- Konu Sahibi Pinarbartu
- #78.461
Oyacım harika bir öğüt vermişsin,çok akıllıca ve kırıp dökmeden halletmenin tek yolu bu gibi görünüyo...ben de arada tavsiyelerinden faydalanabilir miyim?:26::26::26:ŞİMDİ SANA ONA NE YAPACAGINI YAZACAĞIM VE SEN AYNINI YAPACAKSIN ŞEKERİM.
bu akşam eve giderken ona küçük de olsa bir hediye alacaksın yani küçük bişi. sonra babanın yanında bunu ona vereceksin ve diyeceksin ki. ayşecim(yada ne diyorsan) sanırım ben farkında olmadan seni incitecek bişey yapmışım evde akşamları yemek yemeyerek. ve sen bundan çok irite olmuşsun öncelikle böyle düşündüğün için üzüldüm. ben siz evlenmeden önce kilo vermeye çalıştıgım için evde yemediğimi söylediğimi hatırlıyorum ama sanırım yanlış hatırlıyorum. Evde yemek yemiyor olmamın bunun dısında hiçbir sebebi yok bitanem. lütfen kendini üzecek şeyler düşünme.
aynen böyle yada buna benzer bir konusma yapacaksın mutlaka babanın yanında. hediye verme sebebin de sen konusmaya basladıgında bu konuda sözünü kesip kendini savunmaya alamayacak :) insan psikolojisi ni bilirim. güven bana.
sonra da şunu ekleyeceksin. "benim senden bir ricam var bu arada; herhangi bir şekilde incindiğin veya buna benzer bir konu oldugunda senle benimle ilgili lütfen bunu bu çatının altında birlikte konusup çözelim. çünkü biz bu evde bir aileyiz. yakın akrabamız olsalar da bu evde yaşamayan insanların bunları bilmesine gerek yok" sonrada bir öpeceksin yanagından istersen.
ve bu konusmayı yüzünde sevecen bir gülümseme ile yapacaksın (babanın yanında unutma)
ahahahaha yaşasın kötülük. arkandan konusup salalyarak seni üzen birine en iyi ceza ona iyilikle yaklaşıp dogruyolu göstermektir. güven bana
2 saat spor yapacagım dediğimde bu 2 saati nasıl geçirdiğimi anlamanızı istiyorum. bu nedenle size spor hocamın bana verdiği egzersiz ve fitness listesini yazıyorum. 2 saat spor yapacagım dediğimde bilin ki bunları yapacagım.
20 dk yürüme bandı (hız 5 - 5.5)
20 dk bisiklet
twist 5 dk
yere yatarak bacaklarla makas hareketi 6x15
2 kg dumbell ile yanları ezme(bel hareketi) 2 x 100
iç bacak aleti ile çalışma (25 kg agırlıkla) 3x50
30 dk bisiklet (tekrar)
sopa çevirme 200
sopa boyunda yanlara eğilme 100
2 kg dumbell ile yanları ezme (tekrar) 2x100
platforma uzanıp 2 kg dumbell lı iki elinle başından aşağı götürüp getirme 3x15 (göğüs için)
dumbell triseps (kollar için 3x15
iç bacak aleti ile çalışma (tekrar) 3x50
bu ay sonuna akdar haftanın en az 3 günü bu şekilde 2 saatim geçecek.

inşaallah ozamana kadar unutmamGÜNLÜK MESAJ SAYIMI
pisig *** 14 -20 nisan
nilipus ***21-27 nisan
realincir***28 nisan – 4 mayıs
aynalar ***5-11 mayıs
fiyona_07 *** 12 – 18 mayıs
1.73 ***19 – 25 mayıs
hazos87*** 26 mayıs - 1 haziran
melekaysee *** 2 – 8 haziran
tedis *** 9 – 15 haziran
emidaf*** 16 – 22 haziran
oyagibi*** 23 – 29 haziran