- Konu Sahibi Pinarbartu
- #77.981
canım neredekine gidiceksin ?
bizim burda var ona :):)anladın sen onu??
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım neredekine gidiceksin ?
merhaba kızlar umarım herkes iyidir.iki gündür uzagım burdan.çok özledim sizi.ama bugunde annemlerdeyim.ablama geldim şimdi onun pc den yazıyorum.bi ugrayayım dedim.annemlere geçiyrum yine.akşam inşallah gelmeye çalışıcam.hepinizi kocaman öpüyoreeee
![]()
Afiyet olsun asli kız niye kahvaltıların düştü böyle senin.. kahvaltı diyette en önemli öğün..
sabah
1yumurta
1dilim çavdar
1yk lor
Öğle
1tabak pirasa
7 yk makarna
2yk sütlac
akşam
Elim kadar simit
Hiç su içemedim bugün![]()
kılzarrr günaydın çok saçmaa rüyalar gördüm ya mesela 1 örnekk yürüyen balıkkkk=))))
ne bileyim ya yemiş bulundum 5-6 kaşıktı..cok şiş hissi yaratmadı demekki cok değildi..hazal ya iyi değilim bebişim ya sabah tartıda 65.1 cıktım deli olacam o kadar dikkat ediyorum..yok bu iş bole olmayacak![]()
artık her sabah yaşanan bir klasik oldu ama yine de yazacağım.sporuma gittim geldim.şimdi kahvemi içiyorum![]()
aslı dikkat ediyorum da yavaş ve derinden ilerliyorsun.menülerin genelde çok güzel ve uzun süredir bir sapma yok.sen en kalıcı verenimiz olacaksın bence.çünkü bunu bir yaşam şekline yeme düzenine oturtmak üzeresin.
ne diyebiilirim kiii senin bu anne şevkatinnn inan ki tarifi yok ... bana çok iyi geliyoooo....
evde üvey anne ile yaşayınca
sağoll annemmm sorucam dr. uykumda sıkıyorum zaten sabah uyandığımda çenm hep ağrıyo fazla sıktığım için bak doğru tespit ettin hemencik:13::13::13::13:
![]()
benimki neden yavrum yaaa??
cumadan hatta perşembeden beri kaçamak yapmadım bozmadım diyeti..dun 3-4 tane biskuvi yeddim diye mi bole cıktı.offfffffff poffffffffff valla canım sıkılıyor bu zayıflam işine..1,600 kg fazla goterdim sabah..regl falanda olmayacam yakında değil..odem olamaz su yeşil çay bitki çayı içiyorum bolbol:97::97::97:
hayatım gördüğün rüya çok güzellll inan ki bakkk balık kısmettir böcekte paradırrrrrrr bak fadik demişdi dersinDDDDD
canım senin canın sıkkın ondan dişlerini sıkıyon bu durum psikolojik
canım dediğim gibi sen bi doktora görün bi
rüya yorumluyorsan benim rüyamıda yorumla canım![]()
canım bu takıma kaç ile başladın onu soruyorum yani geçen hafta kaçtın
Kurabiyedir çikolatadir böyle şeyleri sürekli düşünüp yiyemedigin için üzülürsen işin zor.. Şöyle düşünmeye çalış.. Şimdilik yemicem ama zayıflayınca ölçülü bi şekilde yicem
Tadı damağımda kaldı diyo bide zilli:) böyle kendini demoralize etme şekerim biseyi yiyemedim diye üzülme..bence iradeli olduğun için sevin ok
sabah 1/2 dilim tam bugday ekmegi
1/2 yumurta haşlama
1 kk peynir
marul maydonoz
ara 1dilim elma
1 dilim portakal
yarım greyfurt
ögle
ekşili köfte 1 kase
1 çatal kadayıf(üstünün cevizi yarım ceviz kadar)
ara marul
akşam
1 kase ekşili köfte
1 çatal kadayıf(üstünün cevizi yarım ceviz kadar)
akşam ara
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kk peynir
2 zeytin
akşam arası fazla biliyom ama saat 20 gibi yedim ve hala ayaktayım bu arada spora gittim arkadaşa rica ettim 1 saat yerime baktı1 saat salonda egzersiz yaptım
canım işte bütün mesel bu o yuzden amaç uzun vadede kilo vermek olmalı..sabredebilirsek tabi ):
bişey olmaz canım 1 taneden o kadar engellersek kendimizi sonrasında saldırırız iyi yapmişsin bence
ay niye pişman oluyosun bişi olmaz