• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende etrafı topladım biraz kızın park yatağını bizim odadan çıkarmıştık komidinleri boşalan yere koydum bende artık kendi odasında yatıyor hanımefendi çekmeceleri düzenledim biraz çamasır topladım su an bi makine yıkandı asılmayı bekliyor diğerleri de yolda hehehhe ayy hiç bitmiyor cidden yaaa daha süpürülcek silincek tozun yarısını aldım ayy yarım yamalakkk=) kızı uyandırcam şimdi meyvesini yedircem oıffff offfffffffffffff

sen sporunu yapmışsın bu şekilde:27::27:

menümm

sabah
2 dilim çavdar
1 yk lor peynir
2 subardağı sıcak su

öğle
2 yk kurufasulye
1 dilim beyaz ekmek

ara
1 havuç (ayşenin isteği üzerine)

akşam
1 tabak pırasa (planlıyorum:1:)

Son düzenleme:
güzel telkinler bulursak yazalım kızlar motivasyonumuz düşmesin

*** lezzetli yemekler mi?? ince bi vücut mu??***​

yemeğe oturmadan bunu düşünelim ya da acıktığımızda

güzel telkinler bulursak yazalım kızlar motivasyonumuz düşmesin

*** lezzetli yemekler mi?? ince bi vücut mu??***​

yemeğe oturmadan bunu düşünelim ya da acıktığımızda

kabul etmiyorum hem lezzetli yemekler yenilip hem incecik olunabilir.çevremde bi sürü incecik ve yemek düşkünü insanlar var..aramızdaki tek fark biz ölçümüzü abartıyoruz onlar daha kararında yiyor :34::34:

kabul etmiyorum hem lezzetli yemekler yenilip hem incecik olunabilir.çevremde bi sürü incecik ve yemek düşkünü insanlar var..aramızdaki tek fark biz ölçümüzü abartıyoruz onlar daha kararında yiyor :34::34:
aç kalalım demiyorum ölçüyü yani dengeyi bozmayalım yeter:1:

yoğurt yada sütle+ meyve en saglıklısı ama sevmiyosan meyve yerine 1 tane galeta+yogurt ye..kuru meyvede mi sevmiyosun incir üzüm fındık badem fıstık onlarla da kombine edebilrsin
ben İrritabl Barsak Sendromu (İBS) hastası olduğum için en ufak bi hata bağırsaklarımın minumum 4 gün tıkanmasına sebep oluyor.. mesela 1 çatal patates benim sonum olabilir.. mısır yiyen insanlar cırcır olur ben kabız olurum :1::1::1:

ben İrritabl Barsak Sendromu (İBS) hastası olduğum için en ufak bi hata bağırsaklarımın minumum 4 gün tıkanmasına sebep oluyor.. mesela 1 çatal patates benim sonum olabilir.. mısır yiyen insanlar cırcır olur ben kabız olurum :1::1::1:

nasıl bir hastalık kız o??Allah şifa versin o zaman yasaklı listen vardır senin ona gore yiyecen :50::56:

nasıl bir hastalık kız o??Allah şifa versin o zaman yasaklı listen vardır senin ona gore yiyecen :50::56:

tsk canım.. bağırsağın işleyişinde bi bozukluk oluyor.. mesela benim bağırsağım açlıktan ölsem bile guruldamaz:1: yada ishal olmam.. yavaş çalışır.. tetikleyici bişi yiyince durur.. yeniden çalışması en az 4 gün sürer.. ilaçlı tedavisi yok sadece yediklerime dikkat ediyorumm.. durunca laksatif kullanıyorumm..

Son düzenleme:
tuba foruma girersen şu soruma bi bak

kaşımda 2 cm bi bölgede 6 sene önce deride kuruma başladı..
sonra kabuklandı..
ve o bölgedeki kaşlar tamamen döküldü..
3 ay sonra tüyler çıkmaya başladı fakat beyaz 5 senedirde bu böyle..
tüyler beyaz fakat 1,5 ayda bi dökülüyo..
beyaz bölgeyi boyuyorum 1,5 ay sonra tekrar dökülüp beyaz olarak çıkıyor..
hacettepede dermatolajiye gittim yüz egzaması dedi..
krem verdi 1 ay kullandım fakat tüy renginde bi değişiklik olmadı..
erzurumdada üniversite hastanesinin cildiyesine gitmiştim 4 sene önce kafaya takma geçer dedi.. bak hele :1::1::1:

sen ne önerirsin​

Unutmayın, dengeli bir diyette etkin bir zayıflatma periyoduna giriş, diyetin en az 15-20 gün uygulanmasını gerektiriyor. Vücut sıvılarının dengeye ulaşması ve yağ kaybının en yüksek orana çıkması 20 günü buluyor. Sağlıklı bir zayıflama programında dengeli bir diyetle beraber egzersiz de yapılması gerekiyor. Çünkü egzersiz yağların yakılmasını kolaylaştırıyor.

Back
X