- Konu Sahibi Pinarbartu
- #92.441
Ben 59 kilo olmustum hatta 58leride gordum ama yazin geri aldim 66 oldum bu yüzden kendimi kotu hissediyorum geri aldigim icin hepsini mi aldim hayir ama yinede yenilgiye ugramisim gibi hissediyorum evet cok iyiydi hedefime ulastigimda ruh halim her seyim iyiydi ama ailemle olmaya başlayinca sanirim beni o etkiledi sirf bu yüzden yazin calismaya karar verdim hani evde olmiyim onlarla olmiyim diye cok stresliler onlarida anlıyorum ama ben dayanamıyorum bu da beni etkiliyo insan ailesiyle olmak istemez mi hic ben istemiyorum çünkü mutlu olmayi beceremiyorlar calismak benim icin kurtulus olucakti ama olmadi okulla birlikte daha iyi olucam ailem beni streslendiren ayni evde olup onlarla konusmadigimda bile daha mutluyum iste onlarin yanina gelmemle ve bos oturmakla birazda hic sevmem bos bos oturmayi illa bi is yapcamcanım benimmm... kıyamam... sonun kadar haklısın. insanın psikolojisini çok etkiliyor kim ne derse desin. ama artık başrmış olmanın mutluluğu ve öz güveni olmalı sende. her şeyin daha çoook başındasın ve hiç bir şey için geç değil. sen zararın çok başından dönmüşsün inan bana. stres en kötü şey bir insanın kendine yapacağı. ben de bir dönem çok kötüydüm ve ben de o sırada 68 kiloya ulaştm işte ve dediğim gibi deli gibi spor yapıp sağlıklı beslenmeme rağmen... benim mens dönemim 28 günde 1i hiç şaşmamışken 4 ay ben de adet olamadım. kilonun da etkisi oldu tabi. biranda bünyem değişti. 10 kilo falan almıştım sonuçta e o da metabolizmayı alt üst ediyor. o açıdan da dengem bozulmuştu doğal olarak. insan önce kendini düşüncelerini olumsuzluklarını değştirmeyi başarabilmeli sonra gerisi çok kolay geliyo zaten :) artık mutlu olma zamanı ama sen başarmışsın
Bazen kendimi cok gucsuz hissediyorum bu yüzden buraya katildim zaten mesela bunlari kendim dusundugumde sonucunu begenmedigim seyler yaptim ama buraya yazinca ve cevap alinca daha sakin olabiliyorum

)(((
)(((