Selam kızlaaarrr takım maşallah bu hafat da güzel vermiş.şimdi size bomba haberi veriyimm sabah bi telefon geldi kızkardeşimden bahsetmiştim ya hayır işi diye onun hakkında iki haftadır konuşmuyoduk neyse bi telefon abla atla gel biz bu hafta sonu söz yapmaya karar verdik annemlerde onayladı

nası yani falan demeye kalmadan anladım ki bi organinzasyon yapılmış ama ben bıdıkla uğraşırken ve diğer telaşlardan zavallı kız kardeşiMle paylaşamadım ön hazırlık sürecini ve bizim çılgın aşıklarrrr söz yapmaya karar vermiş yıldırım sözü:)))))nihayetinde yarın akşam uçakla diyarbakıra gidiyoruz annemler orda babam hala çalışıyor memur olduğu için tayini orda herkes orada toplanacak ve sanırım 1 hafta buralarda yokum ama mümkün oldukça girmeye çalışıcam d.bakırda lojmanda kalıyolar net durumu nedir bilmiyorum ama buradan ayrı kalmak bana hiççççç iyi gelmiyor o yüzden ilk fırsattaburdayım inş.yaaa tam düzene girdim diyodum bu çıktı artık napalım Allah hayırlı mutlu koşturmaca versin bunu gibi isteyen tüm bekarlarımıza:))))neyse ben çıkıyorum bebişi yatırdım valiz hazırlıycam yarın sabah istanbula gidicez arabayla ordan da uçakla taaaa diyarbakıra.inş diyete de aynen devam.edacım rahatsız olmuştum göğsündeki batmadan durumun nedir?onu merak ettim.mervecim senin oğluş muydu rahatsızdı o nasıl oldu?kaptancım sana da selam olsun köşe kapmaca oynuyos senle:))sen gelince beni muhakkak bi işim oluyo gidiyorum

))diğer arklar herkesi de çok tebrik ederim 3 ana 3 ara da karar kıldık sanırım.bi de ben hedef olarak her hafta 0,5 kilo minimum koyuyorum bilginize.yılbaşına bölece 72-73 olucam inş en az.fazla hedef koyunca kendimi unutuyorum yememeye ya da daha az yemeye başlıyoruveya stres yapıyorum hooop süt azalıyo zaten sorunlu o yüzden bana yarım kilo yetiyo siz de onaylarsanız.gönül ister ki daha hızlı olsun ama benim yolum uzun hızlı olmasını istiyşnce çabuk bunalıyorum.neyse ben kaçtım çoookkkk öptüüümmm hepşnizi:)))