• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKIM 327. ETAP ***

Valkyrie89 : (92,3/ / / %)
faTTa83 : (81.5/ / / %)
cglaa16:(68.8/ / / %)

Ryeo:(61,1/ / / %)
Ftm86: (77.9/ / / %)
zordegil: (70.4/ / / %)
Humeyrasağlam: (70.3/ / / %)
morkurbaga: (61.5/ / / %)
yeni üye hedef:55 kg

mutlulukperisii: (79.4/ / / %)yeni üye hedef:55 kg

14. TAKIM ORTALAMASI :%

kızlar listemizin son hali
:16::54:

edacımmmm canım:16:....kaç haftadır liste hazırlama işi üzerine kaldı....canım yarın öğleden sonra olamayabilirim bir koşuşturmacadır gidiyor şu sıralar:52::32:

kızlar bildirimleri sabah erken yaparsanız çok sevinirim....:46:

ola ki yetişmesse edacım bu haftada listeyi hazırlamanı rica edicem canımmmmm:29:

Ablacım gözün arkada kalmasın. Yarın hastanelik bir işim yok uzun zaman sonra cuma günü doktora gitmiyorum çok şaşırtıcı oldu ama öyle neyse. Ben her türlü hallederim. Fakat çok erken yapamayabilirim. Bu hafta daha önce dedim biraz yoğunum ama en kötü öğleden sonra halletmiş olurum sen merak etme. :16:

yeşil çay gerçekten ödem söktürücü inanılmaz bişeyy:7::7::7::7:

elma beni nasıl acıktırıyo bi bilsenn canım:39::39::39::39::39:

canım bitki çayı iyi geliyor yeşil çayıda baya seviyorum birde saat 6 gibi ara öğün olarak bir adet muzumu yedim mi tamamdır :39::39::39::39::39:

tebriklerrrr canım :46::46::46:

hahahahahahahah süpersin wallaaa ne gıcığıııııı:32::32::32::32::32::32:

Çok enteresan elma bana daha ikinci üçüncü ısırıkta tokluk hissi veriyor. Resmen mucize... Sende neden öyle etki yapıyor çok merak ettim. :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
vicdanımı rahatlatıyorum edacım :) salı gününü kendime size vücuduma ve beynime unutturmam lasım :)

Biz senin yanındayız. Öyle zamanlar elbette olacak önemli olan pes etmemek. Bunu bildikten sonra sıkıntı yok. Zayıflayınca kendine 2 kiloluk aralık verirsin baktın +2 kilo oldu hemen bir hafta dikkat eder düzenlersin. Ömür boyu diyet yapmayacaksın elbette. O günleri düşün.:) Bundan sonra kalorileri bildiğimizden her türlü dikkat edeceğiz gibi görünüyor :)

arkadaşlar, geçenlerde bebeği olan bir arkadaşımıza gidiceğimizi ve muhtemelen de pizza partisi olacağını söylemiştim öğle yemeği yerine. sonra o gün iptal olmuştu malum... ama bugün o ziyaret gerçekleşti. pizza söylemedik ama yine pastalı börekliydi. livanın içi nutella parça çikolatalı falan olan bir rulo keki var bilir misiniz bilmem? işte ben ondan YEMEDİMM!!! alkış lütfen :46: yine livadan çeşit çeşit kuru pasta vardı. onlardan da hiç almadım. ama açtım sonuçta öğle vakti. börek vardı ev yapımı yufkadan kıymalı ama nasıl diyeyim yani bir tanesi anca bir sigara böreği kadardır. yuvarlaktı ama çok küçüktü... 2 tane ondan yedim sadece... öğle yemeğim bu oldu bugünlük... dolayısı ile açım aslında :44: ceviz yedim mandalina yedim ama tam tokluk oluşmadığın hep bişiler ararsın ya yiyecek o haldeyim... bir ayran içebilirim şimdi... bence fena atlatmadım bu ziyareti ne dersiniz? :)
bence çok iyi atlatmışsın tebriklerrr :))
Çok enteresan elma bana daha ikinci üçüncü ısırıkta tokluk hissi veriyor. Resmen mucize... Sende neden öyle etki yapıyor çok merak ettim. :26:

elma beni de acıktırır

:46::46::46::46::46::46::46:
Süpersin işte buu
O dürümü yesydin cok pişman olacaktınnn emin ol ne gerek var bamya ıle doyarsın hemde saglıklı
kesin olcaktım biliorum kendimi ben :)) sabah sporumu yapmısım güzel baslamısım enerjim yerinde motivasyonum yerinde hepsi yerle bir olcaktıı
saol canımmmm
iyiyim canım bende şu sıralar biraz yoğunum ;sizlerden biraz ayrı kalıyorum onun dışında herşey süpperrrrrrrr:nazar::46::52::16::9:

artı çıkmazsan çok sevinicem:52::34:bu dönemlerde olur canım çok sıkıntı yapma....zaman zaman duraksamalarımızda olacak...bünye bu ;sadece kilo artışlarımız olmasın önemli olan bu.....:16:

papatya çayı içebilirsin rahatlatır....:7:
bak papatya cayı hakikaten beni cok rahatlıo ya hatta oğlum biara cok aglıodu doktor onada içir dedi sinirlerede iyi gelio:))
yeşil çay gerçekten ödem söktürücü inanılmaz bişeyy:7::7::7::7:

elma beni nasıl acıktırıyo bi bilsenn canım:39::39::39::39::39:

canım bitki çayı iyi geliyor yeşil çayıda baya seviyorum birde saat 6 gibi ara öğün olarak bir adet muzumu yedim mi tamamdır :39::39::39::39::39:

tebriklerrrr canım :46::46::46:

hahahahahahahah süpersin wallaaa ne gıcığıııııı:32::32::32::32::32::32:

saolasın canımmm
Ay çağlacım harikasın.. Geçen gün motivasyonun düşmüştü ama bak yine toparladın. Anlıktır geçer. Böyle harika devam ediyorsun. İstikrarından ötürü tebrik ediyorum seni.

tesekkür ederim hakikaten bi ara bırakıodum walla yalan değil tesekkürler yarın artı cıkmak istemiorum yaa en ufak kacamakta hemen farkedio nedense size ve kendime bu haksızlıgı yapmak istemedim...

Biz senin yanındayız. Öyle zamanlar elbette olacak önemli olan pes etmemek. Bunu bildikten sonra sıkıntı yok. Zayıflayınca kendine 2 kiloluk aralık verirsin baktın +2 kilo oldu hemen bir hafta dikkat eder düzenlersin. Ömür boyu diyet yapmayacaksın elbette. O günleri düşün.:) Bundan sonra kalorileri bildiğimizden her türlü dikkat edeceğiz gibi görünüyor :)

aynen o günleri düşünüorum yalan değilll :))) bende öyle düşünüorum edacım:) 2 kiloluk fark olsun alıp vereyim onu iştee

bu akşam biz de 4 kız makarna partisi yapacağız bi arkadaş şehir dışında okuyo yarın gitcek yani bir nevi veda partisi :))
yarın cuma oldugu için biraz huzursuzum makarna yiyeceğimden dolayı ama planı da bozamıyorum
makarna çok az alcam yemedin demesinler diye
sabahtan beri de yediklerim hafif şeyler hiç ekmekde yemedim
gece acıkınca da sporumu yaparım sabah iyi bir sonuç görebilirim diye umuyorum

Slm kızlar Bugün gittim hastaneye kan tahlili istedi ama saat 1buçuk olmuştu bu saatten sonra yapamiyoruz dedi yanı başka zamana kaldı diyetısyen bende o yüzden kendimi toplarlamaya karar verdim kendi kendime düşünüyodum bişey yerken amaan nasıl olsa diyetisyene gitcm bunuda yiyeyim diye
valla öyle yaptığım için son günler de kilo aldım :5:

Sabah giremedim ilk fırsatta girdim :)

Gecen haftaki kilo:61.1
Bu hafta:60.6
Fark:500
Yüzde: 0.81
Umarim dogru yapmisimdir
Direnci kirmisim ya :D ise yaradi yaramasa aglardim zaten
***14. TAKIM 327. ETAP ***

Valkyrie89 : (92,3/ / / %)
faTTa83 : (81.5/ / / %)
cglaa16:(68.8/ / / %)

Ryeo:(61,1/60.6 /50 / %0.81)
Ftm86: (77.9/ / / %)
zordegil: (70.4/ / / %)
Humeyrasağlam: (70.3/ / / %)
morkurbaga: (61.5/ / / %)
yeni üye hedef:55 kg

mutlulukperisii: (79.4/ / / %)yeni üye hedef:55 kg

14. TAKIM ORTALAMASI :%

Ayyy kızlar 2 hareket 3 uncuye tuwallete gıdıyorumm
Elma sirkeli su işe yarıyorr
Bayramda 65 kılo olucaammmmm

Sabah
2 bardak su
20 dakka yürüyüş

öğle
4 kasık tavuklu pilav
1 kepçe kadar kuru fasulye
1 dilim kepek ekmek
2 bardak ayran

ara
1 kase puding
1 armut

akşamda
1 kase yeşil mercimek (bol karabiberli pul biberli )
haşlanmış tavuk
şimdiden yazayimda değişiklik olmasn :)

puding yakışmadı biliyorum ama yavaş yavaş bırakıyorum zararlı yiyecekleri yarın hiç yemicm inşallah :16:

Sabah
2 bardak su
20 dakka yürüyüş

öğle
4 kasık tavuklu pilav
1 dilim kepek ekmek
2 bardak ayran

ara
1 kase puding
1 armut

akşamda
haşlanmış tavuk

puding yakışmadı biliyorum ama yavaş yavaş bırakıyorum zararlı yiyecekleri yarın hiç yemicm inşallah :16:

İnş bırakırsın canım
Sabah kahvaltısı cok onemli hastaneye gıtcektın bılıyorum ama erken kalk muhakkak kahvaltını yap ögün atlama özellikle sabahı
Sabah erknden bişilwr yemn metobolızmanı hızlandıracaktır bunu yapmn gerekıyo
Öglene bir salata koysan
Pilavı azaltsan yawas yawas
Neyse diyetisyene gitcm diye salma kendini diyetisyene gitmk önmli degil iradene sahıp cıkamassan bişi farketmeZ hilalcimm

Sabah
2 bardak su
20 dakka yürüyüş

öğle
4 kasık tavuklu pilav
1 dilim kepek ekmek
2 bardak ayran

ara
1 kase puding
1 armut

akşamda
haşlanmış tavuk

Deniz abla ceza ceza ceza :47::47: :47:
Kaç gün oldu artık bırakman laızm yavaş yavaşı yok bu işin arkadaşım.:26:

Kızlar bu leslıe ablada biraz basen var dimi sivri hemde
Ama cok hoş kadın
Hani diyoya walk walk walk walk walk
Oltı gelır oltı gelırr
Cok tatlı yhaaa lesli 2 yaptım bide 3 yapsammı EDA bugun yürüyüse cıkamdım leslıe 2 ile kalmak istemiyorım

Kızlar hep bu ecnebilerde var yok leslie sansone jıllıan mıchaels miydi ne bizde niye yok;))
Olaydı yha leyla 3 mil
Sakıne 30 day falan;))
Bi ebru şallı var oda sürekli nefes alllll verrrerrr
Al nefessss veeerr
Bide şu platescileer bi acayıp ses tonuyla konusurlar yaa ;)))
Ayyy anam gülesim geldiii

Bu arada yanlış anlasılmasın he leylayla sakıne ismin örnek verdim kot üyada komıklıtn degil benzetme yaptım ynı;))

selam kızlar:16:
nasılsınız keyifler yerinde değilmi:21:

yarın büyük gün :52:bugün biraz dikkat edin lütfen....bitki çaylarınızı ihmal etmeyin.....

valla benim için bakalım yarın gerçekten büyük gün bakalım kaç kilo farketmiş :)

edacım takım tabikide arada küçük kaçamaklarımız olacak ,ödüllerimiz olacak....yalnız bu kaçamaklar kilomuzu etkilemeyecek hafif şeyler olacak....geçen haftalardada bu konuyu konuştuk haftada 1-2 gün 'dediğin gibi cuma sonrası olmalı:56::39::9:) sütlü tatlı tüketebiliriz kızlar...bunu yerken tarçınını eklemeyi unutmayın ama:27::52:

valla bende ya hep yahiç o yüzden tatlı bana baya bi yasak şu ağırlığın birazını atayım belki:(

Karnım acıktı
Aldım bi elma kütür kütür yedim aclığım gitti yuppiiiiiiii
Elmayı sewıyorumm

bende elmaya bayılıyorum sütlede şahane oluyor canım :)

bu arada bugün masa etrafında oturmuş arkadaşlarla konuşuyoduk, kilodan falan bahsediyoruz tabiki :) bir arkadaşım sen zayıflamışsın dedi ben tabi pek bir sevindim mutlu oldum. sonra zaman geçti üstünden ayakta gördü beni bir yere gidiyodum... yok sen gerçekten baya zayıflamışsın baya farketmiş dedi:53::10: çok çok mutlu oldum.... sonra tabi hemen cool takılıp yok ya tartıda bişi farketmedi de işte sporu tekrardan soktum hayatıma sıkılaştım muhtemelen felan ayaklarına yattımmm :9: gıcığım di miii :) :9:

ben söyledim ama arkadaşlarımın hepsi çok destek oluyor sürekli motive ediyorlar ne kadar üzgün olduğumu biliyorlardı :((kilodan dolayı

kızlarrrrrrrrrrrrr hadi yarın birinci olalımmmmmmmmmm:46::46::46::46:

ben listede yokum ama genede birinciliğe oynayacağım :)))

Back
X