• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün ne kahvaltı yaptım ne bişey 8 den beri toplantı odasındayım bi sürü şekersiz çay içtim 10 tane kadar da tuzlu kurabiye yedim o kadar. akşam da bişey yemicem canımr ejim yapmak falan istemiyor. nasılsa yapsam da veremiyom sokarım böyle aşkın ızdırabına modundayım yani

bende öyle bi moddaydım.. bugün iyi hissediyorumm.. regl mi olcam ne buhafta yemeklerden alıkoyamadım kendimi

sagol cnm.atletico madridle .aslında ben GSliyim ama UEFA maçı olunca izliyorum böyle maçları..gerçi muhtemelen elenecek.güçlü bi rakip çünkü..
ay birden kendimi kahvede futbol muhabbeti yapn adamlar gibi hissettim:44:
sporun her türünü çok severim ondan bu ilgim

hehehhe cidden yaaa=) ama bi yandan peiling hazırlaman daha komik olmuş kikkikiki

iyi geceler aslı ve tuba nasılsınız?ne var ne yok diye bakmıştım sizleri görünce bi mesaj atayım dedim,ben birazdan çıkacağım minik oğluşum yanımda onu uyutucam.teyzoşları bugün oğluşumun 2. yaş günü.:emir_bebek:bugün kutlama yapamadık ama haftasonu yapmak istiyoruz inşaallah.Allah herkesin evlatlarına sağlık,mutluluk ve anneli babalı uzun ömür versin.Amiiiinnn.

ayy canımmm doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı güzl yaşlar onun olsunnn

Back
X