Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam milllet tüm gün yoktum sınavdan sonra gezdik arkadaşla. bu arada sınavım iyi geçti yarın 2 tane daha var umarım onlar da iyi geçer. dünün sayımını yapayım gelicem. bugün fazla kalamıcam yoruldum çok ve biraz yalnız kalmak istiyorum erken ayrılıcam sanırım

kolay gelsin canım onlarda güzel geçer inşallah.benimde hazitranda finalim var umarım bende rahat geçiririm..haziran benim için final ayı olur inşallah.hem dersten hem kilodan

Gerçekten Saliha bozulacak garibim bu gidişle,su içip bile tartılıyorumki 1 bardak su ne kadar ağırlık yapıyo onu hesaplıyorum,benim küçük oğlanda alıştı benden sonra da o çıkıyo "anne men de" diyo sonrada" 11 oomuşum" diyo halbuki 13 kilo:1:

benim tartıda mutfakta ocagın önünde masadan kalkan tartılıyo hemen (ben hariç):1:

ole idim ama toparladım canm..2 gundur super gidiyor..çok kararlıyım..eşime bile bişi yedirmiyorum cayın yanına..bu hafta 500 gr verirsem gerisi gelir..sadece spor ayagı eksik zayıflamanın o yuzden cok veremiyorum :( ona canım sıkılıyor..

hafif yürüyüşle desteleyebilirsin illa yorucu egzersiz şarta degil..oturdugun yerden bile olur canım...:38:

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH/ÖĞLEN
-1 parmak kadar peynir
-1 sahanda yumurta
-2 zeytin
-2 dilim ekmek,domates
-2 kupa yeşilçay
ARA
-2 parmak kadar kaşar
-1 avuç karışık kuruyemiş
AKŞAM
-4 ızgara köfte
-salata
-1 kutu fanta
-3 çatal künefe
-2 dilim ekmek

----yemek sonrası metaçayı ve meyve yiycem--------

valla akşamdan çok kaşara takıldım 2 parmak hele benim parmagımsa:20: zaten sırf yag dolu

ek olarak
ikindi arası
1,5 pirinç patlağı
1 probiyotik yogurt

akşam
salata
4 ızgara kofte(kucuktu 2 de sayabilriz)
1 dilim ekmek
1 kase hoşaf(şekersiz cok az pekmez var içinde)

hoş..benimde kayısı kompostom vardı şişedonu açtım 2 gündür evdekilerde içiyolar.unutmuştum balkonda erzak dolabında aklıma gelmiyodu...sayende içiyoruz

ya biliyor musunuz ben sanırım evlenemem. 1 haftadır evdeyim ve hiç yalnız kalamadıgım için annemin varlıgı ve sürekli konusması da beni gerdi sanırım. yanlış anlaşılmasın onu cok seviyorum ama benim için arada tek kalmak falan bir ihtiyac. benimle oturup benimle kalkıyor:S hatta ben yatmadan uyumuyor denebilir. dün ben yatıyorum dedim baktım ki yalnız kalamıyorum eh ben de yatayım madem sen yatacaksın dedi:S ya be güzel annem 1 saat erken yatsaydın da ben de acık kafa dinleseydim olmaz mıydı:s

odama gitsem yanıma gelio canın mı sıkkın diye. hatta dün misafir vardı onun arkadası bir ara telefonla konusmak için odama geçtim. 2 dk sonra bana bakmaya geldi neymiş uyumaya mı gelmişim merak etmişmiş bişey mi olmus bana diye:s ya 80 m2 evde nereye gidebilirim başıma ne gelebilir.

şimdi yine tam yanımda oturuyor ben bunları yazarken ve sürekli soru sorup umurumda olmayan bir konuyu 4. kez anlatıyor. allahım ben de mi çocuguma böyle yapacagım acaba:s

yalnız kalmak için cem e gidip aklırdım eskiden şimdi ona da gidemem. her ahftasonu evde olucam offffffffffffffffffffffffffff

çok hoşsun yaaaaa..oda sıkıloyodur ama napcan işte zor...ama çok hoşsunuz köşe kapmacamı oynuyonıuz evde:10::10:

iwit iyi geçti. garip bi gözetmen kadın vardı ikide bir salak salak sorular sordu. ögretmen oldugunu sanmıyorum. öyle saçma sorular sordu ki:s abla sen naber ya dicektim nerdeyse. en sonunda uyardı diger adam lütfen konusmayın diye:d

aa olurmu ya dikkat dagıtr öyleeebelki de ögretmen degildir.bazen okuldaki memurları falan veriyolar gözetmen diye öyledir.ciddiyetini bilmeden kadının yaptıgına bak yaa..

ben çıkıyorum. gidip odamda yatıyormuş gibi yapıp müzik dinlicem. o arada uyurum sanırım.

yarın da sınavım var istatistik ve iktisat teo. umarım onlar da iyi geçer. öpüyorum hepicinizi manda göle mıçar gibi:)))

bende geçen sene vardı istatistik mod medyan falan yok ihtimal korelasyon falannnn

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?ben hala 78leri görmenin mutluluğuyla yaşıyorum 2 saatte bir tartıya çıkıp acaba kaç oldum diye bakıyorum(görmemişin oğlu hesabı:27::27::27:)

ay ne güzel ya ben de şu 90 altına insem yaaaaaaaaaaaaaaayıllardır görmedim enaz 20 yıldır

sınavım bu pazartesi ve ondan sonraki her hafta.. çok teşekkür ederim umarım güzel geçer :)

ben de nur özgecim. 20 yaşındayım. antalyada yaşıyorum sivasta okuyorum. henüz bekarım :) derslerle ve kilolarla boğuşup duruyorum :))
memnun oldum ayrıca. tebrik ederim vede ...

çok teşekkür ederim. tanıştığımıza memnun oldum. inşallah hepimiz hayatımızın önemli günlerinde başarılı oluruz :)

tamamdır. çok teşekkür ederim. ben durumu bir düzelteyim öyle menümü yazayım o zaman :)

sınavlarında kolaylıklar olsun canım...başarılar:38:

kalkınca bir badak su+sıcak suyu kabuk tarçın 5 adet karanfil çeyrek limonla birlikte
sabah 10.00
bir kk beyaz peynir-bir yumurta-bir dilim ekmek-maydanoz-dereotu-çeri domates-salatalık
öğle13.30
3kepçe çorba-4yk yoğurt-bir dilim ekmek
ara 15.00
8 adet çilek-bir kivi
akşam 19.00
bir tabak sebzeli tavuk yemeği-5 yk yoğurt
ara 21.00
bir portakal
2.5 lt kadar da su içtim
ekstradan 2 avuç da leblebi yedim ama akşam yemeğinden önce
spor yapıp birazdan ders çalışmaya devam edicem :ssz:

ben çok begendim menünü:46::46::46::46::46:

hoşbulduk canım :16:
ben de nur. 20 yaşındayım. tanıştığımıza çok memnun oldum.
umarım hep beraber kardeş kardeş zayıflarız :9: :16:

vav bakıyom rengarenk yazmaya başlamışın gözün aydın ama kırmızıyı takım kaptanı (bizi fırçalayacagı zaman)kullanıyo canım haberin olana:38:

menumu yazayım

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
yeşillik domates salatalık

öğle
1 dilim ekmek
1 yumurta
yeşillik,domates
1 kase kayısı,üzüm hoşafı

ara
2 incir
fındık ve badem az

görevli oldugum için hiç su içemedim bugun..hemen artırmam lazım..
kızlar bazen kesmiyo yediklerim aklıma cuma gununu getiriyorum motivasyonum super maşallah:nazar::nazar::nazar:
kilo veremezsem cok şaşırır ve üzülürüm veririm inş

sirkeli suyu ac mı tok mu ne zamanlar içiyoruz bu arada?

menün güzel bebegim fındık badem oh afiyet olsun bazen bende listeme koyuyom ama 3-4 le yetinemiyom ben:17:

kızlar bugun dershaneye gittim deneme sınavına girdim geçenkinden kötü geçti aklım kızdaydı akşam bi kötüydü çok kötü kustu gece hortum gibi...bugun de çok huysuz bi mutsuz sanki diş mi çıkar ki acaba sanki hafif kabarıklık var=(

canım ya geçmiş olsun ...çocukların hastalıklarına çok üzülüyom ben hemen soluveriyolar.ama hep böyle büyüyolar canım allahım çaresiz dert vermesin

kızlar ben çıkıyom acilen anneme gitmem gerekiyo.önemli degil bi işi varmışta...geçmişim yarım kaldı,cezamıda çekemedim ama akşama gelirim

Back
X