• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Deniz abla hoşgeldin buarda
Nasılsın iisin inşşş
Valla gıtme bidaha sennn
;)))
Kızz duygu düşünsene bi hamileymişim
Bu takımdan cıkıp hamile olupta kpntrollu kılo almk için yarışıyoruz takımına transfer :1::1::1:

Mutluluk perisi nasılsın isim tülindi dimi bnm hatlar karıştıda :1:
Sen ben baska kimse yok galıbaaa

uyuma fikri guzelmis
bu arada adim melis cnm

ay prettygirl Hilaldi di mi? kusura bakma yavaş yavaş olacak :)

ya walla bende 1 parca bitter yedim ama yook yetmedi yaa üüf yaa walla yıne bırakma noktasındayımm uuuuuf
çağla sakın.. yasık bu kadar emeğine.. vücudun kölesi olmayalım... az sonra böyle günler için tatlı tarifi vereceğim :) az sonraaa....
Nasılsın iisin inşşş
Valla gıtme bidaha sennn
;)))
Bu takımdan cıkıp hamile olupta kpntrollu kılo almk için yarışıyoruz takımına transfer :1::1::1:

merveee olabilme ihtimali var demek kiii böyle dediğine göreee :34: ben de hamile kalırsam hiç buralardan kopmıcam aynen yatay geçiş :) ya yarın tartılmaya gidicen ya eczaneye bi de test alıver valla ben merak ettim :)

kızlar elmayı alın rendeleyin, yulaf ezmesi veya kepek koyun sütle karıştırın azıcık da kakao ekleyin yuvarlak toplar yapıp dolapta azcık bekletin sonra da afiyetle yiyin gari :1:

ben yapmadım bir yerde okudum ama çok mantıklı geldi bana :)

Arkadaslar yasminden olabılır mi
olur.herkese aynı dozda aynı etkiyi yapmaz bu hormonlar.

Iyi akşamlar kızlar napıyosunuz bakalımm

benim bi arkadasım doğum yaptı onun yanındaydım ondan giremedim dunden berı
ben asmyi bıraktım evde hasta bakıyorum.

Reglden dolayı canım çok tatlı istiyo ewde browni var yarın zaten + çıkcam reglden dolayı
bide tatlı yemeyim diyorum yarın tartıldıktan sonra yicem az bişey :17::18:

aman hilalcim sıkı tut kendini... ben de aynı durumdayım.. nasıl hepimiz aynı anda böyle denk geldik ya :1: benim karnım o kadar kazınıyoki şuanda... hiç uykum yok ama sırf bişiler yeme riskimi azaltmak için uyusam mı acaba diyorum :44:
alın bendende okadar bende meyveyi abarttım sanırım.evde çikolata yok cok şükür.

Yasemincim acaba yasmin mide bulantısı kusma yapar mı bide doktor agzndan duyayımmm
yapar evet canım yukardada dediğim gibi.ama sende cok olmus canım ya.sürekli kusmak elektrolit kaybı demek.sen nasıl basladın hapa?neden hap?

Kıxlar rüyamda altın bilezik taktıgımı gördümmm
Hayra yorunda ne olbılır acaba
Muhskkak duydugunz bişi vardırr

ben 2008den beri kkdayım.ozaman ilkine hamileydim haziran annesiydim.sonra zayıflama guruplarına katıldım.az zayıfladım 2.ye hamile kaldım hadi onu az cok kardes diye düşünüyordumda 3.7gruptayken süpriz geldi.şimdide regl yaklaştıkca korku kaplıyor beni.bünyem herşeyi kaldırmadıgından dogum kontrol bende sıkıntı.çokta yatkınım.:37:

olur.herkese aynı dozda aynı etkiyi yapmaz bu hormonlar.

ben asmyi bıraktım evde hasta bakıyorum.

alın bendende okadar bende meyveyi abarttım sanırım.evde çikolata yok cok şükür.

yapar evet canım yukardada dediğim gibi.ama sende cok olmus canım ya.sürekli kusmak elektrolit kaybı demek.sen nasıl basladın hapa?neden hap?

Bnde pko var tabiki adet düzensizliğim çoktu doktorum verdii
İçiyoeym
Adetimin 5. Gunu savah kahvaltıdan sonra içiyorum hemen hemen aybı saatte aksama dogru bi bas dönmesi ve bulantı yapıyoo iştahımı kesti eger yemek yerdem istifar etckmiş gibi oluyorum ki ediyorum yaniii
Bole yumurtadan oilavdan makarnadan avayip tiskindim ilactan sonra yersem içinden yag fıskırcakmış gîbi geliyo yhaaaa

Bnde pko var tabiki adet düzensizliğim çoktu doktorum verdii
İçiyoeym
Adetimin 5. Gunu savah kahvaltıdan sonra içiyorum hemen hemen aybı saatte aksama dogru bi bas dönmesi ve bulantı yapıyoo iştahımı kesti eger yemek yerdem istifar etckmiş gibi oluyorum ki ediyorum yaniii
Bole yumurtadan oilavdan makarnadan avayip tiskindim ilactan sonra yersem içinden yag fıskırcakmış gîbi geliyo yhaaaa
yeni başladın yani hapa.bence sana veren hekime dönüş yap.mümkünse değiştirsin.bulantı tamam da kusma var işin içinde bu sıkıntılı.

bende cıkayım yarında izinliyim evdeyim ama bgün nöbette gibiyim.şimdi benim hastaları tek tek kontrol edip mümkünse uyuyacam.

İ geceker kızlar opuyorum hepınızı
Yasemn sanasa kolay gelsin canım
Geçmiş olsun eşine cocuklarınaa
:16:

Nasılsın iisin inşşş
Valla gıtme bidaha sennn
;)))
ya ne güzel olur işte
Mutluluk perisi nasılsın isim tülindi dimi bnm hatlar karıştıda :1:
Sen ben baska kimse yok galıbaaa
melis cnm ismim melis
iyiyimmm sen nasılsın
ay prettygirl Hilaldi di mi? kusura bakma yavaş yavaş olacak :)

çağla sakın.. yasık bu kadar emeğine.. vücudun kölesi olmayalım... az sonra böyle günler için tatlı tarifi vereceğim :) az sonraaa....

merveee olabilme ihtimali var demek kiii böyle dediğine göreee :34: ben de hamile kalırsam hiç buralardan kopmıcam aynen yatay geçiş :) ya yarın tartılmaya gidicen ya eczaneye bi de test alıver valla ben merak ettim :)
bencede bencede test al :)
kızlar elmayı alın rendeleyin, yulaf ezmesi veya kepek koyun sütle karıştırın azıcık da kakao ekleyin yuvarlak toplar yapıp dolapta azcık bekletin sonra da afiyetle yiyin gari :1:

ben yapmadım bir yerde okudum ama çok mantıklı geldi bana :)
banada mantıklı geldi deneyebilirim
Kıxlar rüyamda altın bilezik taktıgımı gördümmm
Hayra yorunda ne olbılır acaba
Muhskkak duydugunz bişi vardırr

Hamile olma ihtımalimm yok dimi yasemncın yhaa
neden olmasın yaa ne güzel işte oluyoken olsun işte bak ben hala korkuyorum sanırım ewlenene kadar böyle devam edecek
İ geceker kızlar opuyorum hepınızı
Yasemn sanasa kolay gelsin canım
Geçmiş olsun eşine cocuklarınaa
:16:
iyi geceler cnm

14. takım nüfus patlaması yaşayacak bu gidişle :nazar::9:hele bir sakin olun kızlar şu kilolar gitmeden benim teyze olmaya niyetim yok:9::emir_bebek:herkesin allah gönlüne göre versin hassas konu (kimini sonsuz mutluluğa boğar kimininde kalbini acıtır)artık taktir önce allahın sonra sizlerin:16:....mümkünse artık şöyle bir düzenimize dönelim diyorum....:34:

Ben eskiden hep alttan alan taraftım. Sonra çok suistimal edildim ve sonuç içimde tutmak istesemde artık beynim içinde tutma hastaolursun diyor ve ortaya garip bir olay çıkıyor.
Hatta örnek vereyim.

Geçen marketteyiz işteki arkadaşlarla. Yine işteki birileri (samimi olmadığım) biri önümde kasa sırasındaydı. Diğeri de alışverişini yaptı elinde bir sürü ürünle müsade istemeden önüme geçti. Ben tabi sinirlendim ama ses etmedim.. 10 dk dır sıradayım yani. Sonra sıra bitmedi. Bende diğer kasanın sırasına geçtim. Orada hala bekliyorum o işini gücünü halletti. Sonra çıkarken "ay canım ben arkadaşımın yanına geçtim kusura bakma" dedi.
(İçimden terbiyesiz kadın müsade istemeden gittin işini hallettin sonra dönüp kusura bakma denir mi? Önceden söyleyecektin önceden diye düşünüyorum.)
Dilimden dökülen ise; Önemli değil. Fakat yüzümdeki gözlerimdeki sesimdeki ifade nasılsa kadının surat kıpkırmızı oldu. Bende hiç bir şey demedim tabi oralı olmadım başımı çevirdim.
Ama kadına kal geldi yanımdaki arkadaşlar bize bakınca onlarında ifadesi değişti.
En son marketten çıkarken benim arkadaş "Eda gözlerinle kadını yerin dibine soktun. Sen adamı bakışınla öldürürsün" dedi.
Demek istediğim düşüncemi söylemesemde bir şekilde hissediyor karşı taraf :52:

Valla kötü burçlar mı saydım sana. Bunlar benim en çok tanıdığım ve anlaştığım burçlar. Aslında akreple anlaşamam da neyse :9:

en en en sinir bozucu olaylardan ve de sık yaşanan durumlardandır edacım....duruma göre bazen lafımı söylerim bazende aynen bendede gözler rezil eder tabi anlayana.....

yok benim öyle butçlarla insan seçme gibi bir huyum yok....söylediğin burçlarda annem ,eşim vs hep en yakınlarım....belkide ondan tahmin edemedin burcumu hepsinden iyi kötü birşeyler almışım dır belki:52::9:

bugün de merveden ses çıkmıyore :)
acayip üşüyorum ben ya... yoğurdun içine zerdeçal zencefil tarçın koyup yiyorum... insanlrdaki etkisi ya sıcak basmış zencefilden dolayı ya da tuvalete zor yetişmişler bağırsakları çok iyi çalıştırdığı için ama bende 2si yönünden de tık yok ya... ben niye böyleyim? normal insanlar günde en az bir defa şanslılar da 2 defa tuvalete çıkmalıymış ama nerdeeee.... ben de sürekli bundan bahsediyo gibi olucam kusura bakmayın ama napiyim benim de derdim bu :( bu durum tabi kilo vermeyi de zorlaştırıyor... lanet olası ....:47:

lnt :20:okumuyoruz....tövbe tövbe....
tarçın şeker için birebir ama yanlış hatırlamıyorsam kabızlık yapıyordu(karanfilmiydi acaba) yasemin iyi bilir bu konuyu aslında.....benim tavsiyem kırmızı salçalık biberi közle bolca tüket muhakkak faydasını görürsün duygu.....
:21:
eee? afiyet olmadı mı daha? ben de spor yapayım bari madem kimse yok :21:

bugün senin günün oldu:nazar:diyelim....çayların sporun :46:

bende yapsaam yaaa

yaptım bileeee... duşumu da aldımm... şimdi ısırgan otlu yeşil çay keyfi :34:

.:nazar::46::46::46:

Menümm
Sabah
Tost lor peynlrli
Domates çeri 4
Salatalık
Zeytin 5
Sekersz cay 3
Ara
Birkase yogurttt
Ögle
Salata bol yeşillijli ve limnlu
Tavuk fırında göguss 3 kofte kadat
Bir bardak ayrann
Ara
Tarcınlı sütt
Aksam
Mercimek cırbası
Domates salatası
Pilav yapmıştım ama yiyemedim
Kalori:895
Su:1.5 mlesef
Bitkiayı: şimdi yeşilcay iççem
Spor:leslie 2 mil yapabildim
Kızlar hafta bbasından berı aşırı midem bulanıyor ve istifar ediyorumm
Bole pilav makarna türü gorunce midem daha cok bulanıyo onlardan yersem içinden yag fıskıracak gıbi geliyoo
İnanın bugun bunları zor yedimm
Ac kalmımm diyee ama ne fayda avayip istifar ediyorum kalıyorm bilemem yaniii

menü gayet güzel merve..bu arada aksatmadan bir an önce doktora git....belki başladığın ilacın yan etkisidir ama ihmal etme....

herkese merhaba.bence haftaya birinciolacaz bu hafta cogunluk regl olacak haftaya balon gibi söneriz.bende bugün yarın olacam.dört gözle bekliyorum.
ben dün öğleden beri berbat durumdayım hafta başı 2 kızım hastaydı onlar iyileşti derken dün eve geldim oğlum ateşlendi kustu ishal oldu.ateşini cok zor düşürdüm.tam onun ateşi düştü uyudu eşim bir girdi lavoboya kus kus adım bogazından kan geldi.dün gece onların başında nöbetteydim.oğlumun ateşi içten oluyor dıştan 37yken kulak içi 39u geciyor.korkuttu beni duşa soktum ilaç verdim soydum vs anca düştü.sabah gidip 2 gün izin aldım hastalarımı devrettim eve geldim.eşim yattı.oğlumun yeme problemi dışında daha iyi.malum reglde yakın aynen böyleyim:37:

çok geçmiş olsun yasemin....allah kuzucuklarına ve eşine acil şifalar versin....birde malum dönem kolay gelsin...

evarkadaşım akşam yemeğine makarna yapmış az almaya çalıştım ama makarna yedim.:44:
ama yürüyüşümü de yaptım ıslandım azcık ama olsun

evet makarna olmamış selincim ama romantik yürüyüşü yapmışsın:34::46:

Sabah:
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 54 kcal
1.00 x 100gr Sütaş Light Yoğurt (55 kcal) 55 kcal
ara:
0.50 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Süt (Tam Yağlı) (121 kcal) 61 kcal
1.00 x 1 Adet medine hurması (30 kcal) 30 kcal
Öğle:
1.00 x 1 Adet Elmalı Kurabiye (78 kcal) 78 kcal
1.00 x 100gr Tavuk But / Baget (Derisiz) (128 kcal) 128 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Domatesli Şehriye Çorbası (160 kcal) 160 kcal
Ara:
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 27 kcal
1.00 x 1 Adet (4gr) Kuru Erik (10 kcal) 10 kcal
2.00 x 1 Adet (2gr) Badem (Kavrulmuş) (12 kcal) 24 kcal
Akşam:
1.00 x 100gr Sütaş Light Yoğurt (55 kcal) 55 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Patlıcan Yemeği (200 kcal) 200 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal) 55 kcal
Alınan Kalori Toplamı973 kcal

Su: 3 lt
spor: jillian 3/3
çay: 2 yeşil çay, 1 ıhlamur

menü gayet güzel...tavuk sebze yemeği,ekmek yok,yoğurt +süt ama kuruyemişler fazlamı ki diye düşünüyorum:44:sen ne dersin duygu....
düzenli menü paylaşımı::nazar::72::kkk::46:

kızlar bluedenize herkes abla diyor yaşın kaç olaki?
bayanların yaşı sorulmaz derler şekerim:9:ucundan biraz kemale erdi diyelim....:12:

kaptanım Deniz;

sen bu satırları okurken ben çok üzgün olucam :) şimdi güldüğüme bakma gerçekten öyle olacak sanırım... çünkü ben kesin geçen haftaya göre + çıkıcam... yani 60.2idim, 60.7 bile çıksam aslında o 59.7 demek... çünkü adet öncesi en az bir kilo oynuyo bende... ki benim kilo vermem artık baya yavaş oluyor. her hafta anca maksimum 500 gram verebiliyorum... o sebeple kesin daha fazla çıkıcam...:43: umarım bu açıklarımızı kapayacak arkadaşlar çıkar yarına... yine merve ümidimiz...

önce gülüp sonra ağlıyım diyosun yani:9:bu hafta birşey anlamadım zaten bakalım yarın sonuçlar ne olacak ...artık önümüzdeki haftaya çıkacak bu haftanın faturası....ilk 3' ten aşağısı kurtarmıyor takımı diyim yani:47::27:

Arkadaslar yasminden olabılır mi
doktora gitttttt:27:

Reglden dolayı canım çok tatlı istiyo ewde browni var yarın zaten + çıkcam reglden dolayı
bide tatlı yemeyim diyorum yarın tartıldıktan sonra yicem az bişey :17::18:
.:20::20::20:tarçınlı çay yada süt yada yoğurt:56:

ya walla bende 1 parca bitter yedim ama yook yetmedi yaa üüf yaa walla yıne bırakma noktasındayımm uuuuuf
.:20::20::20:

Nasılsın iisin inşşş
Valla gıtme bidaha sennn
;)))
hoşbuldum merve ...tşklr:16:

bu haftaki listemiz kızlar....cumaya güzel haberler almak ümidiyle:16:

***14. TAKIM 329. ETAP ***

Valkyrie89 : (89.9/ / / %)
cglaa16 :(68/ / / %)327.etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 2'ye bölündü.
Ryeo:(61.6/ / / %)
Ftm86: (77/ / / %)

Humeyrasağlam: (67.2/ / / %)
morkurbaga: (60.2/ / / %)
mutlulukperisii: (77.6/ / / %)
prettygirl59 :(
?/ / / %)
edia :(
?/ / / %)
kelebekolacam:(
?/ / / %) 312.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 17'ye bölündü

14. TAKIM ORTALAMASI :%