- Konu Sahibi Pinarbartu
- #74.521
sporumu yaptım geldim kızlar.günaydınlar![]()
enerjik başladın güne yine ne güzelllllllllll=)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sporumu yaptım geldim kızlar.günaydınlar![]()
Kilo bildirimim:
geçen hafta:80.3
bu hafta:
79.5
giden800 gr.(geçen hafta biraz da şiştim galiba)
ay Allahım yerim o zillinin peynirini.çok özlemişim ben bebişi ya doğursammı 1 tane daha acep
harikasın çikolata canavarı![]()
gunde 3 tatlı kaşığı yağ hakkın var cnm tepe tepe kullan :)
katı yağ ise eger kaç kaşık sıvıyağa karşılık gelityor bak yağ değişim listesinden
bu arada değişim listelerini tekrar yayınlayım mı??
yok tatlım gerek yok ben kaydettim hepsiniii=))))))))))1 tatlı kaşiği bile koymadım yağı zaten=)
verdin demi yanlış hatırlamıyom
kızlarrrrrrrrrrrrrrr meleklerimmmmmmmmmmmmm hepinize günaydınnnnnnnnn yaaaa ben siziiii çok özledimmm walllaaa artık geldim daha izin felan yok gitmekte yokkkk allahın izni ilee hep burdayımmmmmmm![]()
seni seviyorum oyacığım.tüm güzel dileklerinin 100 katı senin olsun
:) yani geçen haftaya göre verdim önceki haftaya göre vermedim. benim kilolar mehter takımı gibi:)))
kızlarrrrrrrrrrrrrrr meleklerimmmmmmmmmmmmm hepinize günaydınnnnnnnnn yaaaa ben siziiii çok özledimmm walllaaa artık geldim daha izin felan yok gitmekte yokkkk allahın izni ilee hep burdayımmmmmmm![]()
2 ileri 1 geri=)))))))))))))))))))))))))))
gel gel ne olursan ol gellllll
bunu birazcık artırıp yapabilrsin kuzu..ben bunu yaptıgım donemde tırnaklarım hiç kırılmadı..cildim düzeldi..saglıklı ya o bakımdan kikiki
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
hımmm ivit benim de buna ihtiyacım var bence:)))
ee yani gel artık fadik yaaaaa bizde özledikkkk
Allahım ne sevgi dolu ne çatlak bir topiğimiz var ...çok şükür![]()