• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba kızlar..umarım herkes iyidir..
aslıcım ben bgn ve yarın için izin istiyorum,kuzenimin düğünü var yalovaya gidicem inş...
herkesi öptm kocaman:38:.görüşürüz...AEO:3:

kızlar nasılsınız ben bgn giremedim yine sabah unutmuşum kilo bildirimi olduğunu...biraz ailevi sorunlar yaşıyorum o yüzden aklıma gelmedi aslıcığım kusura bakma...

bgn bütün gün dişardaydım yeni tlfn aldım hattı çıkarttım birde kafam dağılsın biraz diye resim kursuna gittim...hiç bişey yapasım yok aslında..izin alıcaktım biraz girmeyim diye ama sonra vaz geçtim neyse ben çıkıyorum gelirim yine..

14/03/2012

aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87..............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................4
fiyona................7+
1.73.................7+
pisiq....................7+
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...............7+
nilipus.............7+
emidaf............ izinli

ellerine saglık canım

kızlar nasılsınız ben bgn giremedim yine sabah unutmuşum kilo bildirimi olduğunu...biraz ailevi sorunlar yaşıyorum o yüzden aklıma gelmedi aslıcığım kusura bakma...

sıkma canını hallolur inşallah:38::38:

kızlar ben çıkıyorum bugün yokum sivasa gidiyorum tabi yollar açıksa belediye gidecek mi daha bilmiyorum eğer gidersek yarın akşam gönerim
öpüyorum sizi :54::54::54::54::54:

nasıl olsa cumayı atlattık haftasonu diyete biraz ara verelim demiyelim çünkü durumumuz ara verecek durumda değil şimdiden sıkı tutmalıyız

bencede işe hemen başlayalım ara yok...:20::20::20:

yok daha erken oluyorum bennnnnnnnnnnnn..ayşemm eşin nasıl olduu ve senn?

canım benim eşim iyi..ben yorgunnnn
bel fıtıgı varmı
ayak bileğimde de onceden duştugum için osd ocd mi ne ole bi sorun oluşmuş..takip edilmesi gerekiyor..6 ayda biir mr cekilecekmiş.
sonuç olarak ilaç tedavisi olacak gecmezse fizik tedavi..gecemzse ameliyat..
egzersiz verdi..yüz bol bol dedi..ole işte cnm

kızlar malesef bu hafta durumumuz hiç iyi değil
iki emineyi ve özgeyi tebrik ediyorum :46::46::46:

diğerlerimizin durumu berbat kendimizew gelmemiz lazım
sanki bu hafta kilo vermek için değilde almak için uğraşmışız
bu bir hafta ver bir hafta al durumunu engellememiz lazım
bünyemizde bu duruma tepki gösterip kilo vermemizi zorlaştıracak

ilkin ve tuğba haftaya mutlaka kilo vermeniz gerekiyor aksi halde diskalifiye olacaksınız

bir uyarımda lütfen cuma öğlen 12 ye kadaer bildirimler yapılsın
okuldaki net sorunlu giremiyorum okul çıkışı geçmişe dön kiloları bul zaman kaybediyorum bide böyle acelem olduğu zaman iki ayağım bir pabuca giriyor lütfen dikkat ederim bu konuya

haklısın canım bi ver bi al olduk yaaaa offfff ne oldu bizleree böyleeee çok fena silkelenmemiz lazım=((((((

14/03/2012

aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87..............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................7+
1.73.................7+
pisiq....................7+
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...............7+
nilipus.............7+
emidaf............ izinli

ellerine sağlık cınımmm

hayırdır canım ne oldu yineee kaynana mııı
canım benim eşim iyi..ben yorgunnnn
bel fıtıgı varmı
ayak bileğimde de onceden duştugum için osd ocd mi ne ole bi sorun oluşmuş..takip edilmesi gerekiyor..6 ayda biir mr cekilecekmiş.
sonuç olarak ilaç tedavisi olacak gecmezse fizik tedavi..gecemzse ameliyat..
egzersiz verdi..yüz bol bol dedi..ole işte cnm

alla alla gecer inşallah canım ilaçla da ameliyatlık olmazzz..bi havuza yazıl bari hem spor hem sağlık için süper olurr

kilo veren arkadaşları tebrik ederim.kilo veremeyenler de haftaya sıkı tutarlar ve verirler inşallah.hepinize güveniyorum ben çünkü biz harikayız:16:

Back
X