Ben eskiden hep alttan alan taraftım. Sonra çok suistimal edildim ve sonuç içimde tutmak istesemde artık beynim içinde tutma hastaolursun diyor ve ortaya garip bir olay çıkıyor.
Hatta örnek vereyim.
Geçen marketteyiz işteki arkadaşlarla. Yine işteki birileri (samimi olmadığım) biri önümde kasa sırasındaydı. Diğeri de alışverişini yaptı elinde bir sürü ürünle müsade istemeden önüme geçti. Ben tabi sinirlendim ama ses etmedim.. 10 dk dır sıradayım yani. Sonra sıra bitmedi. Bende diğer kasanın sırasına geçtim. Orada hala bekliyorum o işini gücünü halletti. Sonra çıkarken "ay canım ben arkadaşımın yanına geçtim kusura bakma" dedi.
(İçimden terbiyesiz kadın müsade istemeden gittin işini hallettin sonra dönüp kusura bakma denir mi? Önceden söyleyecektin önceden diye düşünüyorum.)
Dilimden dökülen ise;
Önemli değil. Fakat yüzümdeki gözlerimdeki sesimdeki ifade nasılsa kadının surat kıpkırmızı oldu. Bende hiç bir şey demedim tabi oralı olmadım başımı çevirdim.
Ama kadına kal geldi yanımdaki arkadaşlar bize bakınca onlarında ifadesi değişti.
En son marketten çıkarken benim arkadaş "Eda gözlerinle kadını yerin dibine soktun. Sen adamı bakışınla öldürürsün" dedi.
Demek istediğim düşüncemi söylemesemde bir şekilde hissediyor karşı taraf
Valla kötü burçlar mı saydım sana. Bunlar benim en çok tanıdığım ve anlaştığım burçlar. Aslında akreple anlaşamam da neyse