Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bi sürü şeye iyi geliyor diye yazıyor nette. ben de içiyorum işte ya ne bilim.:))

bu arada sabah beri şu şarkıyı söyleyip ders arasında salak salak dans ediyorum evde

BİR ASLAN MİYAV DEDİİİİİİİİİİİİİİİİ MİNİK FARE KÜKREDİ FAREDEN KORKTU KEDİ KEDİ PIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR UÇUVERDİ

AHAHAHAHAHAH seratonin hormonum mu tavan yaptı üzüntüden kafayı mı sıyırdım ben de bilmiyorum.:52::52::52::52:
Istersen bi halay çekelim tey teY:)

ayy kollarım omuzlarım çok ağrıyor..şu mutfağın her duvarını neden fayans yaparlar anlamıyorum ne sinir sil sil geberdim yaaaaaaaaaa.bide mutfagın perdesini yıkadım.....şimdi sıra geldi süpür sil işlerinee ayy dermanım kalmadı ki offf

Bol bol kalori yaktın demektir:) :) :)

fena mı kol kasların güçleniyor şekerim.
yy asorma bi güçlendiki tutmuyorlar=)
nayırrrr yıllık nizin aldım nevde ders çalışıyorum:)))
aa benim haberim yoktuuu=) çaliş çaliş bende akşama çalişcamm ders off poffff..ulen kaç yaşina geldik hala ders çalişiyoruz şaka gibii
Hastane koridorlarında takıma destek oluyorum ulan ne vefakar ne cefakar ne fedakar bi insanım:) :) :) psikiyatriye girdim moralim düzeldi:) :) :)
valla saliş yaaaaaaaaaaaa=)))))))))))))))))))evet pek bi neşeli gördüm seni cicimm
Bol bol kalori yaktın demektir:) :) :)

yaşasın temizlik gitsin kaloriler kikiki

kızın da mızlanacağı tuttu ben iş yapıyorum ya durmuyor sıpaaaaaa..daha toz aldım yaaa süpüremedim bile of

yy asorma bi güçlendiki tutmuyorlar=)

aa benim haberim yoktuuu=) çaliş çaliş bende akşama çalişcamm ders off poffff..ulen kaç yaşina geldik hala ders çalişiyoruz şaka gibii

valla saliş yaaaaaaaaaaaa=)))))))))))))))))))evet pek bi neşeli gördüm seni cicimm

yaşasın temizlik gitsin kaloriler kikiki

bizim ruhumuz genç sevgilim :))))

Hastane koridorlarında takıma destek oluyorum ulan ne vefakar ne cefakar ne fedakar bi insanım:) :) :) psikiyatriye girdim moralim düzeldi:) :) :)

valla ben de şöyle yakışıklı esmer, eli agzı yüzü düzgün türkçeyi güzel konusan sıcakkanlı espri anlayışı erkek zekasının üzerinde ve bekar bir terapist bulursam benim herşeyim düzelir diye düşünüyorum ahahahahahahah koptum ya

bebeğim bunu sana biz de söylemiştik :))) bunun dışında işe yarar ne dedi
Ilaçlarını niye düzenli kullanmadın didi.. Saat 2 de 3 de uyanıyorum o yüzden içemiyorum didim.. zaten ilacı değişti 2.levele geçmişim:) azıcık daha sıyırmısım heralde :) :) :)

valla ben de şöyle yakışıklı esmer, eli agzı yüzü düzgün türkçeyi güzel konusan sıcakkanlı espri anlayışı erkek zekasının üzerinde ve bekar bir terapist bulursam benim herşeyim düzelir diye düşünüyorum ahahahahahahah koptum ya

Hiç bitmicek sandım kriterlerin:) :) :) :) yabancı dil ve ehliyeti unutmuşsun:)

insanlar depresyona girince günlerce uyuyamaz uykuları kaçar, iştahları azalır hiçbirşey yemek istemez fakat sende tam tersi bi durum var diyor.. Ben anormal miyim didim.. Adam güldü sen başka şekilde yaşıyorsun depresyonu didi... Adam bana ne dimek istedi.. Ayşee kız bu adam bana çatlak mi dimek istedi:):):)

endokrinolojide kan verdim yarın tahlil sonuçları çıkacakmis.. Hormonlarla ilgili bi problem varsa biz tedavi edicez yoksa diyetisyene yönlendiricez dedi.. 15 kilo daha vermeyi düşündüğüm için kan değerlerini takip etmek istiyorum sonra saçım dökülmesin yada bağırsaklarda bi problem çıkmasın

son dakika :) haftaya kpss ye hazırlanmaya karar verdim.. Inşallah bi aksilik çıkmaz.. Matematik ve geometri için dersaneye gidicem.. benim kpss eylülde olanı.. Ortaöğretim-önlisans.. Yani daha zamanım var :)

son dakika :) haftaya kpss ye hazırlanmaya karar verdim.. Inşallah bi aksilik çıkmaz.. Matematik ve geometri için dersaneye gidicem.. benim kpss eylülde olanı.. Ortaöğretim-önlisans.. Yani daha zamanım var :)

çok güzel bir karar canım inş başarılı olursun canım

Back
X