- Konu Sahibi Pinarbartu
- #73.081
gunaydınnn nasılsınız kızlar. .ben savaşsı yorgun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydınnn nasılsınız kızlar. .ben savaşsı yorgun
ellerine saglık canım üzüldüm şimdi üstüste yapmak zorunda kalmışın bu hafta sayıma ben devam edebilirim canım kalan 3 günü sayabilirim müsaitim sen yogunsun bu ara
Ayşeciiiim ben daha yeni geldim,mesajlarımı doldurdum canım,sanırım hastan olduğu için erken yaptın sayımı.
canım benim çok yorulmuşsun.eşine de çok geçmiş olsun canım
kızlar ben ebru şallının karın dvd sini aldım 21 günlük kür.göbüşler dümdüz olcek diyo hatun.ama ufak bir sorunumuz var.benim göbüşümü öyle 21 gün filan düzeltemez.şu an ona inanıp 21 gün deneyeceğim.2 gündür hareketleri aletsiz yapabildiğim kadarıyla yapmaya çalışıyorum valla göbüşüm epey bir ağrıyo
bu gün itibariyle değişik meğişik, çılgın mılgın, saçma sapan, uyduruk kaydırık, olur olmaz bi diyete başlıyoırum
diyetimizin asıl konusu 0 yağ
yıllar önce uyguladığım bu diyetle 16 kilo vermiştim 1,5 ayda ama akşamları 1 kepekli ekmek yiyordum o zaman
şimdi tekrar yapıcam ama 2 hafta.... 9 kilo garanti
diyetimizin içeriği şu şekil
sınırsız salata
öğlen beyaz kırmızı et serbest
asla yemekler pişmicek en fazla haşlanıcak
sabah
1 kase yoğurt
bitki çayı
öğle
1 tabak patates haşlaması
akşam
1 haşlanmış yumurta
yemekleri öğlen yiyoruz akşam salata haşlanmış yumurta yada yoğurt üçlüsüyle kapıyoruzz
yorumlarınızı ve şikayetlerinizi bekliyorum
hoşgeldin tatlım ben çıkıyorum ögleden sonra geri geleceğim görüşrüüz
çok haşlıyorsundur belki
kızlar ben birazdan çıkıcam akupunktura gidicem bugün beni tartacak geçen hafta onun tartısında 118 dim bakalım bu hafta kaç olacak. yalnız evdeki tartıda gram oynamıyor nasıl iş anlamadım
kızlar ben birazdan çıkıcam akupunktura gidicem bugün beni tartacak geçen hafta onun tartısında 118 dim bakalım bu hafta kaç olacak. yalnız evdeki tartıda gram oynamıyor nasıl iş anlamadım
kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk...kızımı sağlık ocağına götürmüştüm bizim eve de çok yakın sağlık ocağı o yüzden sadece cüzdanımı telfnmu anahtarımı aldım indim...ben orda çocuğa baktırırken kaşla göz arasında tlfnumu çalmışlar sinirim çok bozuldu benle birlikte bi tane kadın vardı orda oda gösterdi çantasını ben almadım dedi benden sonra girenler de vardı off artık kim aldıysa günahı boynuna...sinirlerim çok bozuldu yaa şimdi birde tlfn al hattını çıkart işin gücün yoksa...
anaaaa ciddi misin senn=((((iyi de sen çocuğu gösterirken başkasının odada işi neee alla alla....sağlık ocakları çok b.ktan oldu yaa bende gecen gün gittim hastayım diye saat 4 doktor çıkmışş mesaisi bitmedenn şikayet edecektim sinir oldummm başka doktora zorla göründümm kavga attim resmenn..napcan canım ya sıkma canını cana gelecek mala gelsinn allah bildiği gibi yapsın o şerefsizii
ya benim de motivasyona ve birlikteliğe çok ihtiyacım var.yoksa kopup gidicem..Ben de uygulayamadım canım yaa,yine beraber olup birbirimizi motive edelim,bu hafta geçti artık ne versek o kar ama haftaya daha dikkatli olalım
:26::26::26::26::26:çok utanıyorumne cips puding![]()
hayallah cnm yaa çok üzüldüm, çok geçmiş olsun..insanlar insanlıktan çıkmışlar artık.bnm başımada geldiya gecen akşam....bedavadan kazanc oooohhhh ne ala memleket.Allah bildiği gibi yapsın hepsini..kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk...kızımı sağlık ocağına götürmüştüm bizim eve de çok yakın sağlık ocağı o yüzden sadece cüzdanımı telfnmu anahtarımı aldım indim...ben orda çocuğa baktırırken kaşla göz arasında tlfnumu çalmışlar sinirim çok bozuldu benle birlikte bi tane kadın vardı orda oda gösterdi çantasını ben almadım dedi benden sonra girenler de vardı off artık kim aldıysa günahı boynuna...sinirlerim çok bozuldu yaa şimdi birde tlfn al hattını çıkart işin gücün yoksa...
günaydın kızlarrr :119::119::119::119::119:
bu hafta börek haftası oldu ikimiz için valla bende çok yedim börek bu hafta.inşallah daha fazla tıkınmamışındır emoş çünkü menün yeterince fazla