Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben çıkıyom slogan konusunda araştırma yapıyoz ogluşumla
bir hediyem var
bir çorapta sen getir
her çocuga bir kıyafet
getir giysiyi mutlu et birisini(ayşemin destegi)
düşünce ve desteklerinize açıgız

ayşem sagol evde oylama yaptık senin sloganında karar kıldık.
teşekkürler ben çıkıyom güzeller.
öpüyom kocaman kocaman :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

getir giysiyi mutlu et birisini(ayşemin destegi)

iyiyim aynalar saol.
yine kilo vermem gerekiyor dönüş yaptım diyet gruplarına. geçen yıl güzel kilo vermiştim takımda. 23 kilo verdim 7 kilosunu geri aldım. başlamam lazım yani bi yerlerden.
yeni başlangıçlara alışığım zaten.
senin 3 yıl filan oldu galiba takımdaki yerin.maşallah ara vermeden devam ettin galiba.

kızımın dişleri geliyor yine bütün gün evin içinde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
diye bağırdı durdu şimdi uyududa sesizliğin nasıl bişey olduğunu hatırladım yeniden :))

kızımın dişleri geliyor yine bütün gün evin içinde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
diye bağırdı durdu şimdi uyududa sesizliğin nasıl bişey olduğunu hatırladım yeniden :))

Defne ye halil sezai müzikleri dinletme hayatım:20:

aşağıda o kadar kalabalık ne yapıyorsunuz yukarı çıkında konuşalım:):4:

hürreme bakıyorum bu bölüm baya duygusala bağlamışlar

iyiyim aynalar saol.
yine kilo vermem gerekiyor dönüş yaptım diyet gruplarına. geçen yıl güzel kilo vermiştim takımda. 23 kilo verdim 7 kilosunu geri aldım. başlamam lazım yani bi yerlerden.
yeni başlangıçlara alışığım zaten.
senin 3 yıl filan oldu galiba takımdaki yerin.maşallah ara vermeden devam ettin galiba.

maşallah mı artık yuh mu diyeyim kendime bilemedim cnaım :52::52::52:

ayy yerim ben onu ya kaşınıyordur şimdi

haklısın... ama bunlar bnm hayatımda tam bir alışkanlık haline gelmişti. hepsinden birden bire vazgeçince affalladım böylee.
doğru söylüyosun bir süre için vazgeçmeliyim onlardan zamanı geldiğinde azar azar bana zarar vermeyecek şekilde yemeliyim...

canım kendine hedef koy mesela bu cumaya kadar 1 kilo verecem gibi kendine de ödül koy 1 kilo verirsem 1 dilim çikolatalı pasta yiycem gibi....belli bi süre sonra onuda yapasın gelmiycek...ama canın çok tatlı istediğinde tarçınlı su içebiilirsin yeşil çayın içine katıpda içebilirsin bayaa azaltıyor tatlı isteğini..

yerim bıdıkımın dişleriniiiiiii

yaz geliyor ya şu dondurmadan kutulamayacaz galiba
sanki karbonhidrat çok olmuş bugün
İyiyimiş ya:27: Aslıdan bukadar bi yorumla sıyırdıysam valla iyiymiş,yarında mı yesem acaba?:52::52::52:

kuzucum insan farkına varamıyyor ama sen bu hafta hemen her gun kaçamak yaptın:45::45::45:
Ah Ayşeeeem sorun da orda işte! ben farkında ola ola yaptım ,benimki kaçamak değil artık...baya pisboğazlık oldu:22::22::22:

canım kendine hedef koy mesela bu cumaya kadar 1 kilo verecem gibi kendine de ödül koy 1 kilo verirsem 1 dilim çikolatalı pasta yiycem gibi....belli bi süre sonra onuda yapasın gelmiycek...ama canın çok tatlı istediğinde tarçınlı su içebiilirsin yeşil çayın içine katıpda içebilirsin bayaa azaltıyor tatlı isteğini..

BEN YAPTIMDA NOLDU KUZUM :( 1.600 FAZLA GOSTERDİM BU SABAH..sozde 500 gr verecektim öhöööö:14::14::14:

Cornet çokomel ne oliyyy
heeeeç ne olsun,beni özlemişler de şöyle bi uğradılar,Tanrı misafiri,git demek olmaz şimdi:27::27::27:

kornet ve cokomel dısında cok uc bir menu değil
Ayşecim bu kibar yorum için sağol ama ben hatamı biliyorum:14::14::14:

kahvaltı
1 tost
domates,salatalık

ara
1 probiyotik yogurt

öğle
4-5 kaşık z.yağlı pırasa
kucuk bir kase yogurt
2 etimek=1 dilim ekmek

ara
arkadasların biskuvilerinden otlandım ara yapmadım
4 biskuvi:17:

akşam
1 tabak makarna
1 kase hoşaf

spor yok
su 2 litre
akşama kadar gayet güzel ama bence akşam sebze de olmalıydı veya aralarda meyve olsa daha sağlıklı olurdu ama yine de benimkinden çook daha sağlıklı bi menü,kesinlikle ölçülü:6:

bende dün akşam 1 tabak makarna yedim:( öyle pişman oldumki.. Midem bozuktu zaten yarım saat sonra istifra ettim.. Bi daha çok sevdiğim şeyleri yemicem çünkü 2 3 kaşıkla bırakamiyorum..
Salihacım makarna diyette yenmez diye bi kural yoktur,ancak yağ oranına (mümkünse yağsız) ve miktarına dikkat etmek gerekir,öğlen ve akşam öğünlerinde ekmek yerine 4 kaşık makarna veya pilav tercih edilebilir,lütfen pişmanlık duymayın,makarna sağlıklı bir yiyecektirrr(makarnayı yasallaştırma derneği :52:)

pişman olacak bişi yok canım bir tanecikten bişey olmaz nefsini köreltmişsin işte
kesinlikle katılıyorum Aslıcım arada nefsimizi de mutlu etmeliyiz,gerçi benimki buaralar pek bi mutlu ama:27::27:

sabah
1yumurta
1dilim çavdar
1yk lor

Öğle
1tabak pirasa
7 yk makarna
2yk sütlac

akşam
Elim kadar simit
Hiç su içemedim bugün:(
akşam hariç güzel bir menü,keşke akşamda biraz sebze yemeği ve yoğurt yeseydin,son zamanlarda gördüğüm senin en sağlıklı menülerinden biri:nazar:

kılzarrr günaydın çok saçmaa rüyalar gördüm ya mesela 1 örnekk yürüyen balıkkkk=))))
ohhh ne güzel sana bi kısmet geliyor hem de kendi ayaklarıyla inşaallah:6::6::6:

Back
X