Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın arkadaşlar.oğluşumun hastalığı devam ediyor.bugün okula göndermedim.dolayısıyla spora da gidemedim.aslında bende pek iyi değilim.eğer kendimi iyi hissedersem akşam gitcem spora.

bugün ki menum

sabah
1 dilim kepekli ekmek
2 kb beyaz peynir
domates yeşil biber

öğlen
5 çiğköfte
2 kurabiye
yarım poğaça

akşam
lahana çorbası

diyorum ya benden bi halt olmaz ruhum obez benim

lütfen oyacığım ara sıra olur öyle kaçamaklar.bence menün çok güzel canım afiyet olsun

hoşbulduk canım
bu haftasonu tektim evde sivasa gitmem gerekiyordu anasınıfı öğretmeni olan ev arkadaşımla geçen yıl sınıflarımızı sivasa tiyatroya götürdük bu senede götürecektik
okulda tiyatro haftasınının kutlamasını ben yapacaktım ben müdüre söyledim o çalışkan öğrencileride götürelim dedi bunu ayarlama görevini bana verdi sivas devlet tiyatrosuna gidip konuştuk yer ayırttık işte bu çarşamba benim sınıfla arkadaşımın sınıfını götürecez gelecek çarşambad aokuldan seçilen öğrencileri götürecez
sivasa gitmişken ev arkadaşımda kaldım sinemaya gittik fetih 1453 e
bacağımı sakatladım boğazı şişirdim geldim işte:27:
siz nasılsınız neler yaptınız

geçmiş olsun canım

dün
sabah
yemedim

öğle
1 kk kadar peynir
yeşillik
1 patatesli çörek
2 bardak çay

akşam
1 kase çorba
salata

ara
1 dilim hazır kek
2 bardak çay
menün güzel canım.ama her mesajda bıkmadan yazacağım.yoğurt?

dün ki menüm
sabah 1 adet kurabiye 1 bardak yarım yağlı süt
ara 1 bardak çay
öğlen 2 adet zeytin 2 ısırık gözleme 1 dilim ekmek
1 yumurta 1 kk peynir 1 kupa çay (eşim öğlene uyandı onunla kahvaltı yaptım)
ara 1 adet armut
akşam 3 yk mantarlı tavuk sote 1 kase salata
ara bol bol çay

sporum hiç yok ama bgn itibariyle sıkı bi şekilde başlıyorum...

afiyet olsun canım bence güzel bir menü özellikle akşam

kızlarrrrrrr FLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BENİM KIZIM DÜN SAAT 10 DA UYUDUUUUUUUUUUUUUUUUUU ŞOKK ŞOKKKKKKKKKKKK ŞOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

çok sevindim hazalcığım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ay inşallah düzelir uyku düzeni.kızının bu yaptığının üzerine git.saat 10 da başla artık uyutma çalışmalarına.gündüz çok uyumasına da izin verme

dünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek 2yumurtalı omlet
öğle:1 minik poğaça
akşam:1 kase çorba 2 dilim börek 1kase yoğurt
dün abarttım ekmek grubunu ama pazarları illa kaçamak yapıyorum:17:

spor:
hiç yapamadım çünkü iyi değildim

sporlarımı yazıvereyim
************cumartesi 300 ip
********************pazar 1300 ip​

Son düzenleme:
çok güzel söylemiş. bi kere verdi de ne oldu sanki. adam olsa araya adam koymak yerine daha ciddi bi aksiyon yapar. s....tirsin

araya adam koyan kayınpederim.. evimiz o kadar yakınki arabayla 5 dk.. işte beyin bedava.. 2 tarafında akrabası olmayan birini aracı koyuyuorlar...:57::57::57::57::57::57::57:

Back
X