Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:D negüzell bende istiyorum yaaaaaaa 1,5 gün tatil yetmiyorr banaaaa yarın yine iş varr veee ben gitmek istemiyorum püfss:(((
kuzucumm tambana göreeee birrrr şarkııııııııı olduuuuuuuuuuuuu aynennnnn öyleyiimmmmm:D göbek diye birşey yokkkkkk dümdüzzzz ama memişler aldı başını gidiyor

ben senin yerine giderim canım işe ben sıkıldım evde oturmaktan ama maaşını alırım :52:

:27:

evet evde olsam uyurum ama aha işte hastanın biri fenalaştı kaç saattir onla ugraşıyom saat başı takip var.2 saatte bitecek bi serum ,6 saatte bitecek bi serum bide saat 6 da almam gereken bi kan var tahlil için offff....gece yeni başlıyo yani..........
ayy kolay gelsin emoşumm
slm kızlarr napaysınızzzz çok özlemekteyim sizii yaaaaaa :((
ben bildiğiniz gibiyim:DDDDD 2 kg aldım ama hepsi memişlerde:DDD kocaman oldular yaaa önümü göremiyorum hahaha
ayy ebnimde kocaman olmuşlarıdı hemencecik=) hala büyük ya alişmişim küçük memişe çok büyük geliyo=)
:))emoşum aslındaa yesen fena olmaz yaaa bendende gider azcık inş.. sütt olur bukadar büyüdüler işe yararlar inş.:DD
Hmss kontrollerimizz güzel canım tarama testimizz temiz şükür, benim idrarda iltihap var habire su içiyorum onun dışında sıkıntı yok şükürr,oğlişimde ii inş. bıdık büyüdükçe beniim içimi bulandırmaya başladı yaramaz.
Sen nasılsın fıstık

ayyyy yerim o oğluşu bennn yaramaazzzzzzzzz iç canım bol bol suu benimde 2 kere idrar da iltihap olmuştu hamileyken dikkat ett

sabah
1,5 dilim ekmek
1kk peynir

öğle
avuc içi kadar tavuk
1 bardak ayran

ara
köy peyniriyle yapılmış yağsız tost
1 domates

akşam
3 köfte
1 dilim ekmek
salataaa

kocaya kızdım sporda yapamadım yarın sabah yapicim ama kaçarı yok

benim kızın cenesi düştü yaaa bebebebebebe dededededee eeeeee yeyeyeyeyyeye susmuyoo hehehe=) çoçk şirin ısırcam ağzınıııııı az kaldııı..bakalım nöbet kaça kadar olacak bugunn=( offf sabahh uyumak istiyorum 11e kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrr=))))

sabah
1,5 dilim ekmek
1kk peynir

öğle
avuc içi kadar tavuk
1 bardak ayran

ara
köy peyniriyle yapılmış yağsız tost
1 domates

akşam
3 köfte
1 dilim ekmek
salataaa

kocaya kızdım sporda yapamadım yarın sabah yapicim ama kaçarı yok

vav süper kız boş ver kocayı bugüne enazından 20 dak egzersiz ekle ya benim için nolurrrr

benim kızın cenesi düştü yaaa bebebebebebe dededededee eeeeee yeyeyeyeyyeye susmuyoo hehehe=) çoçk şirin ısırcam ağzınıııııı az kaldııı..bakalım nöbet kaça kadar olacak bugunn=( offf sabahh uyumak istiyorum 11e kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrr=))))

:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

bana gönder ben bakarım canım cadıya

olur kız ben de 2 tane begen begendigini al :emir_bebek: :22::55:

büyüğü alayım ben küçüğü bekleyemem :27::27::27:

sabah-öğle
4 dilim sucuk
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak çay

ara
1 bardak çay
3 bisküvi

akşam
3 kaşık patates
3 kaşık pilav
3 kaşık makarna

ara
1 bardak turşu suyu (hastalanmaya karşı)

Back
X