Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaptım huzurluyum gururluyum :52::52::52:

yarım saat lessie :8::8::8:
:46::46::46:
bravoooooooooooooo
menümm

sabah
2 dilim çavdar
1 kk peynir
1 tk reçel
1 bardak siyah çay

öğle
1 dilim çavdar
1 tabak pırasa

ara
1 kase salata

akşam
1 tabak türlü
1 kase fasulye turşusu
2 yk pirinç pilavı

3 lt yakın su

seve isteye spor :52:
50 mekik

:46::46::46::46::46:

bugünkü menüm
sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek+biraz peynir
öğle:2 dilim tam tahıllı ekmek arası sandeviç
akşam:salata

sporum
30 dakika spor salonunda aletli ve hoplayıp zıplamalı hareketler
evde 15 dakika koşu bandı

söylüyecek kelime bulamıyorum pirimsinnnnnn:42::42::42::42::42:

mesaj yazma bu hafta özgedeydi o izinli olduğu için ondan sonraki emoşa sıra geçti

GÜNLÜK MESAJ SAYIMI

1.73 *** 25 şubat -2 mart

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
ben cumartesi pazar yokum bugünü yaparım pazartesi gece gelirim yokum çünkü yarın kütahya ordan eskişehir yapcam:5:

sabah
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek

öğle
2 dilim ekmekten yapılmış tost
domates
közlenmiş biber
2 tatlı kaşığı reçel
1 bardak çay

ara
1 portakal

akşam
2 haşlanmış patates
menünü begendimm

Son düzenleme:
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 kk peynir
-1 kupa adaçayı

ÖĞLEN
-3 yemek kaşığı bulgur pilavı
-3 yemek kaşığı et sote
-1 lokma ekmek

ARA
-3 zeytin,3 dilim peynir
-1 dilim ekmek

AKŞAM
-1,5 ev yapımı hamburger
-1 soda

ARA
-1 greyfurt yiycem

bugün de 10 dk eliptik,yarım saat de leslie yapacağıma söz veriyorum:8::8::21::64::124::124:
hamburger var akşama ama olsun sporlar var ve ev yapımı olması hafifletiyo ....
aslıcımmm iyiyim gezdik bugun biraz deniz hanım artık çok seviyor gezmeyi öyle bakınıyor ki dişarıyaa bayılıyorum hehehe=) 2 tane de erkek bebekl kızıma sulandı 1,5 yaşlarında hehehe biri geldi yanagına yanağını koyduu diperi de koştu buna doğruu düşüyordu az kalsın annesi zor yakaladıı ehhehe=)sen napiyorsun canımm...yarım saat sonra sporumu yapicimm bendeee

:1::23: bakıyom kıza talipler başlamışş

23-02-2012
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................0
fiyona................izinli
1.73......................7+
pisiq.........................7+
rainandthesun............7+
oyagibi...................7+
nilipus......................0
emidaf............izinli

evvet mesajlar sayıldııııııııı ,sıcccaakk sıcccaakk....
ellerine saglıkkk

biz okul çıksı arkadaşlar ve 2 öğrenciyle Fetih 1453 e gittik mükemmeldi.coğu sahnesinde gözyaşlarımı tutamadım.helal olsun adamlara.mutlaka izlenmesi gereken bir film.çok etkilendim ben.
ben de ogluşlarımı götürcem bi ara
Arkadaşlar ben sporumu yaptım,1 mil lesli(20 dk sürdü) ve yaklaşık 10 dakika eliptik,su içmekten karnım şişti yaaa

:46::46::46::46::46:

hehe bugun nöbet sırası babişte sabah erken kalkcam dersaneye gidicimmm=) ben yatıyorum öperim hepiniziiii kızlarrr.bu arada emoşş sanada iyiyolculuklar bidee sporumu yaptım=))))

kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir

ögle
1 tabak kısır
yanında turşu

akşam
1 dilim ekmek
1 kk peynir

ara
2 dilim kabaklı ev pidesi
1 dilim yaş pasta
1 tatlı kurabiye

hehe bugun nöbet sırası babişte sabah erken kalkcam dersaneye gidicimmm=) ben yatıyorum öperim hepiniziiii kızlarrr.bu arada emoşş sanada iyiyolculuklar bidee sporumu yaptım=))))
teşekkürler.sporlar güzelll
mekiklerimi çektim off öyle halsiz düştümki ama yatağa düştüm hemen:):)
evet evet sporrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yalan dünyayı izleyemedim peeeh orçun orçun :)

bende yalan dünya eşliginde leslie yapcam şimdi.geç geldim dogum gününden kardeşimin kızının dogumgünüidi.sabahta yolculuk olcak.mecburen şimdi yapmam lazım.yarın hakkında söz veremem.1 saat pisiklet bindim şimdi leslie 30 dak yapcam belki 1 saat

mrb canım hoşgeldinn.. adım saliha 23 yaşındayımm.. çalışmıyorumm.. biran önce veririz şu yağları inşallah mandıraya :9: hiç merak etme bizde motivasyon çook :17::17::17:

Mrb canım bende Saliha Gaziantepliyim çalışıyorum 25 yaşındayım. inşaALLAH canım ya inşaALLAH

hhehe ahın tutmuş=)

verirsin canım benimde kızım var 6 aylık bak ben verdim buranın sayesinde=) sende verirsinnn

inşaALLAH canım ya

ohh oya benim yerime de seyret,sen de bizim için kıymetlisin canım,ben de seni öpüyorum mucccckkk:54::54::54:

hoşgeldin canım ben de neslihan,inşaallah hepberaber vericez kilolarımızı

Hoşbuldum canım inş. çok sağol

hoşgeldin canım aramıza.ben emine öğretmenim.adanada yaşıyorum

hoşbuldum canım memnun oldum

kızlar ben kuralları okudum ama birde siz anlatsanız çok şahane olacak yardım edin kiloları başı belada şu garibana :19::19::19::19:

sabah
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek

öğle
2 dilim ekmekten yapılmış tost
domates
közlenmiş biber
2 tatlı kaşığı reçel
1 bardak çay

ara
1 portakal

akşam
2 haşlanmış patates

beğendim menünü canım.ama salihaya katılıyorum.mutlaka akşama yoğurt ya da süt ekle.geçen cumartesi diyetisyen bir arkadaşım var onunla konuştum o da bana akşam öğününde illaki yoğurt olsun olmazsa yatmadan önce yarım yağlı süt iç dedi

kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir

ögle
1 tabak kısır
yanında turşu

akşam
1 dilim ekmek
1 kk peynir

ara
2 dilim kabaklı ev pidesi
1 dilim yaş pasta
1 tatlı kurabiye

beğendim menünü emoş.sanki akşam için hazırlık yapmışsın.gün boyu az yemişsin.ama şu kısır keşke daha az olsaydı

Mrb canım bende Saliha Gaziantepliyim çalışıyorum 25 yaşındayım. inşaALLAH canım ya inşaALLAH

inşaALLAH canım ya

Hoşbuldum canım inş. çok sağol

hoşbuldum canım memnun oldum

kızlar ben kuralları okudum ama birde siz anlatsanız çok şahane olacak yardım edin kiloları başı belada şu garibana :19::19::19::19:

canım kurallar aslında çok basit.hergün siteye uğrayıp en az 7 mesajla paylaşımda bulunuyorsun.eğer o gün siteye giremeyeceksen takım kaptanı aslıdan izin alıyorsun.her gün yediklerini mavi renkle alınan son bir kararla o gün yaptığın sporu mor renkle yazıyorsun.her cuma kilo bildirim günü.cuma günü saat 12 den önce kilonu yazıyorsun.aslında çok basit kurallarımız var.böylelikle hem motive olup kilo veriyorsun hem de arkadaşlık kuruyorsun.canım hiç kafana takma kilolarını öyle bir motive oluyorsun ki gün içinde kaçamak birşeyler yiyemiyorsun.cuma günkü kilo bildirimini düşünüp takımım için daha az yemeli ve spor yapmalıyım deyip daha rahat kilo veriyorsun.

canım kurallar aslında çok basit.hergün siteye uğrayıp en az 7 mesajla paylaşımda bulunuyorsun.eğer o gün siteye giremeyeceksen takım kaptanı aslıdan izin alıyorsun.her gün yediklerini mavi renkle alınan son bir kararla o gün yaptığın sporu mor renkle yazıyorsun.her cuma kilo bildirim günü.cuma günü saat 12 den önce kilonu yazıyorsun.aslında çok basit kurallarımız var.böylelikle hem motive olup kilo veriyorsun hem de arkadaşlık kuruyorsun.canım hiç kafana takma kilolarını öyle bir motive oluyorsun ki gün içinde kaçamak birşeyler yiyemiyorsun.cuma günkü kilo bildirimini düşünüp takımım için daha az yemeli ve spor yapmalıyım deyip daha rahat kilo veriyorsun.

anladım canım çok tşkler gerçekten kafama taktıkça daha da büyüyor gözümde kilolar

ama kızlar ben pazar günü çalışmıyorum dolayısıyla pazar günü nete giremem beni bu konuda mazur görün lütfen

anladım canım çok tşkler gerçekten kafama taktıkça daha da büyüyor gözümde kilolar

ama kızlar ben pazar günü çalışmıyorum dolayısıyla pazar günü nete giremem beni bu konuda mazur görün lütfen

takma hayatım kiloları.azmin elinden birşey kurtulmuyor.vereceğine eminim.

sabah kahvaltılarını hafif geçiştirdirdiğim için akşama doğru çok acikiyorum bundan sonra kahvaltıyı sağlam yapıcam.. Akşamlar hafif olur belki

Back
X