- Konu Sahibi Pinarbartu
- #77.861
saymadım ama 5-6 kaşıktır herhal
bir tabak diyince çok sandım
Ben cıkıyorum kızlar gorusuruzz
görüşürüz canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saymadım ama 5-6 kaşıktır herhal
Ben cıkıyorum kızlar gorusuruzz
Yaaaa ben naptım biliyo musunuz...
Arkadaş geldii gelirken kuru pasta almış canı çok çekmiş bnm diyet yaptığımı biliyo
önce yemicem diye bayaa direndim meyve falan yedimm veeee
Sonunda dayanamayarak bitane kuru pasta yedim öyle tadını çıkara çıkara yedim kiii
çok güzeldi ikincisini yememek için zor durdumm
Sonra neyseki arkdaşım gitti giderken pastaları da götürdü
Ama işte ben bitane yedimmm ...
çok pişmanımmm![]()
delüüü
bir ceviz 70 kalorimiymiş
kuzucum insan farkına varamıyyor ama sen bu hafta hemen her gun kaçamak yaptın![]()
Arkadaş geldii gelirken kuru pasta almış canı çok çekmiş bnm diyet yaptığımı biliyo
Sonunda dayanamayarak bitane kuru pasta yedim öyle tadını çıkara çıkara yedim kiii
çok pişmanımmm![]()
pişman olacak bişi yok canım bir tanecikten bişey olmaz nefsini köreltmişsin işte
Çok değilde saat geç.. eccük egzersiz yap hadi bakalım
uzun görünüyor ama kalori olarak gayet iyi cnım
Spor yapıcam şimdi sonra da dağ gibi birikmiş bulaşığı yıkıcamm
Ama kızlar ne düşündüm biliyo musunuz hedef kilomuza ulaştıktan sonra yasakladığım herşeye saldırırsam yada böyle dayanamazsam sonra kilo alırsammm
Bunu doktoruma danışıcam tekrar kilo almak istemiyorum
Yani bugün diyette olmasam bir sürü kuru pasta yiyebilirdim o kadar hasret kalmışım kiii
çok pişmanımmm![]()
ya leslienin videosunu telefondan açamadim.. Bazen videolar takılıyor... Bende onun yerine bi şişe su içtim:) yarın pcden indirim bari
dünkü menüm
sabah-öğle
2 dilim ekmekten tost
domates
salatalık
1 tatlı kşaığı reçel
3 zeytin
2 bardak çay
akşam
1 kase çorba
salata
ara
dondurma
kızlar ben kaçıyorum
yarın nöbetçiyim
uykunuzda yağları yakın![]()
selam kaptan :80:
ya ben hemen hemen herkesle tanıştım ama bi senin hakkında pek bişey bilmiyom ?? :44:
![]()
Benim 165 seninle aynı orandayiZ.. kiloda yaklaşık.. Şöyle bi atak yapta beni geçmeye çalış:)
5 su bardağımısen varya saliha bizi hiç dinlemiyorsun yeşil çayın 3 bardaktan sonrası sakıncalı diyollar diyorum sana içme bu kadar çok diyorum sabaha kadar işersin bak sonra
ay çatladım gülmekten deliler sizi![]()
kızlar ben geldim nihayetttttt
aslıdan izin istedim sağolsun verdi çünki dişim apse yapmış ve yüzüm yumurta gibiydi antb. kullandım ama şimdide erik gibi oldu yanağımm dün doktr. gittim antb. devam dediiiii zaten işe 2 gün gelmedim sorun olmuşş hemenn okadar moralimi bozdular ki anlatamm sanki keyfimden o diş ağrısını çekiyorumda
siz nasılsınız inş. ben yokken kötü bişey olmamıştır![]()
kızlar ben geldim nihayetttttt
aslıdan izin istedim sağolsun verdi çünki dişim apse yapmış ve yüzüm yumurta gibiydi antb. kullandım ama şimdide erik gibi oldu yanağımm dün doktr. gittim antb. devam dediiiii zaten işe 2 gün gelmedim sorun olmuşş hemenn okadar moralimi bozdular ki anlatamm sanki keyfimden o diş ağrısını çekiyorumda
siz nasılsınız inş. ben yokken kötü bişey olmamıştır![]()