• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar nasılsınız
ben iyiyim okuldan geldim banyo yapcam birazdan arkadaş çıksında banyodan
arkadaşa gidecez

hehe süper kızın doktoru da ilgide=)))))))))))))
sevindim..ama ben sadece yetişkin hastalara bakıcam.olmaz inşallah da bi sıkıntı olursa doktorunuz burda:34:

offff nihayet bittii :63::63::63:
e hadi geçmiş olsun.Allah bidaha göstermesin:9:

aşkolsun her ne kadar bedenim kalın olsada içinde bi yerlere sıkışan incecik narin kalbimi kırdınız..
hele sen aslı hiç mi üzülmedin bu kız ne kadar yogun çalışıyo 1 mesaj yüzünden cezaya kalmasın dedmedin...
hele hele sen oya ya sen ..ya sen ayşe,özge,hazal,tugba,neslihan,saliha....peki peki sen adaşım...sen de benim için cezaya kalmasın demedin.hiç mi yüreginiz sızlamadı :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
yapacak bişey yok cnm ya.koçumuz bukonuda çok katı.bende bigün yanlış saymışım msjları,gözgöre göre cezaya kaldım da gözümün yaşına bakmadı hatun:26:

ay nolcam ben ya..insanlar bana zayıflamışın dedikçe ben gaza gelemiyom daha çok rehavet çöküyo...
o kadar çok kişi zayıflamışın,ay noldun sen,ne yaptın böyle,incecik olmuşun diyolar...bende şımardım valla busıra yine baştaki azmimi bi türlü yakalıyamıyorum ben yaaa...hedefimi yükseltem bari.böyle olunca nasıl olsa 2 kilo kasldı 1 hafta sıksam veririm diyom..
offf 85 mi yapam 80 mi yapam....
emine hedefini 80 yapsın diyenler..
85 yapsın diyenler........
cnm ben de kısa vadeli hedefler koymanı öneririm.NLP uzmanları uzun vadeli planların birsüre sonra zamanaşımına ugradıgını söylüyorlar.mesela haftada 1-2 kilo arası bi hedefle başlayabilirsin ki zaten normalı de budur..ama tabi yinede sen bilirsin.:34:

bugunkü menüm(bazı aksiliklerden dolayı kötü bi menü oldu)

sabah : 1 bardak süt
öğle : 1 tane patatesli pide
ara : 3 tane küçük lokum
akşam: 1 tabak domates soslu makarna

günboyu 2.5 lt su
spor : 1 saat step aeobik

Son düzenleme:
sevindim..ama ben sadece yetişkin hastalara bakıcam.olmaz inşallah da bi sıkıntı olursa doktorunuz burda:34:

e hadi geçmiş olsun.Allah bidaha göstermesin:9:

yapacak bişey yok cnm ya.koçumuz bukonuda çok katı.bende bigün yanlış saymışım msjları,gözgöre göre cezaya kaldım da gözümün yaşına bakmadı hatun:26:

cnm ben de kısa vadeli hedefler koymanı öneririm.NLP uzmanları uzun vadeli planların birsüre sonra zamanaşımına ugradıgını söylüyorlar.mesela haftada 1-2 kilo arası bi hedefle başlayabilirsin ki zaten normalı de budur..ama tabi yinede sen bilirsin.:34:

kendim için gelirim ben şekerim sürekli hasta olan biri olduğum için heheh=)

denizi dr götürdük herşey yolunda 9.1 kg olmuş ziilli=) sonrada gezmeye gittik dolaştık bi sürüü çok yoruldum şimdi çay içicizzzzzzzz

slm kızlar ben bgn bütün gün dışardaydım defnoşda babaannesindeydii...ama hiç eğlenemedim aklım hep kızımda kaldı hep bi vicdan azabı çektim...zaten almaya gittiğimde bana küsmüştü....şimdi hala nazlanıyor ama barıştık gibi :)))

selam kızlar nasılsınız
ben gewldim ya bugün tüm gün gözlerimi açamadım dün 11 de yattım hiç yatmazdım ama sabah bir zor kalktım sormayın tüm günde uykulu gezdim neden acaba
dün dmeiştim ya sıkıntı var içimde diye onunla ilgili bir durum mu acaba ne diyosunuz
bahar geldi ben bunalıma mı girdim havalar mı bozdu beni :27:
ger.i bugün soğudu şuan hafiften kar atıştırıyor

selam kızlar nasılsınız
ben gewldim ya bugün tüm gün gözlerimi açamadım dün 11 de yattım hiç yatmazdım ama sabah bir zor kalktım sormayın tüm günde uykulu gezdim neden acaba
dün dmeiştim ya sıkıntı var içimde diye onunla ilgili bir durum mu acaba ne diyosunuz
bahar geldi ben bunalıma mı girdim havalar mı bozdu beni :27:
ger.i bugün soğudu şuan hafiften kar atıştırıyor
biz antalyada piştik bgn resmen...canım bahar yorgunluğu diye bişey var sende ki o olabilir..kaç gündür bende de var hiç bişi yapasım gelmiyordu..şimdide pek değişen bişi yok defnenin gözünün içine bakıyorum uyusada uyusam diye....

biz antalyada piştik bgn resmen...canım bahar yorgunluğu diye bişey var sende ki o olabilir..kaç gündür bende de var hiç bişi yapasım gelmiyordu..şimdide pek değişen bişi yok defnenin gözünün içine bakıyorum uyusada uyusam diye....

burda geri soğuyacak geri ne güzel :50:

evet canım peşimden geliyor ama yavaş yaa ben hızlı hızlı yürüyünce bana kızıyor oturup ağlıyor onun yüzünden iki adım atıp bekliyorum :))) odadan onu beklemeden çıktım mı çıldırıyor :)))

ay canım ya yavaş yürü kız ağlatma bebişi

Back
X