- Konu Sahibi Pinarbartu
- #73.361
hala uyuyor zilliler günaydın herkeslereeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın arkadaşlar,sevgili özgenin tavsiyesi üzerine:))karnımı içime çekerek yazımı yazıyorum şuan,nasılsınız?ben iyiyim çok şükür, diyet bozgunundan sonra toparlanmaya çalışıyorum:26:
yok o konuda bir sorun
bugün ne kahvaltı yaptım ne bişey 8 den beri toplantı odasındayım bi sürü şekersiz çay içtim 10 tane kadar da tuzlu kurabiye yedim o kadar. akşam da bişey yemicem canımr ejim yapmak falan istemiyor. nasılsa yapsam da veremiyom sokarım böyle aşkın ızdırabına modundayım yani
canım moralini bozmak yok
ya inat yap bu aşk ızdırabı seni iyice kamçılasın canım
kızlar yanlıslıkla bu topıge yazmısım kusura bakmayın
pek karbonhidrat gördüm senikahvaltı
1 adet gül böregi(küçük)
ara:
1dilim havuçlu kek
ögle
çeyrek tostun yarısı
2y.k. yogurt
ara
1kahve fincanı fıstık
3 biskrem
akşam
6 adet küçük köfte(tavuk kıymadan)
marul
maydonoz
ufff ya gol yedik![]()
tekrar yorumları beğenebiliyoruz ayy çok sevindim buna![]()
yemek tarifi olmamak şartıylabiyandan peeling karışımımı hazırlarken biyandan da maçı izlemek bi acayip oldu sanki:44:
beğen butonu geri gelmiş....:44::44::44:niye gitmişti ki???
sagol cnm.atletico madridle .aslında ben GSliyim ama UEFA maçı olunca izliyorum böyle maçları..gerçi muhtemelen elenecek.güçlü bi rakip çünkü..
ay birden kendimi kahvede futbol muhabbeti yapn adamlar gibi hissettim:44:
sporun her türünü çok severim ondan bu ilgim
iyi geceler aslı ve tuba nasılsınız?ne var ne yok diye bakmıştım sizleri görünce bi mesaj atayım dedim,ben birazdan çıkacağım minik oğluşum yanımda onu uyutucam.teyzoşları bugün oğluşumun 2. yaş günü.bugün kutlama yapamadık ama haftasonu yapmak istiyoruz inşaallah.Allah herkesin evlatlarına sağlık,mutluluk ve anneli babalı uzun ömür versin.Amiiiinnn.
ben de iyi sayılır kızlar bgn otobüse binerken dizimi burktum cok agrıyo yürürken yrn netcem okulda bilmiorm.bir de cumartesi gününe telafi koymuslar okula gtmek zorundayz yani offffffffffff
27 gunde 1 olman lazım cnm ona gore hatırla
kızlar kusura bakmayın sayımı yarın yapacagım..
gelen giden bitmiyor..evin işi bitmiyor..cok yorgunummmmmmmmmmmm
iliğime kadar yorgunum sozde evdeyim![]()
hala uyuyor zilliler günaydın herkeslereeeee![]()
ya niye böle oluyor 2 kilo verip bi kilo alıyorummsonra tekrar bi kiloyu ver weeyyyyyyyyyyyyyy