Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaaaa ben naptım biliyo musunuz...
Arkadaş geldii gelirken kuru pasta almış canı çok çekmiş bnm diyet yaptığımı biliyo
önce yemicem diye bayaa direndim meyve falan yedimm veeee
Sonunda dayanamayarak bitane kuru pasta yedim öyle tadını çıkara çıkara yedim kiii
çok güzeldi ikincisini yememek için zor durdumm
Sonra neyseki arkdaşım gitti giderken pastaları da götürdü
Ama işte ben bitane yedimmm ...
çok pişmanımmm:50:

Arkadaş geldii gelirken kuru pasta almış canı çok çekmiş bnm diyet yaptığımı biliyo
Sonunda dayanamayarak bitane kuru pasta yedim öyle tadını çıkara çıkara yedim kiii

pişman olacak bişi yok canım bir tanecikten bişey olmaz nefsini köreltmişsin işte

Çok değilde saat geç.. eccük egzersiz yap hadi bakalım

pişman olacak bişi yok canım bir tanecikten bişey olmaz nefsini köreltmişsin işte

Çok değilde saat geç.. eccük egzersiz yap hadi bakalım

Spor yapıcam şimdi sonra da dağ gibi birikmiş bulaşığı yıkıcamm
Ama kızlar ne düşündüm biliyo musunuz hedef kilomuza ulaştıktan sonra yasakladığım herşeye saldırırsam yada böyle dayanamazsam sonra kilo alırsammm
Bunu doktoruma danışıcam tekrar kilo almak istemiyorum
Yani bugün diyette olmasam bir sürü kuru pasta yiyebilirdim o kadar hasret kalmışım kiii

Spor yapıcam şimdi sonra da dağ gibi birikmiş bulaşığı yıkıcamm
Ama kızlar ne düşündüm biliyo musunuz hedef kilomuza ulaştıktan sonra yasakladığım herşeye saldırırsam yada böyle dayanamazsam sonra kilo alırsammm
Bunu doktoruma danışıcam tekrar kilo almak istemiyorum
Yani bugün diyette olmasam bir sürü kuru pasta yiyebilirdim o kadar hasret kalmışım kiii

canım onu ben yaşadım
çok ağır diyet yaptım
diyetten sonra 2 katını geri aldım
biz diyet değil sağlıklı beslenmeyi öğrenmeliyiz
diyetten sonra tamam ben verdim bitti olmuyor diyetten sonrada kontrol dönemi olmalı

merhaba nurcuğum yemesen daha iyiymiş tabi ama öle 1 taneden bişey olmaz tadımlık yiyebilirsin yani...yemeseydin aklında kalacaktı oda diyeti olumsuz etkiliyor cnm

5 su bardağımı :53::53::53::53:sen varya saliha bizi hiç dinlemiyorsun yeşil çayın 3 bardaktan sonrası sakıncalı diyollar diyorum sana içme bu kadar çok diyorum sabaha kadar işersin bak sonra

salihanın kendi zarar kız nolcak 5 bardak çayla bişi olmazzzzzzzzzzz

kızlar ben geldim nihayetttttt :10::10::10::10::10::10:
aslıdan izin istedim sağolsun verdi çünki dişim apse yapmış ve yüzüm yumurta gibiydi antb. kullandım ama şimdide erik gibi oldu yanağımm dün doktr. gittim antb. devam dediiiii zaten işe 2 gün gelmedim sorun olmuşş hemenn okadar moralimi bozdular ki anlatamm sanki keyfimden o diş ağrısını çekiyorumda :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

siz nasılsınız inş. ben yokken kötü bişey olmamıştır:31::31::31::31::31::31::31::31::31:

iyilik iyilik nolcak bize turp gibiyiz işte..geçmiş olsun bebişim senin diş problemim çok oluyo demi kuzum:38:

kızlar ben geldim nihayetttttt :10::10::10::10::10::10:
aslıdan izin istedim sağolsun verdi çünki dişim apse yapmış ve yüzüm yumurta gibiydi antb. kullandım ama şimdide erik gibi oldu yanağımm dün doktr. gittim antb. devam dediiiii zaten işe 2 gün gelmedim sorun olmuşş hemenn okadar moralimi bozdular ki anlatamm sanki keyfimden o diş ağrısını çekiyorumda :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

siz nasılsınız inş. ben yokken kötü bişey olmamıştır:31::31::31::31::31::31::31::31::31:

iyilik iyilik nolcak bize turp gibiyiz işte..geçmiş olsun bebişim senin diş problemim çok oluyo demi kuzum:38:

Back
X