Canm gitme yha valla aglarım çok alıştım bn ama yha sizee off ne olcak 1. KC hafta kılo vermesenn nıye problem edıyosun kı bundan önce hiç bişiyi kafaya takmıyoduk yıyoduk bu sefer dıkkat edıyoruzz hani bi laf varya
Ramazan olmadan bayram ıolmuyo
Canm bnm zor olsun kı kıymetı olsunn ne olcak sankii
Cezamızı cekıcez bu kılolları alırken iiydi veririkende ole olcakk
Kız bana bakma bende tıkanma noktasındayımm
Ayyy sırf eltilerime saga sola inat vazgecmiyorumm azcık zorlancam bikachafta ama inanaıyorum toplicam kendime
Kızz bi toplıcam kendimi 60 kılo olucam

Bak ne diyiym sana bnm bi tane eltim var bi göbek var aman 5 aylık hamıle dersein top gibi
Ama bana diyo ki merve bi ewlendin kılo aldın top gibi oldun hemii gıruyon mu falan valla yenge dedim büyüklerimi örnek alıyom dedım napım sagda göbek top gibi solda simit gibi kalca
Üzüm üzüme baka baka kararır
Si toklen dal gibiydim yanii dedim bi morsssssss oluverdi gari kızz bide eşim duymuş bunu dememz mi ben hanıma iyi bakıyom yenge o bana laZım
Bide sen hamilemisin yenge sorması ayıp sorcam sorcam utanıyom yenge diye yengem de yoooo desi ama
Az önce kükreyen yengem kedi gibi yoo yooo dedi
Yani kısacası bu kıskanclıklar her ewde war sende bi eksik bulamazlarda bı bakarlar bu kadının bıkac kılo fazlası war onu soyleyek barı dderlerrr

Takkkkma kafana bacıımm sen bana sole ole dıyenii alım kenara kulagını cekinm anadın mıı