Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

02/03/2012 cuma
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................5--cezaya kaldın:ssz:
1.73..................7+
pisiq....................izinli:16:
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+:46:
nilipus..............7+:46:
emidaf............izinli

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ellerine sağlık cınım

02.03.2012 tam bir facia

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği

öğlen
3 adet biber dolma :18::18::18::18:(yememem gerekiyodu ama dayanamadım ki)
1 dilim beyaz ekmek

ara 2 lokum :18::18::18:

akşam
2 tane börek

2,5 lt su
2 kupa yeşil çay
2 kupa 5i 1 arada

spor
25 dk leslie

börekkkkkkkkkk dolmayla ekmekkkkkkkkkk

canım hemen ayrıntıları vereyim..sabahki peynir yerine yumurta koyabiliriz.cok saatlere takılmıyorz acıktıgımızda yiyoruz..tam yapıldıgında besin degeri acısından hiç bir soruun yok tek bir tel sac dokulmezmiş.tavuk ve kofte yerine balık ve yumurta yenebilirmiş. istediğin zaman 2 listeden birini secip kullanabilirsin.ama sectiğin ogunleri değil..tam 1 gunu..umarım acıklayıcı olmuştur

hmm iyimiş o zaman arada yumurtada lazımmmmmmmmm

Günaydın kızlarrrr bugün çok mutlu oldum, tartıya çıkınca çok güzel bi sayıyla karşılaştım ama söylemeyim sürpriz olsun, cumaya kadar belki daha güzel sonuçlar görürüm tabi hepimiz de.Ayşe ve Hazal bugün kahvaltımı listeye uygun yaptım buna ek olarak ben birde her yemekten önce yarım greyfurtta yiycem o da çok etkiliymiş bence herkes denesin bu hafta,şimdi yaptığım geçmişi cevaplayıp evi toplayacağım veeee anneme giecem akşama gelirim inşaallah,herkesi öpüyorum:16::16::16:

evet greyfurt çok iyi yağ yakıyormus hatta greyfurtun üzerine biraz pekmez döküp öyle yenilecekmiş

Günaydın kızlarrrr bugün çok mutlu oldum, tartıya çıkınca çok güzel bi sayıyla karşılaştım ama söylemeyim sürpriz olsun, cumaya kadar belki daha güzel sonuçlar görürüm tabi hepimiz de.Ayşe ve Hazal bugün kahvaltımı listeye uygun yaptım buna ek olarak ben birde her yemekten önce yarım greyfurtta yiycem o da çok etkiliymiş bence herkes denesin bu hafta,şimdi yaptığım geçmişi cevaplayıp evi toplayacağım veeee anneme giecem akşama gelirim inşaallah,herkesi öpüyorum:16::16::16:

bende cıktım ama hiç mutlu olmadım :)
senin adına sevindim ben bu cuma mutlu olacam inş..
bende kahvaltımı ve öğle yemegimi ıuygun yaptım diyete tokum 1 dilim ekmekler doymam diyordum ama doydum :)
bende o videoları izleyince aldım greyfurtu,birde başka tuyolarda soleyim sana sos kullanacaksan en faydalı ve metabolizmayı çalıştıran şey hardal cok şaşırdım,birde badem ara ogunlerde..birde dünden beri suya nane yapragı attım şişenin içinde hiç bişi olmadı limon sıkıp 1-2 damla ole içiyorum bu hafta hep naneli su içicem..

Sağol Ayşecim açıklama ve video için ben de bu sabah seyrettim iyice anladım elimden geldiği kadarıyla uygulamaya çalışacağım:)):21::21::21:

hadi bakalım inş 1. hafta iyi sonuçlar alırsak azıcık değiştirip devam ederiz.

hmm iyimiş o zaman arada yumurtada lazımmmmmmmmm
evet canım

kızlar ben daha yeni uyandım saatin 2 olduğunu görünce çok şaşırdım ya :53:
ben 8de kalktım :) diyetim kaçmasın diye:) kız başı ağrır insanınnnnnnnnnn

evet greyfurt çok iyi yağ yakıyormus hatta greyfurtun üzerine biraz pekmez döküp öyle yenilecekmiş

ay bu işişme gelir cunku cok mayhoş tadı
sen naptın uyabildin mi ?
çorbayı yapabildinmi?

kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuktu girmek istemedim nete resim çizdim moralim düzeldi :)))
yatacam birazdan ama cezaya kalmıyım diye bi geçmiş yapıyım dedim..
ayy bide bgn yediklerim evlere şenlik yarın telafi günü yapıcam

noldu canım niye moralin bozuk
ama cezaya kaldın malesef

02/03/2012 cuma
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................5--cezaya kaldın:ssz:
1.73..................7+
pisiq....................izinli:16:
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+:46:
nilipus..............7+:46:
emidaf............izinli

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ellerine sağlık canım

sağol canım günaydın buarada. hemen yapayım da bitsin :17::17::17::17: dünden de 3 tane fazla yazmıştım :52::52::52::52: onu da düşerim :27::27::27:

:27::27::27::27::27:

ya kızlar şimdi ben 1,5 kğ verdim bu çizelgemi tekrar nasıl düzeltecem ben bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

ben hazırlarım canım boyun kaçtı

aslıcığım bu msjım sana :))dün tam 5 tane msjı yazdım sonra bağlantım kesildi saat 23:50 idi bekledim gelmedi beni cazalı sayma lütfen benim suçum değildi internet bağlantım gittiii:14::14::14::14::14::14::14::14::14:azcık ağlıyımda acı bana :))))))

ama daha önce kendin girmemişsin aayyy ne kötü bir kaptanım yaşasın kötülük :47::47::47::47:

02.03.2012 tam bir facia

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği

öğlen
3 adet biber dolma :18::18::18::18:(yememem gerekiyodu ama dayanamadım ki)
1 dilim beyaz ekmek

ara 2 lokum :18::18::18:

akşam
2 tane börek

2,5 lt su
2 kupa yeşil çay
2 kupa 5i 1 arada

spor
25 dk leslie

1.5 kilo verince kendini bırakmışsın cnaım ama kilolar nankördür hoooopppp geri gelir haberin olsun :20::20::20:

ne güzel canım maşallah çok güzel kilo vermişsin böle devam eder inşallah...ben de dün biraz kaçırdım aslında fazla değil ama hamur işi ve tatlı ağırlıklı olunca vicdanımla başbaşa kaldım yine akşam bişey yemedim artık şimdide hiç yiyesim yok şu emzirme olayım olmasa daha rahat kilo verirdim ama neyse az kaldı artık yaşına girecek 2 ay sonra belki yaşından sonra kendi bırakır diye bir ümit bekliyorum...bi yanda düşünüyorum nasıl kıyacam diyeee :))))

sen ek gıdaları ver yemeklerden yavaş yavaş yedir canım sonra sütü çok aramaz

ballı elma sirkeli suyumu içecem şimdi....herkeşler gitmiş ben de gidiyorum

şifa olsun cnaım

ay canım dikkat et ben de aynıydım dün ama bugün iyiyim bin şükür

çok şükür bende iyiyim bugün yatarken su torbasını aldım yanıma

kızlar dünkü menümü utana sıkıla yazıyorum.aslında dün kendimi ödüllendirmek ve 1 kaçamak gün yapmak istedim ama bu suçluluk duymamı engellemiyor
sabah:1 kase müsli yarım yağlı süt ile
öğle:3 dilim peynirli börek
akşam:1 küçük tabak kısır+1 kase yoğurt
gece 10 gibi:1 ince dilim yaş pasta+1 avuç antep fıstığı+1 lokum:26::26::26::26::26::26::26:

bugün telafi günü hiçbirşey yemeyeceğim

anam herkes cuma azmış
kızlar haftaya yine cuma var unutmayın :20::20::20::20:

men geldimmmmmmmmmmmmmm güzel bir haftasonu olsun:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

sana iyi haftasonları canım

canım hemen ayrıntıları vereyim..sabahki peynir yerine yumurta koyabiliriz.cok saatlere takılmıyorz acıktıgımızda yiyoruz..tam yapıldıgında besin degeri acısından hiç bir soruun yok tek bir tel sac dokulmezmiş.tavuk ve kofte yerine balık ve yumurta yenebilirmiş. istediğin zaman 2 listeden birini secip kullanabilirsin.ama sectiğin ogunleri değil..tam 1 gunu..umarım acıklayıcı olmuştur

aayyy diyet yapmak için büyük bir market lazım burda kar yağınca ekmek bile gelmiyo 1 haftadır yoğurt bulamadım burda :27::27::27::27:

bende izleyebilir miyim :17::17::17:

çok güzel canım böyle devam edr inş

kızlar ben yarın yokum sakın ceza vermeyin evde net yok ondan giremem haberiniz olsun canlarım

tamam canım

kimse yok heralde altta göremiorm

kız bir türlü öğrenemedin birileri varken takıma girmeyi :27::27::27:

çüşünüzzzzzz yaniiiiiiiiiii

:26::26::26::26::26:

bende cıktım ama hiç mutlu olmadım :)
senin adına sevindim ben bu cuma mutlu olacam inş..
bende kahvaltımı ve öğle yemegimi ıuygun yaptım diyete tokum 1 dilim ekmekler doymam diyordum ama doydum :)
bende o videoları izleyince aldım greyfurtu,birde başka tuyolarda soleyim sana sos kullanacaksan en faydalı ve metabolizmayı çalıştıran şey hardal cok şaşırdım,birde badem ara ogunlerde..birde dünden beri suya nane yapragı attım şişenin içinde hiç bişi olmadı limon sıkıp 1-2 damla ole içiyorum bu hafta hep naneli su içicem..

hardal kilo yapmaz mı :44::44::44:

ben 8de kalktım :) diyetim kaçmasın diye:) kız başı ağrır insanınnnnnnnnnn

bend eçok şaşırdım canım saati görünce :53::53::53:

merhaba kızlar bgn akşam misafirlerim var eşimin kuzenleri gelecek...7 msj hakkımı doldurayımda bi ceza daha yemiyim şimdi durduk yere

evet canım devamı gelir inş. Bence hiç kendisi bırakır diye düşünme benim kızım 15 aylık sadece akşamları emziriyorum gündüz hiç emmiyo ama akşam olunca hemen tişörtümü kaldırıyo meme meme diye

hahahhaa o da iyiymiş valla...ben 18 ay emzirmek istiyorum ama inşallah sabredebilirim o zamana kadar..

ya bende senin gibiyim ama bu zorlayacak gibi değil kahvaltı ekmek peynir
öğle et urunu akşam sebze dildiğini sec :)
tabi yapamam diyosan yapamazsın..bende bole gitmiyor kilom değişik bişi yapayım ataga geceyim dedim

canım sen bir hafta dene seni zorlamazsa bende katılırım size

Özge sakın bebeğimi sütten kesersem daha iyi zayıflarım diye düşünme hatta emzirmek senin için bi fırsat bunu iyi kullan ,ben bunu yaşayan biri olarak söyleyebilirim ki emzirmeyi bırakınca vücut kilo almaya bile başlıyor,ben oğlumu 4 ay önce emzirmeyi bıraktım ve yememde hiçbir değişiklik olmamasına rağmen kilo almaya başladım ve şunu gördümki ozamanki yeme düzenim aslında fazlaydı ama emzirdiğim için vücut daha hızlı çalışıyordu ve kilo almıyordum,sen de spor ve yemeklerine biraz dikkatle emzirmeyen bi anneye oranla daha hızlı zayıflarsın,çocuğun sütüne de mani olmamış olursun canım.

canım ben hamileyken hiç kilo almdım doğumdan sonra defneyi emzirdikçe çok yemek yiyesim geldi emzirme işlemi insanın metabolizmasını çok çalıştırıyor ama aynı zamanda da çok acıktırıyor.ben her emzirdikten sonra tatlıya sarılasım geliyor amöa tutuyorum kendimi..inanmazsın eve ne un alıyorum nede kabartma tozu tatlı yapılabilecek hiç bişi almıyorum yoksa yapıp yiyorum....ben artık emzirmeyi kestikten sonra ne olurum bilmiyorum senin dediğin gibi olursa :)))))))))))

Son düzenleme:
Back
X