• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım maalesef bildirim saati geçtiğinden şuan yapabileceğim bir şey yok.
Takıma gelip düzenli bildirimde yapmıyor zaten.
Yarışma kurallarını şuan net hatırlamıyorum. Ayrılan üyenin geri dönüşünü araştıracağım merve takım kurallarına uyacaksa ve kendini hazır hissediyorsa takıma gelebilir(yarışma kurallarına göre engel yoksa) fakat şuan hem önceki istediği+ paylaşım eksikliği+ bildirim eksikliğinden takımdan çıkartıldı. diskalifiye sayılıyormu bilmiyorum. Bakacağım...

merveyi bu hafta izinli yazmayı düşünüyordum ben....şu an ki açıklamaya göre 6 ay boyunca yarışma hakkı olmuyor....

arkadaşlar istikrar ve de diyette sakinlik (kilo verememek değil ) bu yüzden önemli....alınan kilolar çok kısa süreli değil verilmeside zamana bırakılmalı....

burda önemli olan yediklerimizin bilincinde olmak ve haftada en az artısız 0.5 kg vermek ...ayda 2 kg eder ki çok başarılı bir sonuçtur bu....

kesinlikle şok diyetlerdende uzak durmakta fayda var....neyse sizlerden ayrı kalma heyecanı sardı beni....:9:

burcucum seni burada görmek ne güzel geçen mesajlarına cevap verdim ama denk gelemedik canım....umarım biraz daha iyileşmişsinizdir....ben bir süre takımdan ayrı olacağım canım....en kısa zamanda görüşmek dileğiyle:54::16:

burcucum seni burada görmek ne güzel geçen mesajlarına cevap verdim ama denk gelemedik canım....umarım biraz daha iyileşmişsinizdir....ben bir süre takımdan ayrı olacağım canım....en kısa zamanda görüşmek dileğiyle:54::16:

hala kırgınlığım var canım ödemliyim bi 59.9 u göremedim bilmiyorum nolcak en kısa zamanda görüşmek üzere kuzuum :54::3:

Kelebek olacam( sanırım yasemindi adın :26: ) sen bu hafta listedeymişsin ama atlamışız.
Haftaya cuma günü erkenden bildirim yapmanı rica ediyorum. bu sabah tartıldın mı ? göremedim ben bildirimini . tekrar bildirim yaparsan sevinirim.
hmm demek bu hafta varmısım.bilmiyordum.yazmıstım aslında evdeki rutin baskulum eror verdi sanırım pili bitti.eve gecerken alacam.asmdeki baskülde 89 çıktım.evdekine eve gecerken pil alıp aynı olması içim yarın sabah tartılıp bildireyim olur mu.

***2. TAKIM 328. ETAP***

akrep33 ( 63,9 / 63.9 / 0 / 0.00%) Sabit
bahiresemanur (74 / 75 / -1 / -1,35%)
seldom (87,1/86,8/0,3/0,34%)
trabzonspor(90,2 / 89,2/ 1,00 / 1,11 %)
hedef52 (64,8 /64,8 / 0/ 0 %) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2'ye bölündü.

2. takım ortalaması: 0,02 %

bu şekilde olmalı canım
trabzonsporunki yanlış yazılmış...

teşekkür ediyorum, gördüm ki trbzonsporun bu haftaki kilosunu 89,6 yerine 89,2 olarak kaydetmişim. eski hesap doğru oluyor o zaman. -0,07 olarak ortalamayı bildiriyorum

Bunada şükür dedigin gibi edacım napalım yhaa
Bundan sonra ki haflarda bnm herallde 1 kılo 1 kılo gıder o zaman bayrama kac kılo olurum tahmınen 65 oluyeum hemen gemen allahım inş inşş

hmm demek bu hafta varmısım.bilmiyordum.yazmıstım aslında evdeki rutin baskulum eror verdi sanırım pili bitti.eve gecerken alacam.asmdeki baskülde 89 çıktım.evdekine eve gecerken pil alıp aynı olması içim yarın sabah tartılıp bildireyim olur mu.

Canım sen pil diyince hatırladım. Kusurma bakma ne olur. Deniz ablanın listesinden devam ettim. Kontrol etmedim. Lütfen kusuruma bakma.
Yarın kilo bildirimi yap bende not alayım haftaya cuma için:)

Bunada şükür dedigin gibi edacım napalım yhaa
Bundan sonra ki haflarda bnm herallde 1 kılo 1 kılo gıder o zaman bayrama kac kılo olurum tahmınen 65 oluyeum hemen gemen allahım inş inşş

Canım haftada 1 kilo çok iyi bir kilo.
Bayrama süper olacaksın yeterki kaçamak yapma. Hem sende benim gibi yeminlisin kaçamak yapamazsın. :9:

Canım sen pil diyince hatırladım. Kusurma bakma ne olur. Deniz ablanın listesinden devam ettim. Kontrol etmedim. Lütfen kusuruma bakma.
Yarın kilo bildirimi yap bende not alayım haftaya cuma için:)

kızlar bu hafta da 2.yiz sanırım....herşeye rağmen (ayrılmalara ve kilo bildirimlerinin eksik olmasına :20:)güzel bir başarı....
tekrardan hepinizi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum....umarım hep ilk üçte ve deeeeeeeeee 1.de oluruz....
sevgi ve sağlılka inşallah:52::54::16:

edacım yaseminin takıma giriş tarihi----->>>>> 18/09/2013 bu haftada sıkıntı yok yani:52::16:
haftaya tüm arkadaşlar listedeler hadi kolay gelsin kızlar:16::54:

yasemin daha önce 7. takımda yarışmış;ancak takım şuan kapalı olduğu için....başlangıç kilosu bu haftaki kilosu olacak.....sanırım sadece yanına daha önce 7. takımda yarışmıştı diye not düşmekte fayda var....ben kurallardan bu şekilde sonuç çıkardım cnm....

kızlar bu hafta da 2.yiz sanırım....herşeye rağmen (ayrılmalara ve kilo bildirimlerinin eksik olmasına :20:)güzel bir başarı....
tekrardan hepinizi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum....umarım hep ilk üçte ve deeeeeeeeee 1.de oluruz....
sevgi ve sağlılka inşallah:52::54::16:

edacım yaseminin takıma giriş tarihi----->>>>> 18/09/2013 bu haftada sıkıntı yok yani:52::16:
haftaya tüm arkadaşlar listedeler hadi kolay gelsin kızlar:16::54:

Ayy inşş haftays daha kalabalık olcazzzhadi bakslım

evet + 3 olacak:52:birde edacım bir arkadaş daha dacet etmiş ama mesajına rastlamadım....herşey çok daha güzel olacak haftaya çağlada listede +4 oldu:9:

Davet ettiğim kişi gelmedi. Bu saatten sonra gelsede bir şey fark etmez. Çünkü o kişi onlineken ben davet ettim yani gelmedi.
Pelinde bu hafta bildirim yaparsa listede olacak:)

Yani 6+4 on kişi olacağız.

olsun denizcim (doğru di mi?) bir kaçamak olur o kadar.. daha yeni başlıyosun sonuçta... yavaş yavaş bünye istemicek zati o kaçamakları, iraden çok zorlanmıcak... bir de kaptan deniz bir günlüğüne azcık kaçamak yapabilirsiniz demişti ama işte cuma günü yapsak o kaçamağı cuma günkü kilo bildirimimizi etkilemez diye düşünüyorum:34:

Kesinlikle canım.Evet adım Deniz. Bu arada ben de sana adınla hitap etmek istiyorum ama karıştıyorum kusura bakma:( doğru söylüyorsun canım.Ufak kaçamaklar etkilememeli bizi,yola devam.dediğin gibi cuma günleri yapacağım kaçamaklarımı daha mantıklı:)

Back
X