su

seve isteye spor :52:
50 mekik

eseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen. ben döndüm sen nerdesin yaaaaaaaaaaaaa

oyacım senden sonra şevkim kırıldı.olsun arada uğrıyacağım.cemle de barışmışsın çok sevindim.kendine çok iyi bak.herşey çoook daha güzel olucak inşallah bahar geliyor hava mis takma bişeyi kafana.sevgiler:16::16::16::16:

haftasonu için fetih1453 filmine gidecektik karar vermiştik ama ev arkadaşım sattı bugünde toplantı olaunca eve kayseriye gidecem dedi ben bozuldum ne yalan söyleyim biraz önce aradı gidememiş araba yokmuş ilçeden kayseriye gidenler vardı onlarla gidecekti onlarında bir arkadaşı çıkmış yer yokmuş bazen böyle istemediğim bir şey olunca kötü olabiliyor sonu
hhehe ahın tutmuş=)

İnşaALLAH canım ya evet malesef doğum kiloları 15 aylık kızım var onun hediyesi bana :5::5:

ah canım ya mesela dün karar verdim başlıyorum diyete dedim ama sabah kalktım afedersin öküz gibi yedim. motivasyon yok şevkim kırılıyo hatta yok oluyo inş. bana yardım elinizi uzatırsınız çünkü artık gerçek anlamda psikolojim bozuluyor. Masabaşı çalışıyorum şirkette muhasebeciyim hareket alanım neredeyse sıfır oy oy baya dertliyim.

inşaALLAH kızlar

verirsin canım benimde kızım var 6 aylık bak ben verdim buranın sayesinde=) sende verirsinnn

ben şöyle düşünüyorum.herkesin belli bi düzeni var bu hafta bi deneme yapalım
sizde sunun teklifleri..mesela 7 gunde işinden dolayı(saglık problemi cıkmazsa) sadece 1 gun yapmama hakkı olsun..
herkes kendi yapabilecegi kotayı koysun o hedefe ulaşmaya çalışsın hepsini bir gun onceden bildirelim o gun yaptık mı yapmadık mı onun hesabını verelim...tek şart dürüstlük olsun ????
ne diyosunuz?artık bişiler yapmak lazım yapıştı bu kilo ustume :(
Ayşecim ben de sporun zorunlu olması taraftarıyım ancak haftada 6 gün yapılan spor çok fazla olur,neden?uzmanlar en çok haftada 3 veya 4 kez spor yapmayı öneriyorlar,çünkü vücut birzaman sonra yapılan spora alışıyormuş ve eskisi kadar etkili olmuyormuş kilo vermede,bence 1 gün durup 1 gün yapsak çok daha sağlıklı olur.

14. TAKIM 245. Etap

aynalar ( 87,8 / 87,4 / 0,4 / 0,46% )
emidaf ( 64,3 / 64,1 / 0,2 / 0,31% )
fiyona_07 ( 58,0 ) izne ayrıldı.
1.73 ( 94,8 / 94,3 / 0,5 / 0,53%)
hazos87 ( 57,0 / 56,9 / 0,1 / 0,18%)
pisiq ( 68,7 / 69,6 / -0,9 / -1,31%)
pinkcat87 ( 65,5 / 65,2 / 0,3 / 0,46%)
tedis ( 82,5 / 83,0 / -0,5 / -0,61%)
rainandthesun ( 80,5 / 80,5 / 0,0 / 0,00%)
melekaysee ( 64,9 / 64,3 / 0,6 / 0,92%)
oyagibi ( 121,0 / 124,5 / -1,8 / -1,49 %) 243. Etapta izne ayrılmıştı kilosu 2 ye bölündü.
yas23 ( 65,6 / 63,8 / 0,9 / 1,37%) 243. Etapta izne ayrılmıştı. Kilosu 2 ye bölündü. Kendi isteği ile takımdan ayrıldı.

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,07%
Ellerine sağlık aslıcım keşke daha güzel kilolar verebilseydik ama haftaya inşaallah daha güzel olur.

tekrardan selam kızlar listeyi hazırladım sonuç hiç iyi değil
geçmişe çok bakmadım ama kilolara bakarken gözden geçirdim spor konusunda sorunumuz var
ayşenin teklifi güzel haftada bir gün izin verebiliriz kendimize ama diğer günlerde mutlaka spor yapalım bunuda yazalım sporuda zorunlu tutalım mecbur olsun spor yapmak 10 tane mekik bile çeksek kardır
bu konuda herkes fikrini yazsın artık atalım üstümüzden bu miskinliği
Aslıcım ben ayşeye de fikrimi yazdım bence 1 gün durup 1 gün spor yapmak daha doğru olur,benim okuduğum yazılarda genelde haftada 3-4 gün spor öneriliyor, isteyen hergün de yapabilsin ama bence zorunlu olan spor haftada 4 gün olsun.

kızlar ben şimdi çıkıyorum. fetih 1453 e gidicem cemle akşam girmeye çalışırım eve dönüş saatime göre.

sizi seviyorum benim için kıymetlisiniz. kendinize çok iyi bakın hep iyi olun. sevgiyle ve manda göle mıçar gibi öpüyorum:)
ohh oya benim yerime de seyret,sen de bizim için kıymetlisin canım,ben de seni öpüyorum mucccckkk:54::54::54:

Merhabalar kızlar bende takıma katılmak istiyordum talebimi aynalar nickli arkdaş kabul etti ne yapmam lazım. Şevkim çok çabuk kırılıyor lütfen yardım

77 kiloyum hedef 55 bo:1,60
hoşgeldin canım ben de neslihan,inşaallah hepberaber vericez kilolarımızı

Aslıcım ben ayşeye de fikrimi yazdım bence 1 gün durup 1 gün spor yapmak daha doğru olur,benim okuduğum yazılarda genelde haftada 3-4 gün spor öneriliyor, isteyen hergün de yapabilsin ama bence zorunlu olan spor haftada 4 gün olsun.

canım doğru uzmanlar haftada 3-4 gün spor diyorlar ama onlar 1-2 saatlik sporlar düzenli profesyonel olanlar
biz kendi çabamızda yaptığımız sporlar yarım saat filan o yüzden sorun olmaz herkes kendien göre belirlesin daha önce dediğim gibi 10 mekik bile çeksek hergün kardır bizim için

ben iyiyim Aslı sen nasılsın?arkadaşın ne yaptı geri mi geldi gidemeyince?

sağol cnaım bende tüm gün uykulu geziyorum ama uyumuyorum yoksa sabahlarım bugün
evet geri geldi canım

Back
X