- Konu Sahibi Pinarbartu
- #72.761
günaydın arkadaşlar.oğluşumun hastalığı devam ediyor.bugün okula göndermedim.dolayısıyla spora da gidemedim.aslında bende pek iyi değilim.eğer kendimi iyi hissedersem akşam gitcem spora.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün ki menum
sabah
1 dilim kepekli ekmek
2 kb beyaz peynir
domates yeşil biber
öğlen
5 çiğköfte
2 kurabiye
yarım poğaça
akşam
lahana çorbası
diyorum ya benden bi halt olmaz ruhum obez benim
hoşbulduk canım
bu haftasonu tektim evde sivasa gitmem gerekiyordu anasınıfı öğretmeni olan ev arkadaşımla geçen yıl sınıflarımızı sivasa tiyatroya götürdük bu senede götürecektik
okulda tiyatro haftasınının kutlamasını ben yapacaktım ben müdüre söyledim o çalışkan öğrencileride götürelim dedi bunu ayarlama görevini bana verdi sivas devlet tiyatrosuna gidip konuştuk yer ayırttık işte bu çarşamba benim sınıfla arkadaşımın sınıfını götürecez gelecek çarşambad aokuldan seçilen öğrencileri götürecez
sivasa gitmişken ev arkadaşımda kaldım sinemaya gittik fetih 1453 e
bacağımı sakatladım boğazı şişirdim geldim işte
siz nasılsınız neler yaptınız
günaydın arkadaşlar.oğluşumun hastalığı devam ediyor.bugün okula göndermedim.dolayısıyla spora da gidemedim.aslında bende pek iyi değilim.eğer kendimi iyi hissedersem akşam gitcem spora.
günaydın oyacımmmmmmmm
menün güzel canım.ama her mesajda bıkmadan yazacağım.yoğurt?dün
sabah
yemedim
öğle
1 kk kadar peynir
yeşillik
1 patatesli çörek
2 bardak çay
akşam
1 kase çorba
salata
ara
1 dilim hazır kek
2 bardak çay
bugün
sabah
1 poğaça
yeşillik
2 zeytin
2 bardak çay
öğle
1 kase çorba
1 tabak pırasa
2 kaşık yoğurt
ara
1 portakal
1 elma
akşam
1 fincan nane limon
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
dün ki menüm
sabah 1 adet kurabiye 1 bardak yarım yağlı süt
ara 1 bardak çay
öğlen 2 adet zeytin 2 ısırık gözleme 1 dilim ekmek
1 yumurta 1 kk peynir 1 kupa çay (eşim öğlene uyandı onunla kahvaltı yaptım)
ara 1 adet armut
akşam 3 yk mantarlı tavuk sote 1 kase salata
ara bol bol çay
sporum hiç yok ama bgn itibariyle sıkı bi şekilde başlıyorum...
kızlarrrrrrr FLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BENİM KIZIM DÜN SAAT 10 DA UYUDUUUUUUUUUUUUUUUUUU ŞOKK ŞOKKKKKKKKKKKK ŞOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
geçmiş olsun canım bu havalar çok tehlikeli ya bugün yine çok soguk
bilmiyorum nasıl olduğumu hayatımmmmmmmmmmmpisicim seni görüorm asagıda nasılsın
çok güzel söylemiş. bi kere verdi de ne oldu sanki. adam olsa araya adam koymak yerine daha ciddi bi aksiyon yapar. s....tirsin
kızlarrrrrrr FLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BENİM KIZIM DÜN SAAT 10 DA UYUDUUUUUUUUUUUUUUUUUU ŞOKK ŞOKKKKKKKKKKKK ŞOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK