• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi geceler arkadaşlar be 8. takımdan geliyorum
bu haftaki kilo bildirimim
Nice15( 62,0 / 62.8/ 0,8 / % -1,29 )
anlaşıldıpı üzere bu hafta 800 gr aldım
nasılmı aldım :17:genelde dışardan yedim o yüzden aldım:50:
takım arkadaşlarımdan ve sizlerden özür diliyorum
:26::26::26::26::26::26::26:

Yha medıcal park gıttım
Yok ben ewdeki ilacları soledımm
Onları kulln dedı ılk defa o doktora gıttım bu son
Ateş yok düznli takip ediyorum
Hırıltı sıda pek yok cigerlerde degilde daha cok bogazdavar gibi
Balgam atamafıgı zamn daraldığı zamn öksürüyo
Bi tıkanma söz konusu dgil
Düznli tskipteyim
Halsizlikte yok
Peditus soğuk algınlıgı
Levapront öksürüğe kullnıyorumm
Ateşi cıkarsa 38 gıbı dolven verdim
Arada ballı ılık su yapıyorum yarım çay bardagı dün ggece cok öksürdü
Verdim
Kusunca rahatladı canım yha
muayene etmeden bogazını görmeden konusmak zor ama demekki tonsillit veya farenjit görmedi üşütmüş dedi.peditus yeterli.ateşi 39 olmadan dolven verme ateş mikrobu kırar.levopront içinde küçük canım ya.peditusta karısım ilaç calpoldeki ateş düşürücüden var içinde.en güzeli papatya o yoksa ıhlamur.2 yaşından büyük olsa zencefilde iyi olurdu.

Mervecim tebrik ediyorum seni. Kaçamaksız bir haftanın sonunda süper bir kilo verdin.
Başarılarının devamını diliyorum. Kendim 1. olmuşum gibisevindim:)

ay ne biliyim Eda ya:) diyette oluyo işte böyle zamanlar... yaklaşık 2.5 aydır sürekli diyetteyim... sıfır kaçamağa yakın hem de. işte bazen sapıtabiliyosun... duygu durum değişikliği yaşıyorum bu aralar çok :)

bugünkü menümü de paylaşmak istemesem? 1350 kalori oldu yine fazladan 370 kalori fırında makarna var... öğle yemeğinde çıkmıştı... normalde almazdım bile bugün gerçekten fıttırmıştım. dedim ya çikolatayla bakışıyoruz diye. tamam çikolata yine yiyemedim elim varmadı ama fırında makarnayı affetmedim. hepsini yedim. ama bi hırsla yedim yani:52:
neyse en azından bugün cuma son kaçamağım olsun ne diyim :50:

Kız duyguu makarnalar takılmadımı boğazına:1:
Anasını satayım 3 haftadır ondan kaç bundan kaç anam agladı
Yarın bitter yerim kızlar valla can bu çekiyp yani bi parca yesem yeter ;))
Acuk kendime ödül vereyim noliir

bende yarın izin istiyom paylaşım açısından menümü yazarım.halı cam pencere büyyyükkkk temzilk var.herkese hayırlı geceler..bana müsade ..:80:

muayene etmeden bogazını görmeden konusmak zor ama demekki tonsillit veya farenjit görmedi üşütmüş dedi.peditus yeterli.ateşi 39 olmadan dolven verme ateş mikrobu kırar.levopront içinde küçük canım ya.peditusta karısım ilaç calpoldeki ateş düşürücüden var içinde.en güzeli papatya o yoksa ıhlamur.2 yaşından büyük olsa zencefilde iyi olurdu.

Yookk tonsillit olda atei fırlar
Farenjıtte degıll dedıgın gıbı öle burun akıntısı geniz akıntısı yok öksürükte sürekli yok işte geceleri balgam bogaza gelip cıkartamayına
Levapront u saglık ocagındakı aıle hekımı vermişti
Aynısını banada werdıydı onceden sordum hmn nasıl oluyo diye
Yarım ölçek kullanıyo zaten
Ya bügun içirdim pek ilac taraftarı degılım ıhlamuru cok sewer kızm her aksam içiriyorum ve sabah kahvaltıdaa

demek bende artık takımdayım.:18::18::18:eda senden tırstım walla:37::37::37:

Hayırdır inşllah daha bir şey yapmadım yaptımd ahaberim mi yok :9:

Kızlar inanın kimseyi kırmak üzmek amacında değilim birilerinin kalbini kırdıysam üzgünüm. Fakat ben mükemmelliyetçiyim üstüne başak burcunun en fena özelliklerini taşıyorum.

Kurallara uymak düzenli tertili titiz sorumluluk ve yaptığım şeyin en güzelini ortaya koymak gibi kimi zaman pozitif etkili kimi zaman negatif sonuca ulaşan bir varlığım. Yani karakterim bu. Kilo vermek için takım için olaya bakarsak herkesi kusursuza yaklaştırmak benim asli görevim oluyor. :9:

Ah ah bu mantıklı yaşamak çok zor bir ben bir Allah birde benim gibiler bilir :9:

bende yarın izin istiyom paylaşım açısından menümü yazarım.halı cam pencere büyyyükkkk temzilk var.herkese hayırlı geceler..bana müsade ..:80:

Kolay gelsin canımm;)))
Bende bi daha ki hafta kış temizliği yapcam
Halılarımı yarın yıkatmaya verıyorum
Hümeyra halılarımı cılaladı parlattırim dedim bende

valla hiiç takılmadı merve böyle kaya kaya gittiler :1:
bence de kesinlikle ödüllendirmelisin kendini Merve hakettin bunu çoktan... sütlü tatlı da olabilir bak... senin yerine hayal kurayım :)
off yarına bende de temizlik var :( hiç uyuyasım yok sonrasında da hiç uyanasım yok :) şimdi spor yapcam ben biliyo musunuz? :52:

2 parça bitter yiyebilirsin. Birde öğlen yemeyinde istediğin bir yemeketen fazla abartmamak kaydıyla ye kuzum. Eğer bebişin hasta zorlanmazsan sporunu yarın ihmal etme. Bir de böyle bir gün istiyorsan cuma tartıldıktan sonra yapabilirsin. Böyle anlaştık:)

Canm bir de paylaşım alanına hikayeni yazdın mı ?

Hayırdır inşllah daha bir şey yapmadım yaptımd ahaberim mi yok :9:

Kızlar inanın kimseyi kırmak üzmek amacında değilim birilerinin kalbini kırdıysam üzgünüm. Fakat ben mükemmelliyetçiyim üstüne başak burcunun en fena özelliklerini taşıyorum.

Kurallara uymak düzenli tertili titiz sorumluluk ve yaptığım şeyin en güzelini ortaya koymak gibi kimi zaman pozitif etkili kimi zaman negatif sonuca ulaşan bir varlığım. Yani karakterim bu. Kilo vermek için takım için olaya bakarsak herkesi kusursuza yaklaştırmak benim asli görevim oluyor. :9:

Ah ah bu mantıklı yaşamak çok zor bir ben bir Allah birde benim gibiler bilir :9:
Bende basakım burc adasımm gel anam gell
Kızz bazen kendimee hopp nooluyo diyesim geliyoo
Bi iş su zamn yapılacak denılırse o zamn muhskkak yspılcak
Hersey yerlı yerınde olcak
Calışırken bile dosyalar ole ayrıntılı ydı ki müdürüm senden bi ksctane daha bulsak dıyodu;)))
Biraz tez canlıyım
Bana biri söz verıpte tutmazsa sinr krizi bile gecirebilirim
Herseyı güzel yapmk varken niye bole olsun kı dedıgım coktur yaniii
Ahhh ahhh

ay ne biliyim Eda ya:) diyette oluyo işte böyle zamanlar... yaklaşık 2.5 aydır sürekli diyetteyim... sıfır kaçamağa yakın hem de. işte bazen sapıtabiliyosun... duygu durum değişikliği yaşıyorum bu aralar çok :)

bugünkü menümü de paylaşmak istemesem? 1350 kalori oldu yine fazladan 370 kalori fırında makarna var... öğle yemeğinde çıkmıştı... normalde almazdım bile bugün gerçekten fıttırmıştım. dedim ya çikolatayla bakışıyoruz diye. tamam çikolata yine yiyemedim elim varmadı ama fırında makarnayı affetmedim. hepsini yedim. ama bi hırsla yedim yani:52:
neyse en azından bugün cuma son kaçamağım olsun ne diyim :50:

Canımne olursa olsun menünü yazıyorsun sende gözün kalmasın nefis bu 2 kare çikolata yiyebilirsin. Akşamdan önce :)

bence de kesinlikle ödüllendirmelisin kendini Merve hakettin bunu çoktan... sütlü tatlı da olabilir bak... senin yerine hayal kurayım :)
off yarına bende de temizlik var :( hiç uyuyasım yok sonrasında da hiç uyanasım yok :) şimdi spor yapcam ben biliyo musunuz? :52:

Kız bende yspsammı kostur maktan bişi yspamadımm

Afiyet bal şeker olsun:D Az önceki mesajımda dediğim gibi 2 kare bitter çikolata ye ama bu hafta başka kaçamak yok ?

2 parça bitter yiyebilirsin. Birde öğlen yemeyinde istediğin bir yemeketen fazla abartmamak kaydıyla ye kuzum. Eğer bebişin hasta zorlanmazsan sporunu yarın ihmal etme. Bir de böyle bir gün istiyorsan cuma tartıldıktan sonra yapabilirsin. Böyle anlaştık:)

Canm bir de paylaşım alanına hikayeni yazdın mı ?

Kız cuma yarışma takım üyelerinin paylaşım alanı var orasımı

Kızlar hesapladım
Buraya baslayalı 25 gün olmus
Baslangıc kılom;74
Bıgun ki:67.200
Fark :6.8
Hayyy büyük allhımm şükürrr su kıloya kawustrdun

haydi kalk canım kalk... yarım saat yapıcam.. annem üşenenin çocuğu olmaz der :9: ben gidiyom valla :):3:
Kız sen cocukyapmaktan korkuyorum diyosun yha Allah izin verîpte bi cocugun olsun diceksin ki
Yarabbim bn bunauz nasıl yasamsım
Anam o kokusu senı oldurecek
Corabını cıkartıp ayaklarını koklucaksın terlediğinden ekşi ekşi kokacak etrafa dagılıp bitmesin diye üstünü kapatcan koklaya koklaya bitirecen o ekşi kokuyu ben ole yapıyom

Kızlar hesapladım
Buraya baslayalı 25 gün olmus
Baslangıc kılom;74
Bıgun ki:67.200
Fark :6.8
Hayyy büyük allhımm şükürrr su kıloya kawustrdun

İsteyince herşey oluyormuş. Buda en büyük ispatı.

3+3 yaparak 1 ayda 7 kilo verdin farz ediyoruz.1 ayda 7 kilo çok büyük bir başarı canım.:46::46::46:

Hiç aç kalmadığında cabası :23::23::23:

Kız sen cocukyapmaktan korkuyorum diyosun yha Allah izin verîpte bi cocugun olsun diceksin ki
Yarabbim bn bunauz nasıl yasamsım
Anam o kokusu senı oldurecek
Corabını cıkartıp ayaklarını koklucaksın terlediğinden ekşi ekşi kokacak etrafa dagılıp bitmesin diye üstünü kapatcan koklaya koklaya bitirecen o ekşi kokuyu ben ole yapıyom
Ben üç çocuk istiyorum ama 2ile yetineceğiz bence. :) Gerçi belli olmaz ikizlerim olabilir :9:
(üç çocuğun başbakanla ilgisi yok. Kalabalık ailenin ferdi olmaktan ötürü çocuklarım bir başına kalmasın birbirine destek olur işn diyeyerek 3 diyorum da nasıl doğurcam bilmiyorum. :26:

Back
X