- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #92.481
iradee yaa ben dün aksam bozcam diye cok korktum gidiodu iradem yeter yaa kalorili beslenmek istiorummm diye bi ses kafamın içinde hesapsız beslenmek istiorummm falan baska seste ya sabret 3 ay bi in norml kilona sora cok canın isterse az az yersin diodu:)))
canım menün güzelde öğün atlaman kötü olmuss
Canım ara öğünlerini biraz daha arttır. imkanın varsa günde 10 taneyi geçmeyecek şekilde fındık falan ekle ve acıktığını hissettiğin an yeşillik+ domates+salata ye. Bu kafandaki ses yeteri kadar doymadığının göstergesi. 3+3 / 3+2 yapınca kafandaki o ses susuyor... Aç kalmamak en önemli şart.

e kolay kilo verebiliyor olman lasım o zaman bence senin?
 e kolay kilo verebiliyor olman lasım o zaman bence senin?
		 Hemde kaçamak yok fazla yemek yok. Yazık bana
 Hemde kaçamak yok fazla yemek yok. Yazık bana 
 çevremdekilere söylemiyorum. eh işte dikkat etmeye çalışıyorum modundaydım. ama bizim ki o dikkat etmeyi aşmış durumda. ölsem yemem o pizzayı noktasında :) napıcam ben ya? tokum diyip yemesem bir dillim dahi olsa yedirirler illaki biliyorum ve aslında aç olduğumu da biliyolar çünkü iş yerinde beraber çalışıyoruz. e yemezsem de gerçekten açlıktan ölürüm... pofff
 çevremdekilere söylemiyorum. eh işte dikkat etmeye çalışıyorum modundaydım. ama bizim ki o dikkat etmeyi aşmış durumda. ölsem yemem o pizzayı noktasında :) napıcam ben ya? tokum diyip yemesem bir dillim dahi olsa yedirirler illaki biliyorum ve aslında aç olduğumu da biliyolar çünkü iş yerinde beraber çalışıyoruz. e yemezsem de gerçekten açlıktan ölürüm... pofff  )(((
)((( şekerli hiç olmamış
 şekerli hiç olmamış  :18:
:18:

şimdi çok iyi
şimdi çok iyi
 çocuk yetiştirmek ne kadar zor bir şey aslında. sizin onun üstünde uyguladığınız yanlış bir otorite nelere mal olabiliyor o kişinin hayatında... çok büyük sorumluluk... şuan ailenden ayrı mı yaşıyosun peki? okul hayatını gerçekten babanın istediği gibi sonlandırdın mı? çok özel sorular olabilir ve belki bu alanda konuşmak istemeyebilirsin anlarım canım :)
 çocuk yetiştirmek ne kadar zor bir şey aslında. sizin onun üstünde uyguladığınız yanlış bir otorite nelere mal olabiliyor o kişinin hayatında... çok büyük sorumluluk... şuan ailenden ayrı mı yaşıyosun peki? okul hayatını gerçekten babanın istediği gibi sonlandırdın mı? çok özel sorular olabilir ve belki bu alanda konuşmak istemeyebilirsin anlarım canım :)