• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar
Şu sayfanın yanındaki makarnalar sadece benimi cezbediyor merak ediyorum. Siteye girdikçe yemek görmek kötü helede yiyemediğim şeyler bunlar.:19:

Arkadaşlar benim kilo vermem durdu maalesef. Geçen hafta cuma günü 300 gr cumartesi 1200 toplam 1,5 kg vermiştim. Tabii cuma günü ödemli olduğumdan 92,3 tü. Bu hafta fark 1,300 oldu. aslında 100 gr vermişim koca bir haftada Çünkü 1200 gr c.tesi günü görünüyordu. Sanırım direnç kilosuyla karşı karşıyayım. İşte korktuğum şey başıma geldi...:18:

dün ara öğün olarak saat 5 buçuk gibi sanırım yarım muz yedim

sonra kardeşim geldi yanıma adliyede işi varmış gelmişken uğradı abur cubur almışta gelmiş ama benn hayırr yemedimmm hemen su içmeye başladım abla baya azimlisin yani dedi evet dedim :52::52::52::52::52::32::32::32::32:
saat 6:30 dan sonra yani iş çıkışı itibari ile günü kapamış bulunuyorum :47::47::47:
akşam kızlar geldi çekirdek almış onuda yemedim inşallh böyle gider:7::7::7::7:

harikasın canım böyle devam edersen istediğin kilolara inmen yakındır :34:
saat 9:00

kepek ekmekli sandw. (halk ekmeği ufak)
içine yarım domates-salatalık- 1. dilim beyaz peynir

satt :11

1. bardak bergamaotlu yeşil çayım

ve toplamda 4 bardak su

:46::46::46:
Kızlar sabah cıktım gıttım eczaneye tartıldım geldim 5 dk sonra actım ac karna leslıe 3 yaptım dusumu aldım kahvaltımı yaptım
Şimdi biberiyemi demledim
Cok enerjık bi şekılde cayımı yudumluyorym
Bu arda hep mubarek olan cuması hayırlara vesıl olsun

amin canım..
enerjine hayran kaldım valla bende e'si yok nitekim:25:
kızlar saat 1:00 olduuu
abla bugün sulu köfte pilav ve salata yapmış
bende yemek yiyim acıktımmm:39::39::39::39::56::56::56::56:

afiyet olsun...pilavı fazla kaçırmamışsındır umarım :56:

Kızlar kesin olmamakla beraber şuan yine 2. ci gibi görünüyoruz. Ee kıralım artık şeytanın bacağınıda 1 . ci olalım.
Bu hafta kaçamak istemiyorum kimseden. :27::27:

Arkadaşlar benim kilo vermem durdu maalesef. Geçen hafta cuma günü 300 gr cumartesi 1200 toplam 1,5 kg vermiştim. Tabii cuma günü ödemli olduğumdan 92,3 tü. Bu hafta fark 1,300 oldu. aslında 100 gr vermişim koca bir haftada Çünkü 1200 gr c.tesi günü görünüyordu. Sanırım direnç kilosuyla karşı karşıyayım. İşte korktuğum şey başıma geldi...:18:

canım hiç korkma ben daha önce yaşadım moralani bozma inan ki bi atak yaparsın hopp gider kilo:4::4::4:

harikasın canım böyle devam edersen istediğin kilolara inmen yakındır :34:

:46::46::46:

amin canım..
enerjine hayran kaldım valla bende e'si yok nitekim:25:

afiyet olsun...pilavı fazla kaçırmamışsındır umarım :56:

teşekkür ederim canım inan fazla kaçırmadım:32::32::32::32::32:

Kızlar kesin olmamakla beraber şuan yine 2. ci gibi görünüyoruz. Ee kıralım artık şeytanın bacağınıda 1 . ci olalım.
Bu hafta kaçamak istemiyorum kimseden. :27::27:

hadi inşallahh 1. olur takımmmmm:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

kilo veren arkadaşları tebrik ederim...darısı bana ve bu yolda mücadele eden tüm arkadaşlara inşallah :16:

inşallahh canımmm darısı başımızaaa inşalah azimle devam ederiz:kkk::kkk::kkk::kkk:

kızlarrr akşamları 6:30 dan sonra hiç bişey yememeği düşünüyorum belki yeşil çay içerim yada yarım kase yoğurt :31::31::31::31:
yaklaşık 5-6 aydır akşamlarıda yemeğe başldım önceden ne güzel akşamları hiç yemezdim şimdi kendime baktıkça çok kızıyorum:43::43::43::43:

kızlarrr akşamları 6:30 dan sonra hiç bişey yememeği düşünüyorum belki yeşil çay içerim yada yarım kase yoğurt :31::31::31::31:
yaklaşık 5-6 aydır akşamlarıda yemeğe başldım önceden ne güzel akşamları hiç yemezdim şimdi kendime baktıkça çok kızıyorum:43::43::43::43:

benim akşam 9 da bir porsiyon meyvem var. Öğün atlamak metabolizmayı yavaşlatıyor tavsiye etmem...
yani saat önemli değil ne yediğin ne kadar yediğin önemli...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu arada işten çıkışta doğruuuuuuu babanneme gidicemmm domates biber un alınacak yarın bütün gün kışa hazırlık yapılacak
hem kendime hemde babamlara
domates konservesi yapıcaz
hamur kesicez makarna yani
bütün gün perişan olcam kesin Allahtan sevmiyorum kesme makarna felan :32::32::32::32: yemem o yüzdenn:32::32::32:

benim akşam 9 da bir porsiyon meyvem var. Öğün atlamak metabolizmayı yavaşlatıyor tavsiye etmem...
yani saat önemli değil ne yediğin ne kadar yediğin önemli...

ben bu şekilde baya kilo verdim hani bunun yanı sıra abur cuburu kesince yemek fazla tüketmediğim için
daha önce söylediğim gibi 14. takımın üyesiydim bayaa kilo vermiştik kızlarla geçen yıl kapanınca çıkmak zorunda kaldık ee bende saldım sanırım kendimi :43::43::43::43::43:

kızlar bugün ki menüm

sabahı yazmıstım

öğlen

4. yemek kaşığı pilav(1 dilim ekemğe eş değer)
1. kase sulu köfte (kase küçük boy)
1. kase yağsız tutsuz salata(tuzu hiç sevmem )

ara olarak

form plus kiraz sapı bitki çayı

tam olarak 2,5 lt su
spor olarak yarım saat yürüycem
akşamı yeşil çay ile kapatmayı düşünüyorum
ekmek sadece sabah kahvaltımda tüketiyorumonun dışında daha hiç yemedim.

bu akşamı eğer atlatabilirsem babannem yemek ye diye zorlucak biliyorum inşallahh atlatıcam
ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar Allaha emanet olun :16::16::16::16::16:

Kızlar yarın ben yokum gün içinde muhtemelen gelirsem akşam yazarım. Sabahtan diyetisyene gideceğim sonra biricik sevgilimle buluşacağım:)
Herkese iyi hafta sonları...

Arkadaslar sonuclar henüz aciklanmamis ama listeye bakilirsa bu hafta hep beraber cok güzel sonuc cikartmisiz :13:

Edaninda dedigi gibi artik bu hafta bilerek, isteyerek, direterek 1. siraya oynamamiz lazim :51:

Benim tavsiyem -basta kendim icinde gecerli olmak üzere- yeni bildirim tarihine kadar kesinlikle kacamak yapmayalim ve cezalarimizi caydirici nitelikte olacak sekilde kesinlikle uygulayalim. 13. grubun ortalamasinda masallahlari var, biz neden yapamayalim :46::21::8:

Back
X