Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar kimseler yok haftasonuuu=))))) bende dershaneye gittim geldim b, başım ağrıyor kii anlatamam neyse sonra görüşürüzzzzzzzzzz

bu sabah tartıya çıktıgımda bir mucize gördüm 118.8 dim. ve bu durum regl min de yaklaşması ve bu nedenle içimdeki canavarın uyanması ile bana aşağıdaki menuyu yaptırdı. beni affetmenizi diliyorum

sabah
2 dilim uno denge light ekmek
2 kb kadar beyaz peynir
5 zeytin
domates salatalık
çay

öğle
madoda dondurma

akşam
burger king wooper menu

alışveriş merkezinde 4 saat gezinti

veeeeeeeeeeeee 13 NİSAN SAYIMI
pisiq___________7+
nilipus______İZİNLİ
oyagibi___________7+
aynalar___________7+
melekayşe___________7+
tedis___________7+
1.73___________7+
emidaf___________7+
rainandthesun___________7+
realincir___________7+
hazos87___________7+
fiyona07___________7+
katılımlarınızdan ötürü tebrikler arkadaşlar:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ellerine sağlık canım

günaydın canım takım arkadaşlarııım :16:
sabah kalktııım leslie ile 3 mil yürdüm :21: :8:
sonra da kahvaltı yaptım. menümü akşam paylaşırım. bu hafta sonu telafi yapıyorum...
ve benim yine sınavım vaaaar :52::52: ders çalışcam yanee ama yine de ara sıra gelcem buraya :34:
herkese ailesiyle arkadaşlarıyla bebişleriyle sevdiğiyle güzel sorunsuz hafta sonları dileriim :16: :54:

ohh ne güzel sporunuda yapmışsın...saol canım iyi dileklerin için:):16::16::16:

ohhh ne güzel üzerinde paralansın canım :)) ben de arkadaşımın yanına gittim bgn ama eve geldim içim kapandı...

boşver ya keşke gitmeseydim fena bozdum diyeti. sabah evden çıkarkan 118.8 dim şimdi 119.9 um:))) bir de utanmadan kendime mini kot etek aldım. alırken de nasılsa tatile kadar biraz daha kilo vericem dedim. ahahahah

MENÜM
SABAH
yoook:50:
ÖĞLEN
-fırında kızartılmış 4 köfte ve 2 yemek kaşığı patates
-2 dilim ekmek
-çay

ARA
-küççük bi ekmek arası 1 köfte
-1/2 greyfurt

AKŞAM
-4 kaşık menemen
-2 dilim ekmek
---yemek sonrası----
do 1 külah dondurma
reeee masmavi bir dereeeeeeee
fa denizde bir tayfaaaaa:24::24::24::24:

1,5 kilometre yürüyüş

bak yine dondurma yemişş

boşver ya keşke gitmeseydim fena bozdum diyeti. sabah evden çıkarkan 118.8 dim şimdi 119.9 um:))) bir de utanmadan kendime mini kot etek aldım. alırken de nasılsa tatile kadar biraz daha kilo vericem dedim. ahahahah

hahahahaa valla ben de 1 dilim kekle 1 dilim börek yedim:17::17::17: artık yemek yemiycem akşam bgn sporda yapmıycam accık kaslarım dinlensin çok yüklendim sankim kendime bu günlerde ama yine de yürüyüşümü yaptım :)))aman o kilo kalıcı değildir yarın telafi yap olsun bitsin :)))

Back
X