- Konu Sahibi Pinarbartu
- #71.101
tamam bende varım kızlar bugün gidip yeşillik alayım hazırlık yapartım pzartesi başlaım canlarım
geçmiş olsun canım ya dikkat et
tamam canı ms ende p.tesi başla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam bende varım kızlar bugün gidip yeşillik alayım hazırlık yapartım pzartesi başlaım canlarım
geçmiş olsun canım ya dikkat et
02/03/2012 cuma
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................5--cezaya kaldın![]()
1.73..................7+
pisiq....................izinli
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+
nilipus..............7+
emidaf............izinli
![]()
02.03.2012 tam bir facia
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
öğlen
3 adet biber dolma :18::18::18::18yememem gerekiyodu ama dayanamadım ki)
1 dilim beyaz ekmek
ara 2 lokum :18::18::18:
akşam
2 tane börek
2,5 lt su
2 kupa yeşil çay
2 kupa 5i 1 arada
spor
25 dk leslie
canım hemen ayrıntıları vereyim..sabahki peynir yerine yumurta koyabiliriz.cok saatlere takılmıyorz acıktıgımızda yiyoruz..tam yapıldıgında besin degeri acısından hiç bir soruun yok tek bir tel sac dokulmezmiş.tavuk ve kofte yerine balık ve yumurta yenebilirmiş. istediğin zaman 2 listeden birini secip kullanabilirsin.ama sectiğin ogunleri değil..tam 1 gunu..umarım acıklayıcı olmuştur
Günaydın kızlarrrr bugün çok mutlu oldum, tartıya çıkınca çok güzel bi sayıyla karşılaştım ama söylemeyim sürpriz olsun, cumaya kadar belki daha güzel sonuçlar görürüm tabi hepimiz de.Ayşe ve Hazal bugün kahvaltımı listeye uygun yaptım buna ek olarak ben birde her yemekten önce yarım greyfurtta yiycem o da çok etkiliymiş bence herkes denesin bu hafta,şimdi yaptığım geçmişi cevaplayıp evi toplayacağım veeee anneme giecem akşama gelirim inşaallah,herkesi öpüyorum![]()
kızlar ben daha yeni uyandım saatin 2 olduğunu görünce çok şaşırdım ya![]()
Günaydın kızlarrrr bugün çok mutlu oldum, tartıya çıkınca çok güzel bi sayıyla karşılaştım ama söylemeyim sürpriz olsun, cumaya kadar belki daha güzel sonuçlar görürüm tabi hepimiz de.Ayşe ve Hazal bugün kahvaltımı listeye uygun yaptım buna ek olarak ben birde her yemekten önce yarım greyfurtta yiycem o da çok etkiliymiş bence herkes denesin bu hafta,şimdi yaptığım geçmişi cevaplayıp evi toplayacağım veeee anneme giecem akşama gelirim inşaallah,herkesi öpüyorum![]()
Sağol Ayşecim açıklama ve video için ben de bu sabah seyrettim iyice anladım elimden geldiği kadarıyla uygulamaya çalışacağım:))![]()
evet canımhmm iyimiş o zaman arada yumurtada lazımmmmmmmmm
ben 8de kalktım :) diyetim kaçmasın diye:) kız başı ağrır insanınnnnnnnnnnkızlar ben daha yeni uyandım saatin 2 olduğunu görünce çok şaşırdım ya![]()
evet greyfurt çok iyi yağ yakıyormus hatta greyfurtun üzerine biraz pekmez döküp öyle yenilecekmiş
kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuktu girmek istemedim nete resim çizdim moralim düzeldi :)))
yatacam birazdan ama cezaya kalmıyım diye bi geçmiş yapıyım dedim..
ayy bide bgn yediklerim evlere şenlik yarın telafi günü yapıcam
02/03/2012 cuma
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................5--cezaya kaldın![]()
1.73..................7+
pisiq....................izinli
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+
nilipus..............7+
emidaf............izinli
![]()
sağol canım günaydın buarada. hemen yapayım da bitsindünden de 3 tane fazla yazmıştım
onu da düşerim
![]()
ya kızlar şimdi ben 1,5 kğ verdim bu çizelgemi tekrar nasıl düzeltecem ben bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
aslıcığım bu msjım sana :))dün tam 5 tane msjı yazdım sonra bağlantım kesildi saat 23:50 idi bekledim gelmedi beni cazalı sayma lütfen benim suçum değildi internet bağlantım gittiiiazcık ağlıyımda acı bana :))))))
02.03.2012 tam bir facia
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
öğlen
3 adet biber dolma :18::18::18::18yememem gerekiyodu ama dayanamadım ki)
1 dilim beyaz ekmek
ara 2 lokum :18::18::18:
akşam
2 tane börek
2,5 lt su
2 kupa yeşil çay
2 kupa 5i 1 arada
spor
25 dk leslie
ne güzel canım maşallah çok güzel kilo vermişsin böle devam eder inşallah...ben de dün biraz kaçırdım aslında fazla değil ama hamur işi ve tatlı ağırlıklı olunca vicdanımla başbaşa kaldım yine akşam bişey yemedim artık şimdide hiç yiyesim yok şu emzirme olayım olmasa daha rahat kilo verirdim ama neyse az kaldı artık yaşına girecek 2 ay sonra belki yaşından sonra kendi bırakır diye bir ümit bekliyorum...bi yanda düşünüyorum nasıl kıyacam diyeee :))))
ballı elma sirkeli suyumu içecem şimdi....herkeşler gitmiş ben de gidiyorum
ay canım dikkat et ben de aynıydım dün ama bugün iyiyim bin şükür
kızlar dünkü menümü utana sıkıla yazıyorum.aslında dün kendimi ödüllendirmek ve 1 kaçamak gün yapmak istedim ama bu suçluluk duymamı engellemiyor
sabah:1 kase müsli yarım yağlı süt ile
öğle:3 dilim peynirli börek
akşam:1 küçük tabak kısır+1 kase yoğurt
gece 10 gibi:1 ince dilim yaş pasta+1 avuç antep fıstığı+1 lokum:26::26::26::26::26::26::26:
bugün telafi günü hiçbirşey yemeyeceğim
men geldimmmmmmmmmmmmmm güzel bir haftasonu olsun![]()
canım hemen ayrıntıları vereyim..sabahki peynir yerine yumurta koyabiliriz.cok saatlere takılmıyorz acıktıgımızda yiyoruz..tam yapıldıgında besin degeri acısından hiç bir soruun yok tek bir tel sac dokulmezmiş.tavuk ve kofte yerine balık ve yumurta yenebilirmiş. istediğin zaman 2 listeden birini secip kullanabilirsin.ama sectiğin ogunleri değil..tam 1 gunu..umarım acıklayıcı olmuştur
diyeti yapan hazal ve nesli bunu syredin
Diyetsiyen dr.ayça kaya 1 ayda 8 kilo zayıflatan liste_chunk_1.avi - YouTube
kızlar ben yarın yokum sakın ceza vermeyin evde net yok ondan giremem haberiniz olsun canlarım
kimse yok heralde altta göremiorm
çüşünüzzzzzz yaniiiiiiiiiii
bende cıktım ama hiç mutlu olmadım :)
senin adına sevindim ben bu cuma mutlu olacam inş..
bende kahvaltımı ve öğle yemegimi ıuygun yaptım diyete tokum 1 dilim ekmekler doymam diyordum ama doydum :)
bende o videoları izleyince aldım greyfurtu,birde başka tuyolarda soleyim sana sos kullanacaksan en faydalı ve metabolizmayı çalıştıran şey hardal cok şaşırdım,birde badem ara ogunlerde..birde dünden beri suya nane yapragı attım şişenin içinde hiç bişi olmadı limon sıkıp 1-2 damla ole içiyorum bu hafta hep naneli su içicem..
ben 8de kalktım :) diyetim kaçmasın diye:) kız başı ağrır insanınnnnnnnnnn
evet canım devamı gelir inş. Bence hiç kendisi bırakır diye düşünme benim kızım 15 aylık sadece akşamları emziriyorum gündüz hiç emmiyo ama akşam olunca hemen tişörtümü kaldırıyo meme meme diye
noldu kuzum ya var senin bu ara yine bi sıkıntın anlıyorum ben![]()
ya bende senin gibiyim ama bu zorlayacak gibi değil kahvaltı ekmek peynir
öğle et urunu akşam sebze dildiğini sec :)
tabi yapamam diyosan yapamazsın..bende bole gitmiyor kilom değişik bişi yapayım ataga geceyim dedim
Özge sakın bebeğimi sütten kesersem daha iyi zayıflarım diye düşünme hatta emzirmek senin için bi fırsat bunu iyi kullan ,ben bunu yaşayan biri olarak söyleyebilirim ki emzirmeyi bırakınca vücut kilo almaya bile başlıyor,ben oğlumu 4 ay önce emzirmeyi bıraktım ve yememde hiçbir değişiklik olmamasına rağmen kilo almaya başladım ve şunu gördümki ozamanki yeme düzenim aslında fazlaydı ama emzirdiğim için vücut daha hızlı çalışıyordu ve kilo almıyordum,sen de spor ve yemeklerine biraz dikkatle emzirmeyen bi anneye oranla daha hızlı zayıflarsın,çocuğun sütüne de mani olmamış olursun canım.