Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar dün arkadasa yemeğe gitmiştik gece gelince girdim ama kız mızmızlandı geri çıktım hemen=))))))) bugun akşamda halamlar çağirdi yemeğe oraya gitcez akşam yokum yani=) ayy iki gündür yemek yapmıyorum ne büyük zevk=)

merhaba kıslar takımınız kaçağı ben geldim...aslıcığım ben senden izin istiycem defne çok hasta dün gece hiç uyumadı gündüzde durmuyor salı gününe kadar izin istiyorum senden...cezalarımı da gelince çekerim artık....

aa geçmiş olsıun canım defnoşaa bu arada ayrılmaktan vazgeçmene çok sevindimmm

ayy kızlar ben dün giremedim cezaya kaldım sanırım aslıcığım sen bana yine kızacaksın ama ben artık ne rejim yapıyorum ne doğru düzgün sayfaya girebiliyorum çünkü defne den pek fırsatım kalmıyor...ben artık yararlı olduğumu düşünmüyorum takım adına...ayrılmak istiyorum eğer izin verirsen... yaa hepinizi çok seviyorum ama daha yararlı birini alırsınız en azından takım içinde motivasyon artar biraz daha olmamı hee...

aaa özge başladın yine rutin olarak 3 hafaya bir senin ayrılmak istemen

bugunku menum
SABAH
3 dilim ekmek
1 kk peynir
6 zeytin
1 çaykaşıgı pekmez
ÖĞLE
4 kaşık et sote
2 dilim ekmek
ARA
1/3 paket kadar grissini
AKŞAM
3 dilim pizza
1 dilim kek (dışarda olmamın gazabına ugradım:26:)
ARA
1 küçük kase kadar çilek

günboyu 2 lt su

SPOR
1 saat boyunca aerobik

bence çok ekmek kek pizza olmamış kısa zamanda telafi ister:20:

selam kızlar herkese iyi pazarlar

biz nerdeyse evin elektriğini komple yakıyorduk :27::27::27:
ev arkadaşım tv kapanınca fişleri hep çıkarır bu yüzden uydunun fişinin kablosu zedelendi hafiften telleri görünmeye başladı
bugün arkadaşım ayağı takılıp kordonu çekince çıt deyip azcık ateş çıkartmış
sigorta attı geri kaldırdık eletrik yok eyvah yaktık dedik elektriksiz kaldık sonra aklıma geldi aşağıda sayaçlar var bide ona bakak dedik ordada atmış düzelttik elektrik geldi
ama uydu gitti televizyonsuz kaldık :5::5::5::5:

aman kız geçmiş olsun o kadarcık olsun yokmu yaptırabileceginiz birileri..

dünkü menüm

sabah-öğle
3 çatal patates kızartması
domates
1 kk kadar peynir
2 zeytin
2 bardak çay

ara
2 havuç

akşam
10 tane sarma
yarım kase yoğurt

ara
1 bardak çay
bende sarma yaptım.sizin yemekleri kim yapıyo aslı berabermi yapıyonuz..

Back
X