- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #71.381
ben de istiyorum ama kar nedeniyle olmasın o zaman çocuklar evde oluyo biz işte daha çok problemmmmm
Tatil olsundaaaa bence farketmezz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de istiyorum ama kar nedeniyle olmasın o zaman çocuklar evde oluyo biz işte daha çok problemmmmm
kız doguraydında dünür olaydık kız......
evet idrar için bol su iç....
negüzell bende istiyorum yaaaaaaa 1,5 gün tatil yetmiyorr banaaaa yarın yine iş varr veee ben gitmek istemiyorum püfss
((
kuzucumm tambana göreeee birrrr şarkııııııııı olduuuuuuuuuuuuu aynennnnn öyleyiimmmmmgöbek diye birşey yokkkkkk dümdüzzzz ama memişler aldı başını gidiyor
deli kız yaaaa![]()
kız doguraydında dünür olaydık kız......
ben senin yerine giderim canım işe ben sıkıldım evde oturmaktan ama maaşını alırım
![]()
kızlarrr iii gecelerr ben kaçıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sevmek sizi herkese selamlar
kiki bak uyanığaaa:))) kızz maaşım kuşaaa dönüyorr borçlarımdan dolayıı hepside otomatik bulursna bişi alsenin olsun hehe
ayy kolay gelsin emoşummevet evde olsam uyurum ama aha işte hastanın biri fenalaştı kaç saattir onla ugraşıyom saat başı takip var.2 saatte bitecek bi serum ,6 saatte bitecek bi serum bide saat 6 da almam gereken bi kan var tahlil için offff....gece yeni başlıyo yani..........
ayy ebnimde kocaman olmuşlarıdı hemencecik=) hala büyük ya alişmişim küçük memişe çok büyük geliyo=)slm kızlarr napaysınızzzz çok özlemekteyim sizii yaaaaaa(
ben bildiğiniz gibiyimDDDD 2 kg aldım ama hepsi memişlerde
DD kocaman oldular yaaa önümü göremiyorum hahaha
:))emoşum aslındaa yesen fena olmaz yaaa bendende gider azcık inş.. sütt olur bukadar büyüdüler işe yararlar inş.D
Hmss kontrollerimizz güzel canım tarama testimizz temiz şükür, benim idrarda iltihap var habire su içiyorum onun dışında sıkıntı yok şükürr,oğlişimde ii inş. bıdık büyüdükçe beniim içimi bulandırmaya başladı yaramaz.
Sen nasılsın fıstık
sabah
1,5 dilim ekmek
1kk peynir
öğle
avuc içi kadar tavuk
1 bardak ayran
ara
köy peyniriyle yapılmış yağsız tost
1 domates
akşam
3 köfte
1 dilim ekmek
salataaa
kocaya kızdım sporda yapamadım yarın sabah yapicim ama kaçarı yok
seninleee dünür olacaksakkkkkkkk ben bunun ardından birtanede kızçee yaparım:))
beni alın gelin kaynana olak
![]()
benim kızın cenesi düştü yaaa bebebebebebe dededededee eeeeee yeyeyeyeyyeye susmuyoo hehehe=) çoçk şirin ısırcam ağzınıııııı az kaldııı..bakalım nöbet kaça kadar olacak bugunn=( offf sabahh uyumak istiyorum 11e kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrr=))))
benim kızın cenesi düştü yaaa bebebebebebe dededededee eeeeee yeyeyeyeyyeye susmuyoo hehehe=) çoçk şirin ısırcam ağzınıııııı az kaldııı..bakalım nöbet kaça kadar olacak bugunn=( offf sabahh uyumak istiyorum 11e kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrr=))))
olur kız ben de 2 tane begen begendigini al![]()
![]()
bana gönder ben bakarım canım cadıya
büyüğü alayım ben küçüğü bekleyemem![]()