Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bebeişim bel fıtıklılara pilates iyi geliyormuş aslı var mı?sonra sakatlanmayalım
Ayşe sakın deneme bel fıtığın varsa,benim de bel fıtığım var ileri derecede ve bu dert için en iyi spor yüzme,yürüyüş,bisiklet başka şeyi özellikle mekiği sakın yapma,benim önceki topiğimde bir arkadaş plates yüzünden boynunu sakatladı,bi kolunda his kaybı oluştu ...aman canım bilinçsiz spor yapmak çok sakıncalı...

iyi akşamlar cümletten..,
of bugun ne yogun bi gündü öyle.eve daha yeni girdim:44:
yarınsa tamgaz devam aynı yogunluga...
ama akşam nişanlımla beşiktaş basketbol macına gittik.çok keyifliydi valla.çok iyi geldi,epey bi stres attım,tavsiye ederim:27:

ve bugunku menüm:

sabah : 2 dilim kepek ekmeği,5 tane yeşil zeytin,yarım domates,kibrit kutusu kadar peynir.1/4 porsiyon azyaglı omlet,çay
öğle : form bisküvi+eti form limonlu bisküvi
ara : bir avuç badem,kuru üzüm
akşam : bir kase ezogelin çorbası,bir tabak makarna
günboyu 2.5 lt su
günsonu bir kupa limonlu yeşilçay

Son düzenleme:
dün akupuntura gittim. adam göbeğime falanda ineler batırıp 20 dk bekledi öyle. sonra kulaklarıma taktı ve elektirik verdi çınlama duydum 10 dk kadar. sonrada normal iğne taktı kulagıma. bir de liste verdi. bu arada onun tartısında 120.5 çıktım. liste aşağıda bundan sonra aynen listeye uyucakmışım. 3 hafta boyunca her ahftanın 3 günü üst üste gidicem aynı uygulayı yapacak sonra haftada 1 e düşücek toplam 3 ay devam edicem. minimum 20 kilo verecekmişim bu sürede.
Oyacım hayırlı olsun akupunkturun,ben de 1 ay kadar denemiştim gerçekten iştahı kesiyor ama diyete de dikkat etmek gerekiyor,inşaallah faydasını görürsün

ya ben bole şeyler yapmadım pek..sadece ezelden beri bitki çayları içerim..
valla göbegimde bi anormallik var 1 haftada göbekmi bağlar insan patlayacam ya belki ödem vardır diye teselli ediyom kendimi..pantolon dugmesini zor kapatıyorum yaa..napsam bilemedim mekik falanda cekiyorum bol suda içiyorum..zaten kilo vermem durduda bari göbegim inse..bende özge gibi ayrılmayı dusunuyorum ne zamandır faydam yok gruba hiç kilo veremiyom.sabah cıktım tartıya 65.7 gösteriyo :50::50::50::50::50::50:3-4 gunde 1,5-2 kilo fazla veya eksik cıkabiliyorum :14::14::14::14:
Ayşe 1-2 günde kilo almak çoook zoor bence seninki kesinlikle ödem sanırım kan ilcı kullanıyorsun onlar da etkileyebilir bi prospektüsünü okusana öyle bi yan etkisi varmıymış?

elimde dal dal brokolilerle geldim kızlar.ay ben bu brokoliyi çiğ seviyorum ya.bu arada kendimi inek gibi hissettim:56:
Emine zaten brokoliyi çiğ yemek daha faydalıymış,eğer haşlarsanız suyunu sakın israf etmeyin diyor doktorlar,ya makarna haşlarken veya çorbalarda kullanın daha da olmadı için diyorlar.

ya düşündüm de koşu bandına çıkmak gelmiyor içimden. leslie yapsam olur dimi. bir de spor ayakkabı giymek de gelmiyor içimden terliklerimle yada çorapla yapsam olur mu bi akıl verin hele
Spor ayakkabısı giymen ayak sağlığın için daha iyi.

BUGÜNKÜ MENÜ
SABAH
-2 dilim ekmek
-6-7dilim köy peyniri
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-1 kase yoğurt
AKŞAM
-2 ince dilim pizza(kendim yaptım,ekmeği çok ince,bol sebzeli)
-ablam ilk kez baklava yapmış bize getirmiş illa bi tadına bak dedi,ben de 1 tane yedim
-şekersiz 2 kupa çay

Merhaba arkadaşlar yoğun bir günün ardından gelebildim,yarın okulumuzda yemek var ben arkadaşlar için pizza yaptım tam 6 tepsi pizza.:53:sonra akşama misafirim vardı bir de kek yaptım,evi sil süpür derken bugün de çok yoruldum,sizler nasılsınız?
6 tepsimi ben 2 tepsi yaptım gerçi kendimize 1 tepside pogaça eh yakalamışım seni

ve bugunku menüm:

sabah : 2 dilim kepek ekmeği,5 tane yeşil zeytin,yarım domates,kibrit kutusu kadar peynir.1/4 porsiyon azyaglı omlet,çay
öğle : form bisküvi+eti form limonlu bisküvi
ara : bir avuç badem,kuru üzüm
akşam : bir kase ezogelin çorbası,bir tabak makarna
günboyu 2.5 lt su
günsonu bir kupa limonlu yeşilçay

afiyet olsun canım gayet güzel ama ben domates almıyom kışın

BUGÜNKÜ MENÜ
SABAH
-2 dilim ekmek
-6-7dilim köy peyniri
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-1 kase yoğurt
AKŞAM
-2 ince dilim pizza(kendim yaptım,ekmeği çok ince,bol sebzeli)
-ablam ilk kez baklava yapmış bize getirmiş illa bi tadına bak dedi,ben de 1 tane yedim
-şekersiz 2 kupa çay

aFİYET OLSUN AZ VE ÖZ BESLENMİŞİN

kah
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1yumurta
2 yeşil zeytin
ögle
1 dilim pizza kendi imalatım 3 y.k.yogurt
ara
1 avuç fındık fıstık beyaz nohut
akşam