Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bugün sırtım tutulunca doktora gittim.o da hemen buldu ağrıyan noktayı.sonra da gözlerinize bir bakabilir miyim dedi olur dedim.siz kansızsınız ayrıca vitaminsiz kalmışsınız dedi adam diyet mi yapıyorsunuz diye sordu.doktorlardan bir kere daha korktum valla zaten doktor fobim var.(aman tuba duymasın)

canım kusura kalma çok bilmişlik yapmak istemem ama sen çok ekmekli az sebzeli meyveli besleniyosun.meyve yogurt süt sebze eklemelisin

sabah kahvaltıda çok kaçırdım toparlamam lazım kenidimiii:22::22::22::22:
Yok böyle olmuyacak..
Toplan emine topla
kızlar artıkın kendimi bu sefer tamamen diyete vermem gerek..
Bugün itiberi ile.
Nöbette başarı hikayelerini okudum çok etkilendim.
Haziranda 80 olmam lazım

Son düzenleme:
merhaba kızlar..umarım herkes iyidir..
ben şükür daha iyiyim bugün.ya bu evlilik süreci beni hafiften yıpratıyo sanki.ondan bikaçgündür pek keyfm yoktu,ama bgn toparladım inşallah.
ama küstüm ben size:43::43::43:sadece hazalla ayşe merak edip sormuş beni:19::19::19::19:küstüm size ben:19::19::19:
kimseler yok zaten.öptm herkesi akşama görüşürüz by by:3:

slm kızlar iyi haftasonları nasılsınız

burda soğuk bir hava var tekrar soğudu havalar ya uufff :50:

ben şükür daha iyiyim bugün.ya bu evlilik süreci beni hafiften yıpratıyo sanki.ondan bikaçgündür pek keyfm yoktu,ama bgn toparladım inşallah.
ama küstüm ben size:43::43::43:sadece hazalla ayşe merak edip sormuş beni:19::19::19::19:küstüm size ben:19::19::19:

canım sıkma kendini bişeye ya evlilik güzel şey stres yapcak bişi yok ki=))))))))))))

offf kızlar ben çok fena halsizim yaaa heryanım ağrıyor=((((((((( kız mızmız temizlik yapcaktım sözde o da kaldıı=( evi pog götiriyii

evlilik hazırlıgı bile yıpratır

çamaşırlar yıkanmıştı onları asayım bari sonrada ortalığı toparliyim temizlik yapamicam valla

3 makina çamaşır salon cam çerçevesil.salon yatak odası koridor duvarlarısildim.of tuvalet banyoya ilaç döktüm şimdi bekliyom temizleyecegim şimdi...

Back
X