- Konu Sahibi Pinarbartu
- #70.901
bende çıkıyorum canlarım hayırlı akşamlar yarın sabah görüşmek üzere esen kalın zayıf kalın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çıkıyorum canlarım hayırlı akşamlar yarın sabah görüşmek üzere esen kalın zayıf kalın![]()
ayşecigim sitem etmişsin canım ya kusura kalma aslında bende yapabilirim ama şu ara nedense bi listeye baglı diyet yapacak kapasiteyi kendimde göremiyom.ögleyin hastaneden yiyoruz ya,bide alışveriş yapmak lazım(bahanelere bak)ama yazıcıdan çıkardım listeni ilerleyen zamanlarda uygulamaya koyarım ..çok teşekkür ederim bilgilerini paylaştıgın için![]()
canım senin diyetin super zatennnnnnnnnnlisteler gazlar kızlar ooooooh süper süper
ben akupunkturcunun listelerine uydugum için size sadece gönül desteği vereceeeeeem.
ya ayşecim bende uymak istiyorum listeye ama karar veremedim ki çokta güzel kilolar verilmiş o topiciği inceledim de ayyy hadi nolur bana da gaz verin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
hadi inşallahhıııııı tamam gördüm ben onları ama senin kendi fotolarından bahsettiğini sandım canım,emeğine sağlık tatlım, tabiki motive arttırıcı bir etkisi oldu teşekkürler.
ohh iyi yapmışsın canım ,ben de senin gönderdiğin siteyi inceledim ordaki doktorun greyfurtla ilgili açıklamalarını dinledikten sonra hemen eşimi aradım bana 3-4 kilo greyfurt al canımm dedim sağolsun almış getirmiş,yeşillikte almış ohhh yiyelim otları eritelim... göbekleri
oooo süpermiş başlıyoruzzz yarınnnnnnnn
teşekkürler canım inşaallah başarılı oluruz,hepimiz çıtır oluruz...
kızlar tebrik ediyoruummmmm sizi 2.olduk bu hafta
tubada bireyselde 2. oldu onuda tebrik ediyorum
kızlar pazara markete gittim abartmışım ya yeşillşik olayını 10 parça yeşillik aldım ama abanacam bu hafta..ben hazırım hazoş ve nesli..stogumu yaptım :)
listeler gazlar kızlar ooooooh süper süper
ben akupunkturcunun listelerine uydugum için size sadece gönül desteği vereceeeeeem.
ya ayşecim bende uymak istiyorum listeye ama karar veremedim ki çokta güzel kilolar verilmiş o topiciği inceledim de ayyy hadi nolur bana da gaz verin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldim ama kızmayın bana.dün cok hastaydm uyuyakalmısım sürekli sonra yengemin d.günüymüş.kuzenm çağırdı oraya gittim sadece beni çağırmıs ayıp olmasn die hasta hasta gittim valla orda kaldm nete de giremedm
kız sen hasta hasta geziyomusun
millet gaza gelmiş vınnnn diye gidecek kilolar lay lay:)))
toparlanmamız gerekiyordu bu sonuç iyi oldu yeni katılan arkadaşlarında büyük desteği oldu
inş bu durum hep devam eder
yerim seni ben:)
wawwwwwwww süperrrr tebrik ederim herkesii tuba özellikle seni canımmmmmmmmmmmmmmm..haftaya bizde verirsek kesin 1. oluruz valaaaaaaaaaaa=)valla yeni gelen arkidişlerimiz çook teşekkür ederiz en çok sizin sayenizde=)
heyyyyyyt kim tutar bizikızlar tebrik ediyoruummmmm sizi 2.olduk bu hafta
rice ederiz efenim nedemek nedemek.wawwwwwwww süperrrr tebrik ederim herkesii tuba özellikle seni canımmmmmmmmmmmmmmm..haftaya bizde verirsek kesin 1. oluruz valaaaaaaaaaaa=)valla yeni gelen arkidişlerimiz çook teşekkür ederiz en çok sizin sayenizde=)
harika olur bence.paylaşım için sagol cnm..aklıma sağlıklı ve akşama kolaylıkla yapılabilecek bi salata geldi onu sizinle paylaşmak istedim,ben akşama yapmak istiyorum belki siz de denersiniz: arzu ettiğiniz miktarlarda malzeme kullanabilirsiniz,brokoli ve karnabahar haşlanır küçük küçük doğranır,arpa veya başka bir çeşit şehriye haşlanır,haşlanmış şehriyenin içine brokoli,karnabahar ve sarımsaklı yoğurt,biraz tuz ve pul biber katılır ve afiyetle yenir.