Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dişten çekiyorum valla dolgular kırıldı tek tek:31::31::31::31::31:
emoşum bende lessii yapmak istiyorum yaa nasıl yapıcam :31::31::31::31::31::31:
Fadikçim öncelikle geçmiş olsun,lesliye gelince... ben de bi aralar yaptım aslında çok da eğlenceli ama iş başlayana kadar:8::8::8:

benimki neden yavrum yaaa??
cumadan hatta perşembeden beri kaçamak yapmadım bozmadım diyeti..dun 3-4 tane biskuvi yeddim diye mi bole cıktı.offfffffff poffffffffff valla canım sıkılıyor bu zayıflam işine..1,600 kg fazla goterdim sabah..regl falanda olmayacam yakında değil..odem olamaz su yeşil çay bitki çayı içiyorum bolbol:97::97::97:
Ayşecim idrar yollarını üşütünce de şişlik oluyor vücutta,su topluyorsun belki öyle bi şeydir ,bi dikkat et kendine,ağrın sancın varmı acep?

Salihacım makarna diyette yenmez diye bi kural yoktur,ancak yağ oranına (mümkünse yağsız) ve miktarına dikkat etmek gerekir,öğlen ve akşam öğünlerinde ekmek yerine 4 kaşık makarna veya pilav tercih edilebilir,lütfen pişmanlık duymayın,makarna sağlıklı bir yiyecektirrr(makarnayı yasallaştırma derneği :52:)

kesinlikle katılıyorum Aslıcım arada nefsimizi de mutlu etmeliyiz,gerçi benimki buaralar pek bi mutlu ama:27::27:

1tabak pirasanin yanına 1 tabak makarna çok olmuştu.. Zaten diyetisyen yazmış 2kaşık pilav=1dilim ekmek.. Buna dikkat ederek pilav makarna yiyince ekmek yemiyorum..

kızlar çok yoruldum daha yeni geldik kızıma da mama sandalyesi aldık ayy çok sevdi =))))))))))

ne güzel güle güle otursun kuzucuk üstünde benim ki hiç sevmedi hatta nefret etti diyebilirim aldık sonra aldığımızı bi arkadaşa sattık mümkün değil oturtamadım ona defneyi güzel de bişeydi oyuncaklı moyuncaklı katlanıyordu pikniğe filan götürmek için hevesimi kursağımda bıraktı cadı :))))

canım rüya görmüyorumda kafam kazan gibi oluyo doğru söylüyon ama 2 gündür iyi değilim hasta mı olcam acaba

tebrik edrm canım bide karnına jelatin sar sen terlemeyi o zaman gör :52:

karnıma değilde bacaklarıma saracam yani az kaldı nedir bu yaa bi incelmediler gitti benim hep böle olur zaten en son bacaklarımla kollarım incelir :((

kızlar ben çıkıyom slogan konusunda araştırma yapıyoz ogluşumla
bir hediyem var
bir çorapta sen getir
her çocuga bir kıyafet
getir giysiyi mutlu et birisini(ayşemin destegi)
düşünce ve desteklerinize açıgız

hiç olmadık zamanda aklıma bi sürü şey gelir böle konular da ama şimdi lazım dendiğinde bi tanesini hatırlamam çok sinir olurum sonra şimdide beyin fırtınası yaptım yani aklıma hiç bişi gelmedi

dünün sayımıyla başlayalım sözeee...
10.04.2012

nilipus İZİNLİ
rainandthesun 7+
aynalar 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
emidaf 7+
oyagibi 7+
tedis 7+
pisiq 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
ellerine sağlık cınımmmm
o ne öle bee ne biçim bilinçaltı var kız sen de ne izliyon sen öle de aklında böle şeyler kalıyor...hhahahaha birde traş makinası taşıyomuş hayret bişi yaa şaşırdım akşam akşam :)))))))))))
bende anlamadım valla ne balık ne traş makinesiye ilgili hiç bişi olmadı da bende anlamadım=)
kızımın dişleri geliyor yine bütün gün evin içinde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
diye bağırdı durdu şimdi uyududa sesizliğin nasıl bişey olduğunu hatırladım yeniden :))
oyy yerim ben onu defnoşşşşşşşş
ne güzel güle güle otursun kuzucuk üstünde benim ki hiç sevmedi hatta nefret etti diyebilirim aldık sonra aldığımızı bi arkadaşa sattık mümkün değil oturtamadım ona defneyi güzel de bişeydi oyuncaklı moyuncaklı katlanıyordu pikniğe filan götürmek için hevesimi kursağımda bıraktı cadı :))))
mama sandalyesini de bizde ikea dan aldık daha doğrusu anneannesi aldı datcaya götürmek için hafif diye biz daha iyi bişi alcaktık dedik bi deniyelim çok beğendi zilli=)))
canım satın almıyoruz..organik mayayla yapıyoruz evde..çilek doğranabilir içine :)

hmm anladım canım..evet blenderda çek çileği içine koy güzel olabilirr

bizim karşı dairede öğrenciler oturuyor :))))))kayseri spor fenere gol attı heralde coştular yan odadan geliyor san ki sesler küfür ediyolar :20::20::20:işte gençlik :))

BİR HAFTADIR TARTILIYORUM aşagı yukarı aynı :47:

yaa işte bünye spora alışınca bırakınca da kilo olarak dönüyor ben valla korkuyorum bırakmaya arkadaşımın evine giderken bile plates lastiğimi ynaımda götürüyorum :)) bana kızıyolar dleimisin sen daha ne spor yapıyorsun diye ben de sağlıklı yaşam için diyorum artık.:))ama varya ben plates yaparken yere uznıyorumya defne koşa koşa gelip üstüme çıkıyor birlik te yapıyoruz artık :)))çok hoşuna gidiyor benim yere yatmam :))

Back
X