Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahh yawrummm ne olmadı kiiiiiiii:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
cuma eve gittim babam evdeydi ayşe hanım yoktu gezmeye gitmiş neyse babamda yemek istedi ara dedim gelsin yemeği hep beraber yiyelim neyseeee ben masayı felan hazırladım oda geldi ama yemek yemicekmiş karnı tokmuşş:47::47::47::47::47::47::47:
bende dedim kii aaa ayşe abla niye yemiyosun bak yemek hazırladım ama insan demekki tok olunca yiyemiyormuş değil mi:20::20::20::20::20::20::20:
evet dediii ama yoksa beğenmedim mi yemeklerimi dedimmmmmm:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

ilahi kız çok fenasın sen var yaaaaaaaaaaa=)))) nasıl da sokmuş lafııı

ay bilmiyom yaaaa bıkkınlık geldi diyecegim ama zaten öküz kibin yiyorum ..bahardan herhalde:31:..3 gündür spor bile canım istemiyo.adet oldum şimdi.çok yoruluyorum ama daha bi işimide bitiremedim.havalar ısınmadı şöyle tertemiz evimi temizleyemedim.mok böcesi gibi evde döneledim kaldım:37:.evim kiri pisligi canımı sıkıy:25:o.boya yapılcak yapılamıyo .genel temizlite tabi yapılamıyo.işlerim çok yoruyo beni..aslında 3 gün evdeyim 1 gün çalışıyom vardiya gibi.çok rahat olmam lazım ama:31: .depresyona girdim herhal:31:.ama giremem:50: çok işim var ona vakit ayıramam ki:50:.[/QUOT

yaaa emoşşşşşş bak iştee yaz geldiiii ohh tatillllllllll deniz kummmm güneşşşşşşşşşşş vee sen çıtır olmuşş bi haldeeeeee:46::46::46::46::46::46:

tabiiiiii şimdiki gibiiii kilo verdim diyip salmaazsann kendiniiiii ama depresyona felannn girmedinnn valla gayettt şen şakrarksınnnnn sadece bahar havası çarptıııııııı:47::47::47::47::47::47::47:
kendini toparlaaaa lüffennnnnnnnnnnnnn:47::47::47::47::47::47::47::47:

hoşgeldinn canımmmmmmmmm ohhhh ne güzellll tebrikelr o zmannnn:16::16::16::16::16::16:

süper canımmm kaç sınavın kaldıı allah kolaylık versinnn hepsi çoook güzell geçsin çalişkan inek seni=)

inşallah sonuna kadar başarıyla gider :46:

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :16:
aslında hiç inek değilimdiir ilk dönem notlarım çok düşük düzeltmek için uğraşıyorum böylee kuyruğum tutuştu yani :9:
daha 6 sınavım var ki bunlar vize finalleri düşünmek bile istemiyorum :50:

ilahi kız çok fenasın sen var yaaaaaaaaaaa=)))) nasıl da sokmuş lafııı

ama hayatımmmmm oda bana fazlasıyla ödettiiii bu lafffffıııı:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
hafta sonu sabah 8 de uyanıp kahvaltıları ben hazırladım 2 günnnnnn veee temizlik yapmammm cabasıııııı aa bide gün içindeki çay felan hanii öğle yemekleri onlarıda ben hazırladımmmmmm :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
o ne yaptı diyeceksen eğer uyudu:14::14::14::14::14::14::14:
hafta sonuymuşş erkenden kalkamazmışşşş :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

iki gündür benimki de öyle. sık sık kopma yaşanıyp

bu arada dün cem bey sms atmış ben seni çok özledim hiç kurtarılırımız yok mu diye:s

adama sorarlar yazdım 2 haftada bişeyleri düzeltmek adına ne halt ettin de şimdi bunu soruyorsun diye dedim.

haklısın demiş :( işareti yapmış salak mı ne

derler ya hep erkeklerin hepsi aynı diye aynen öylee ! yapıosun bir hata bu taş kafana niye bu kadr geç düşüyoki ! ondan sonra :( tabi ...

günaydın kızlar sabah sabah uçmuş sayfalar hafta sonunun acısını mı çıkarıyorsunuz :)))bizde eve geldik daha yeni bu hafta temizlik haftam bütün evi baştan aşağıya temizlemem lazım bu hafta sonu defneye diş dilgidi yapıcam kimileri dilş ediği kimileride diş düğünü diyor...birde ishal olmuşum yine valla yine zayıflıycam diye korkuyorum artık valla eşim dün artık zayıflama işini bıraksan diyorum dedi yakında kilo al demeye başlıcak bana :52::52::52::52:

ses var görüntü yok. arada mail falan atıodu salak salak şeyler ya. dün gecede 3 de sms atmış beni sabah 09:30 da uyandırır mısın karıcım iş görümem var yazmış ayyyyyyyyyyy bi gitsin ya. sözüm ona bak iş görüşmesine gidiyorum ayakları. istemiyorum ben onu bu saatten sonra

ezikliğe bak yaa en nefret ettiğim insan tipi istenmiyorsan ne diye zorluyorsun gurur yerlerde resmen...
sen hiç cevap vermiyormusun hala oyacığım

Back
X