Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok kötü hissediyorum.

cem bu sabah erken kalkacaktı sabah 7 de aramaya basladım açmadı. normalde açmamazlık etmezdi asla. en son saat 10 civarı evini aradım annesi açtı dedim cem nerde. akşam aşkınla çıktı dedi geri gelmedi tüm gece dedi( aşkın itin teki arkadaşı) aramaya devam ettim cevap yok. birkaç sms attım saat 11 civarı kaymakamlıktayım yazmış ama kelimler abuk suku hatalı muhtemelen kanındaki alkolden. beni aldattın dedim bunu bana nasıl yaptın dedim. bir daha arama beni falan yazdım. yine ben kaymakamlıktayım çok gürültü var burda falan yazmış. başka cevap yok. eger dogru olsa söylediği cemin şimdiye ortalıgı yıkması lazımdı arayarak sms atarak
muhtemelen geceden kalma ve belki de bir kadının koynunda uyuyor. beni 2008 dede aldatmıstı ama onda fiiliyata geçmeden ayakalmış ayrılmıştım. 1 yıl sonra barışmıştık. bu ikinci sefer. nerden biliyorsun diyeceksiniz. onu tanırım. eger yazdıgımı yapmamış olsa şu an delirmiş gibi arardı. en son 11:18 de sms atmış işte burası gürültülü diye sonra tık yok. yine sızmıştır.

bunu bana bize nasıl yapar inanılır gibi değil. yaşama sebebimsin derdi bana. ben tertemizim hep de öyle kalıcam derdi. seni çok seviyorum derdi. ki zaten yatakta çok da başarılı değildir. nasıl ya aklım almıyor. aramayacagım bir daha asla dün geceye dair detayları da bilmek istemiyorum. bilirsem daha çok acıyacak.

allahım beni neden böyle sınıyorsun :(

dün akupuntura gittim. adam göbeğime falanda ineler batırıp 20 dk bekledi öyle. sonra kulaklarıma taktı ve elektirik verdi çınlama duydum 10 dk kadar. sonrada normal iğne taktı kulagıma. bir de liste verdi. bu arada onun tartısında 120.5 çıktım. liste aşağıda bundan sonra aynen listeye uyucakmışım. 3 hafta boyunca her ahftanın 3 günü üst üste gidicem aynı uygulayı yapacak sonra haftada 1 e düşücek toplam 3 ay devam edicem. minimum 20 kilo verecekmişim bu sürede.

kociş cayın yanına mutlaka bişiler yemek istiyor..bende otlanıyorum ama onuda kesmem lazım farkındayım :)

aynen benimkide yaaaaaaa.o yüzden bu kadar çok hamurişi yapıyorum off.bişey yapmazsam buluyo mutlaka bişey yiyecek ekmek peynir salam yiyo bu sefer=) bende aynen senin gibi otlanıyorum mecburrr

açmı içilecek tok mu ?miktar ne kada olacak bi yan etkisi varmı?ısınamadım şu sirkeye ya :)

aç karnınaymış canım bende 1-2 hafta içmiştim bi ara bu sabah özgenin gazıyla yeniden başladım =) mide yanması falan yapabiliyor sanırım ama bende bişey yapmıyor sadece midem bulanıyor içince ama hemen geçiyor

çok kötü hissediyorum.

cem bu sabah erken kalkacaktı sabah 7 de aramaya basladım açmadı. normalde açmamazlık etmezdi asla. en son saat 10 civarı evini aradım annesi açtı dedim cem nerde. akşam aşkınla çıktı dedi geri gelmedi tüm gece dedi( aşkın itin teki arkadaşı) aramaya devam ettim cevap yok. birkaç sms attım saat 11 civarı kaymakamlıktayım yazmış ama kelimler abuk suku hatalı muhtemelen kanındaki alkolden. beni aldattın dedim bunu bana nasıl yaptın dedim. bir daha arama beni falan yazdım. yine ben kaymakamlıktayım çok gürültü var burda falan yazmış. başka cevap yok. eger dogru olsa söylediği cemin şimdiye ortalıgı yıkması lazımdı arayarak sms atarak
muhtemelen geceden kalma ve belki de bir kadının koynunda uyuyor. beni 2008 dede aldatmıstı ama onda fiiliyata geçmeden ayakalmış ayrılmıştım. 1 yıl sonra barışmıştık. bu ikinci sefer. nerden biliyorsun diyeceksiniz. onu tanırım. eger yazdıgımı yapmamış olsa şu an delirmiş gibi arardı. en son 11:18 de sms atmış işte burası gürültülü diye sonra tık yok. yine sızmıştır.

bunu bana bize nasıl yapar inanılır gibi değil. yaşama sebebimsin derdi bana. ben tertemizim hep de öyle kalıcam derdi. seni çok seviyorum derdi. ki zaten yatakta çok da başarılı değildir. nasıl ya aklım almıyor. aramayacagım bir daha asla dün geceye dair detayları da bilmek istemiyorum. bilirsem daha çok acıyacak.

dur canım sende hemen senaryo yazma be oyaaa..nerden biliyorsun bi kadınla olduğunu belki erkek arkadasında kalmıştır..offffffffff bi dur önce anlaaaa=( ama önceden aldatöması kötüyümüş ya aklına gelmesi normal ama bi bekle bakalımm

çok kötü hissediyorum.

Oyacığım ya noluyor böyle..
Canım hep iyiyi düşünmek istiyorum belki çok sarhoştur canım ya..inşallah ole bir şey yapmamıştır.
eğer aldatmışsa ve 2. ise söyleyecek yapacak hiç bir şey kalmamıştır.affettiğin takdirde yine yapacaktır.
Böyle şeylere çok öfkeleniyorum ne diyeceğimi bilmiyorum kusura bakma..
:50::50::50::50::50::50:

dün akupuntura gittim. adam göbeğime falanda ineler batırıp 20 dk bekledi öyle. sonra kulaklarıma taktı ve elektirik verdi çınlama duydum 10 dk kadar. sonrada normal iğne taktı kulagıma. bir de liste verdi. bu arada onun tartısında 120.5 çıktım. liste aşağıda bundan sonra aynen listeye uyucakmışım. 3 hafta boyunca her ahftanın 3 günü üst üste gidicem aynı uygulayı yapacak sonra haftada 1 e düşücek toplam 3 ay devam edicem. minimum 20 kilo verecekmişim bu sürede.

vayy süpermişş=) kömür olmadın di mi kız hehehehhehe

aç karnınaymış canım bende 1-2 hafta içmiştim bi ara bu sabah özgenin gazıyla yeniden başladım =) mide yanması falan yapabiliyor sanırım ama bende bişey yapmıyor sadece midem bulanıyor içince ama hemen geçiyor

ya ben bole şeyler yapmadım pek..sadece ezelden beri bitki çayları içerim..
valla göbegimde bi anormallik var 1 haftada göbekmi bağlar insan patlayacam ya belki ödem vardır diye teselli ediyom kendimi..pantolon dugmesini zor kapatıyorum yaa..napsam bilemedim mekik falanda cekiyorum bol suda içiyorum..zaten kilo vermem durduda bari göbegim inse..bende özge gibi ayrılmayı dusunuyorum ne zamandır faydam yok gruba hiç kilo veremiyom.sabah cıktım tartıya 65.7 gösteriyo :50::50::50::50::50::50:3-4 gunde 1,5-2 kilo fazla veya eksik cıkabiliyorum :14::14::14::14:

bebeişim bel fıtıklılara pilates iyi geliyormuş aslı var mı?sonra sakatlanmayalım

canım iyi geliyor ama uzman kontrolünde yapmalısın.hareketleri yanlış yapma riski çok fazla.ben yapıyorum ama önceden 1 tıl kadar platese gitmiştim sonra 1 yılda ebru şallıyla yapmıştım hamile kalınca bırakmıştım..

çok kötü hissediyorum.

oyacığım canım kendini çok hırpalıyorsun..eğer öle bişey yaptıysa onun kaybıdır ama şöle bişeyde var eğer gece çok içtiyse akşamdan kalmaysa senin mesajlarını tam olarak idrak edememiştir belkide uyku daha tatlı gelmiştir seni o yüzden geçiştirmiştir illa biriyle olacak diye değil..
ama sen bu şekilde düşünüyorsan zaten ilişkinizde bi güven sorunu var oda cemden kaynaklanmış anladığım kadarıyla güven olmayan bi ilişki insanı yıpratır.. bence çok fazla üstüne gitme öle bişi varsa ortaya çıkar zaten...kendini de üzme kaybedeb o olur

hadi bakalım inşallah..

ya ben bole şeyler yapmadım pek..sadece ezelden beri bitki çayları içerim..
valla göbegimde bi anormallik var 1 haftada göbekmi bağlar insan patlayacam ya belki ödem vardır diye teselli ediyom kendimi..pantolon dugmesini zor kapatıyorum yaa..napsam bilemedim mekik falanda cekiyorum bol suda içiyorum..zaten kilo vermem durduda bari göbegim inse..bende özge gibi ayrılmayı dusunuyorum ne zamandır faydam yok gruba hiç kilo veremiyom.sabah cıktım tartıya 65.7 gösteriyo :50::50::50::50::50::50:3-4 gunde 1,5-2 kilo fazla veya eksik cıkabiliyorum :14::14::14::14:

o göbek bebek olmasın :49::49::49::49: canım ben iyiki de çıkmamışım diyorum şimdi ben de bi ara öleydim ama şimdi motivasyonum çok yüksek..kendime ayrıca da bi defter tuttum yediklerimi yazıyorum günlük kilomu yazıyorum yani haftada 200-300 gr versem bile bana yetecek sen de öle yap yeniden bi hedef belirle istersen motive için iyi oluyor..ya da benim eltimi bi yanına yollıyım olmazsa o da süper motive ediyor...
şimdi defne arkamda oturuyor kaka yapıyor ama bi ıkınışı var ki anlatamam:52::52::52::52::52:

Oyacığım ya noluyor böyle..
Canım hep iyiyi düşünmek istiyorum belki çok sarhoştur canım ya..inşallah ole bir şey yapmamıştır.
eğer aldatmışsa ve 2. ise söyleyecek yapacak hiç bir şey kalmamıştır.affettiğin takdirde yine yapacaktır.
Böyle şeylere çok öfkeleniyorum ne diyeceğimi bilmiyorum kusura bakma..
:50::50::50::50::50::50:

yapmadım diyo. o görüştüğü kişi ile de arkadaşlığını bitirecekmiş. asla aldatmadım dio. sadece içtim ve sızdım eve gelemedim diyor

Back
X