• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlarrr nasılsınız uyandınız mı??????? Bn ynı kalktım şimdi tartılmaya gidiyorum eczaneye
Ewde tartı yok psikoolojk olarak ama kılo verdıysem alıcam bu sefer motive olayım dıye

geçen haftaki kilo: 76.1
bu haftaki kilo: 74.6
fark:1,5
hesaplanmış hali:%1.97

Sonunda haftalık hedefime ulaştım canlarım izin dönüşü görüşürüz sizi seviyorum :38:

selaaam

etap baslangıc:70,9
etap bitiş:69,7
aradaki fark:1,2
%1,69

sonunda 69u gördüüüm ama sadece sabahları :D olsun haftaya hedefim 68 olmak:))

***14. TAKIM 325. ETAP ***

Valkyrie89 : (95.2///%)
pofuduk18 : (76.1/74.6/ 1.5/%1,97)izinli
faTTa83 : (83.2/82.0/1.2:3=0.4/%???)322.etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 3'e bölündü.
cglaa16:(70.9/69.7/1.2/%1.69)

Ryeo:(62///%)

14. TAKIM ORTALAMASI :%

edacım listemizin son hali bu canım....yarın ve cuma günü ben olamayabilirim bu yüzden cuma günü listeyi hazırlayıp paylaşırsan üzerimden büyük yük kalkacak....:32::18::16::54:listenin son halinden sonra kardeş takımımızdan da yardım isteyebilirsin canım:28:

kızlar;fatma86,zordegil,DUSHE deneme süreniz devam ediyor;bol paylaşımlarınızı bekliyorum:16:cuma günü aç karına tartılıp kilolarınızı bildirmeyi unutmayın:9::52::16:

geçen haftaki kilo: 76.1
bu haftaki kilo: 74.6
fark:1,5
hesaplanmış hali:%1.97

Sonunda haftalık hedefime ulaştım canlarım izin dönüşü görüşürüz sizi seviyorum :38:

selaaam

etap baslangıc:70,9
etap bitiş:69,7
aradaki fark:1,2
%1,69

sonunda 69u gördüüüm ama sadece sabahları :D olsun haftaya hedefim 68 olmak:))
Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.cuma dabah ilk gelen kaptanın hazırladığı listeyi bulup oraya işliyor rakamları.bi de ya ben hesaplafım ama yüzde kısmında kaldım %40 çıkıyo ama emin olamadım şu 3 hafta meselesi yüzünden edacım yardımcı olursan sevinirim canım ya:((

Son düzenleme:

faTTa83 : (83.2/82.0/1.2:3=0.4/%???)322.etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 3'e bölündü.

Ryeo:(62///%)

Günaydin kizlar :16::16:

Etap baslangıc: 79,8
Etap bitiş: 78,8
Aradaki fark: 1,0
%= 1,25

Bu arada Dusche aradaki farki hesaplarken 63,8 - 61,2 diye hesaplamalisin :34: :3:

Baslangıc kilom;74
Vugunku kılom:72.100
Fark; 1900
Yüzde hali;%2.56 dogru hesaplasıysam
Arkadaslar cok mutluyum ve inanamıyorum bu kadar işe yarayacagını zannetmıyordum
Allhm yha
Diğeer arkadaskarıfs cooooook tebeik ediyorymnn

Baslangıc kilom;74
Vugunku kılom:72.100
Fark; 1900
Yüzde hali;%2.56 dogru hesaplasıysam
Arkadaslar cok mutluyum ve inanamıyorum bu kadar işe yarayacagını zannetmıyordum
Allhm yha
Diğeer arkadaskarıfs cooooook tebeik ediyorymnn

Bk:74
Etap kilo:72.1
Fark:1.9
Yüzde:2.56

Kizlar gunaydin

Tahlil sonuclarim açıklandı iki uc gün once doktor beynimde tümör olma olasılığı olduğunu soyledi onunla ugrastim hic giremedim sanirim her sey üst üste geliyo :( ama sorun yok baska bir doktora gittim ozel hastanede kosturdum birde tümör yok hatta hormonlarimdan sagliklisin falan dedi su devlet hastanesindeki doktorlar kafalarina gore insanlari yoneltiyolar bilmiyorsan baska hastaneye yolla niye kafana gore yorum yapiyosun ya cok korktum tabii ailemde babam kalp hastasi birde :(

Beynim durmus durumda bugünun cuma olduğunu unutmusum :( kizlar biriniz benim icin doldurabilir mi birazdan kan vericem ac karna tahlil yine :( en kotusu kafam calismiyo
62ydim gecen hafta bugun 61.4 ciktim tabii aclik etkiside vardir olsun

Gormemistim varmis meger :)
Gecen haftaki kilo:62
Bugunku:61.4
Fark:600gr
Yuzde:% 0.96
Umarim hata yapmamisimdir

Ryeo:(62/61.4/0.6/%0.96)

Kizlar gunaydin

Tahlil sonuclarim açıklandı iki uc gün once doktor beynimde tümör olma olasılığı olduğunu soyledi onunla ugrastim hic giremedim sanirim her sey üst üste geliyo :( ama sorun yok baska bir doktora gittim ozel hastanede kosturdum birde tümör yok hatta hormonlarimdan sagliklisin falan dedi su devlet hastanesindeki doktorlar kafalarina gore insanlari yoneltiyolar bilmiyorsan baska hastaneye yolla niye kafana gore yorum yapiyosun ya cok korktum tabii ailemde babam kalp hastasi birde :(

Beynim durmus durumda bugünun cuma olduğunu unutmusum :( kizlar biriniz benim icin doldurabilir mi birazdan kan vericem ac karna tahlil yine :( en kotusu kafam calismiyo
62ydim gecen hafta bugun 61.4 ciktim tabii aclik etkiside vardir olsun

Canm gecmis olsun cook. Devlet Hastaneleri öyle ne yazikki

başlangıç kilom:71.600
bugünkü kılom : 71.000
fark:600
yüzde: 0,83
dünün kurbanı oldum ne yazıkki kendim ettim kendim buldum :( moral bozunca elime bişey gecmicek bu demek oluo kı kaçamak yok.. bigün dikkat etmezsen iki gün geri gidiosun ....kızlar artık haftaya cuma ya hazırlanmak lazım :) bu sefer gerçekten dikkat edicem .. bu arada deniz abla ben takıma ne zaman dahil olucam bu ikinci haftam ....yani haftaya yarışmaya giriomuyum

Mervecim seni cooook tebrik ediyorum bravo sana ... yani eczaneye tartılmaya gidiyorsun falan azmin bizede ders olsun:) ben mızıkçılık yaptım sanırım :) ama düz hesap yaptım 71.000 :) haftaya cuma hedefim 69 ..... bu sefer küsüratsız 69.000 .. sende belirle yaz canm

Mervecim seni cooook tebrik ediyorum bravo sana ... yani eczaneye tartılmaya gidiyorsun falan azmin bizede ders olsun:) ben mızıkçılık yaptım sanırım :) ama düz hesap yaptım 71.000 :) haftaya cuma hedefim 69 ..... bu sefer küsüratsız 69.000 .. sende belirle yaz canm

Teşkkür ederim estagfurullah
İns bende 71 olsam haftaya iyi olur bakalım:)))

başlangıç kilom:71.600
bugünkü kılom : 71.000
fark:600
yüzde: 0,83
dünün kurbanı oldum ne yazıkki kendim ettim kendim buldum :( moral bozunca elime bişey gecmicek bu demek oluo kı kaçamak yok.. bigün dikkat etmezsen iki gün geri gidiosun ....kızlar artık haftaya cuma ya hazırlanmak lazım :) bu sefer gerçekten dikkat edicem .. bu arada deniz abla ben takıma ne zaman dahil olucam bu ikinci haftam ....yani haftaya yarışmaya giriomuyum

Bence haftaya bırakma bugunden cumaya hazırlanmaya bak
Mervecim ne yaparsak kendimiz için yapalım
Bu insan oglu öyle bi mahluk ki bi ortama girince ilk önce dış görünüşe bakıo
Nasrettın hocanın bı hadısesı varya ye kürküm ye
Dün annemdeydım diyorum yha kardesım bile bnm kararlılıgımı yıkmaya calışıyo sen zayıfla bn sacımı kazıtcam faln hele arkadas dıyıp yuzune gulduklerım ohohhh kımısı baska kımısı baska
Bi eltim var zaten 30 kılo versem kıskanclıgından patlar yınede soylemez
Kılo vermk diyince aklıma bnlar gelıyo
Gaza gelıyorummm
Emnm herkeste vardır bunlar

Kızlar günaydın!!!

Ben de bu sabah 61.5 çıktım. Pazartesi 62.4tüm. Ve 4 gün sonra regl olucam muhtemelen şuan ödemim de var:) hafta 60.5 olmak istiyorum.

Bir de tartı gününden 2 gün öncesinde başlayarak karbonhidrat ve özellikle bulgur türevlerinden uzak durun çünkü bunların su tutma özelliği var. Doğru kilo tespiti olmaz. Kilo veren kızları kutluyorum. Gördüğüm kadarıyla herkes süper vermiş. Her şeyde olduğu gibi bunda da emeklerin karşılığını görmek çok güsel bir şey :)

Back
X