Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dunku menum resmen karbonhidrat gunuydu

kahvaltı
1,5 dilim ekmek
1 dilim peynir

ara 5-10 siyah uzum

öğle
1 dilm pizza

ara
1 meyve
3 incir
10 civarı kuru uzum

akşam
2 dilim ekmekle tost

ara misafirlikte
yarım dilim kek
1 ceviz buyukulugunde patates ezmesi

bugunku menumu de yazayım belki giremem..haftasonu cok duzensiz oluyor
sabah-öğle
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kagıt inceliğinde kaşar
yarım domates
yarım salatalık
1 dilim salam
1 yumurta
2-3 zeytin
3 dilim ekmek

ikindi
1 dilim cok ince hamurlu pide
2 bardak ayran
akşamada sebze yemegi veya meyve yerim

selam kızlar nabersiniz. ben sanırım yorgunluktan ölüyorum. birkez daha anladım ki benden ev kadını olmazmış. abi ne zor işmiş ya. sabah beri alışveriş, temizlik, offf yerleri süpür 5 defa sil halı sil cam sil perde çıkar yıka yerine tak toz al. aman allahım pestilim çıktı. leslie ile 4 saat spor yapmış gibi hissediyorum kollarım uyustu resmen

kızlar ben bugün spor yapmadım ama deli gibi temizlik yaptım iliğim kemiğim kırıldı. bugün spor yapacak güç takat yok. temizlik de hareketten sayılır mı?

dünkü menum

sabah 11:00 kepekli ekmekli diyet beyaz peynirli yağsız tost. çay

saat 17:30 birkaç çatal et döner, 3 çatal spagetti makarna, 1 yk musakka, 1 bardak kola.

ara biraz kaşar peyniri

cemle beraberdim o yüzden düzensiz oldu:)

bugünki menum

sabah 2 dilim uno kepekli ekmek, 1 yumurta, biraz peynir, çay

ara yok

akşam 1 bütün fırında pişmiş çipura(şu an pişiyor), 1 dilim çavdar ekmeği, salata

ara bir avuç fındık.

spor yapmadım ama saat 1 den 15 dk öncesine kadar hiç oturmadan deli gibi temizlik yaptım

Selam kızlar benide aranıza alirmisiniz acaba daha oncede bu yarismadaydim ama cenaze nedeniyle ara vermek zorunda kaldım sonrada diskalifiye olmuşum:((((aslında cok azimliyim...takım kaptanı Neslihan hanım acaba benide aranıza alirmisiniz????

Selam kızlar benide aranıza alirmisiniz acaba daha oncede bu yarismadaydim ama cenaze nedeniyle ara vermek zorunda kaldım sonrada diskalifiye olmuşum:((((aslında cok azimliyim...takım kaptanı Neslihan hanım acaba benide aranıza alirmisiniz????

selam canım. takım kaptanımızın adı Aslı. rumuzu aynalar:) takımda yer varsa kesin katılırsın aramıza. ama sanırım şimdilik kimse yoktur ilerleyen saatlerde gelir bizim güzeller

selam canım. takım kaptanımızın adı Aslı. rumuzu aynalar:) takımda yer varsa kesin katılırsın aramıza. ama sanırım şimdilik kimse yoktur ilerleyen saatlerde gelir bizim güzeller

Cnm cok sagol ama az önce 70-79 grubuna alındımmm yaz geliyor valla kg vermek şart oldo:1:Tekrar cok TSK ederim arkadasım ilgilendiğin icin:16:

selam kızlar nabersiniz. ben sanırım yorgunluktan ölüyorum. birkez daha anladım ki benden ev kadını olmazmış. abi ne zor işmiş ya. sabah beri alışveriş, temizlik, offf yerleri süpür 5 defa sil halı sil cam sil perde çıkar yıka yerine tak toz al. aman allahım pestilim çıktı. leslie ile 4 saat spor yapmış gibi hissediyorum kollarım uyustu resmen

=) ellerine sağlık canım mis olmuştur ama=) bende yaptım temizlik ama yüzeysell=)) öyle perde cam yok toz al süpür sil=)

Back
X