- Konu Sahibi Pinarbartu
- #76.061
iyi geceler kızlar bugün misafirimz vardi.. Biraz revani götürdüm:) :) sinirlerim çok pis pazartesi hemen hastaneye gidicem
canım git bencede konuş rahatlaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kızlar bugün misafirimz vardi.. Biraz revani götürdüm:) :) sinirlerim çok pis pazartesi hemen hastaneye gidicem
merhaba kıslar takımınız kaçağı ben geldim...aslıcığım ben senden izin istiycem defne çok hasta dün gece hiç uyumadı gündüzde durmuyor salı gününe kadar izin istiyorum senden...cezalarımı da gelince çekerim artık....
hatunlar nirdesinizzzzzzzzzzzzzz=))))))))))))
nerde olucam.harıl harıl hasta muayene ediyorum burda..hatunlar nirdesinizzzzzzzzzzzzzz=))))))))))))
ayy kızlar ben dün giremedim cezaya kaldım sanırım aslıcığım sen bana yine kızacaksın ama ben artık ne rejim yapıyorum ne doğru düzgün sayfaya girebiliyorum çünkü defne den pek fırsatım kalmıyor...ben artık yararlı olduğumu düşünmüyorum takım adına...ayrılmak istiyorum eğer izin verirsen... yaa hepinizi çok seviyorum ama daha yararlı birini alırsınız en azından takım içinde motivasyon artar biraz daha olmamı hee...
nerde olucam.harıl harıl hasta muayene ediyorum burda..
çok yoruldum yahuu![]()
burdayım canım banyoya gircem şimdi
bide evlenip pişman olalım hangisi kötüymüş![]()
gercekten de öyleama ben yine evlenen gorupta olmayı yeglerim
![]()
bugunku menum
SABAH
3 dilim ekmek
1 kk peynir
6 zeytin
1 çaykaşıgı pekmez
ÖĞLE
4 kaşık et sote
2 dilim ekmek
ARA
1/3 paket kadar grissini
AKŞAM
3 dilim pizza
1 dilim kek (dışarda olmamın gazabına ugradım:26:)
ARA
1 küçük kase kadar çilek
günboyu 2 lt su
SPOR
1 saat boyunca aerobik
bu arada yarın giremeyebilirim gece misafir gelecek yurtdışından..sabahlayacaklar sabah gidecekler..öğleden sonrada başka arkadaslar geleck.uffffffff giremem buyuk ihtimal
hastanede çook isim var.. Diyetisyene psikoloğa endokrinolojiye gitcem:) ben daha önce yaptığım diyette bi tüy problemi başlamıştı bide onun için hormon testti falan yaptırayim diyorum..
canım hadi ha gayret toparlanacağız inşallah
buarada herkese günaydınlar:119::119:
bugun benim ilk iş günüm.yoksa neişim var busaatte burda,negüzel uyuo olurdum.olsn cıkşükür..hayırlı olur inşallah..
görüşürüz öptm hepinizi![]()
selam kızlar herkese iyi pazarlar
biz nerdeyse evin elektriğini komple yakıyorduk
ev arkadaşım tv kapanınca fişleri hep çıkarır bu yüzden uydunun fişinin kablosu zedelendi hafiften telleri görünmeye başladı
bugün arkadaşım ayağı takılıp kordonu çekince çıt deyip azcık ateş çıkartmış
sigorta attı geri kaldırdık eletrik yok eyvah yaktık dedik elektriksiz kaldık sonra aklıma geldi aşağıda sayaçlar var bide ona bakak dedik ordada atmış düzelttik elektrik geldi
ama uydu gitti televizyonsuz kaldık![]()
ilkbahar aylarındayız ya bu gençler evliligi kafalarına koymuşlar eh hayırlısı diyelimmm:123:
bende sarma yaptım.sizin yemekleri kim yapıyo aslı berabermi yapıyonuz..dünkü menüm
sabah-öğle
3 çatal patates kızartması
domates
1 kk kadar peynir
2 zeytin
2 bardak çay
ara
2 havuç
akşam
10 tane sarma
yarım kase yoğurt
ara