- Konu Sahibi Pinarbartu
- #78.101
kızlar ben kaçıyorum valla defne uyumuşken gidip yatıyım bende öpüyorum hepinizi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sporla toplayabildiğini toplıyacan canım ben de sarkma yok şükür bi sarkarsa bicikler sarkar benim oda emzirdiğim için...o kadarıda kızıma kurban olsun :))
Hazal pataklar hiç merak etme:)ayyy nefret ediyorum o adamın şarkı söleme şeklinde benim yanımda sölese öle ağzının ortasına bi tane indiririm heralde :))sonrada dayak yerim sanırım...
bilmem ki anlıyordur belki çok sevdi ama=) bide anneannesi bisürü oyuncak aldı ona onlarla oynuuor şimdi hehe
sizin kilonuz az olduğu için sarkma çok olmaz tabi
Benim çatladı da çatladı.. Memiş totiş bel kısmı bacaklar.. Zaten sağlam Bi yer kalmadı :)
Grubumuzun ders çalışan minik kuşuEvet telefonda pc kadar aktif olamıyoruz yinede idare eder:) hadi çalış bakalım dersini:13:
canım kendine hedef koy mesela bu cumaya kadar 1 kilo verecem gibi kendine de ödül koy 1 kilo verirsem 1 dilim çikolatalı pasta yiycem gibi....belli bi süre sonra onuda yapasın gelmiycek...ama canın çok tatlı istediğinde tarçınlı su içebiilirsin yeşil çayın içine katıpda içebilirsin bayaa azaltıyor tatlı isteğini..
yerim bıdıkımın dişleriniiiiiii
Canım benim sorunum canimin tatlı çekmesi degil ki özellikle bazı besinleri özlüyorum
Patlamış mısır gibi makarna gibi kek gibi çikolatalı gofret gibi
Doktorum de izin vermiyor öyle kaçamaklara benim kontrolünde beslenmenizi istiyorum diyor ...
Benim çatladı da çatladı.. Memiş totiş bel kısmı bacaklar.. Zaten sağlam Bi yer kalmadı :)
ne yani Emoş bu kadar mı?hani çantalar,hayırdır herkese bi haller olmuş kimse menüme kızmamış
amanın aşıkların atışmalarının arasında kaldık,ozan saliş ve ozan emoş![]()
Rezene iç canım şişkinliği alıp ödem atarsın.. Belki tuzlu birşey yedin vücut su tuttu.. Ya da bağırsaklarınin boş olduğuna eminmisin
Canım benim sorunum canimin tatlı çekmesi degil ki özellikle bazı besinleri özlüyorum
Patlamış mısır gibi makarna gibi kek gibi çikolatalı gofret gibi
Doktorum de izin vermiyor öyle kaçamaklara benim kontrolünde beslenmenizi istiyorum diyor ...
günaydın kızlar bgn dükkanı ben açayım dedim :)) antalyada çok güzel güneşli ılık bi hava var herkesi günü güzel ve bol neşeli geçsin inşallah...