- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #94.921
kızlar evlat sahibi olamamak bir suçmudur yada ayıp bir şeymidir....bazı insanların bu durumla alay etmeleri o hassas insanları rencide etmeleri nasıl bir mantıktır anlamıyorum....ablacım diyeceksiniz ne oldu böyle ne alaka diye ...az önce bir yazı okudum ve cidden sinirlerim zıpladı...
allah herkesin kalbine iyilik merhamet versin....
siz bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar....mesela böyle bir durumda olsaydınız ne hissederdiniz....hay allahım herkeze merhamet duygusu ver.....
kusura bakmayın arkadaşlar o kadar kızdım ki paylaşmak istedim...kusuruma bakmayın ....
Abla bende bu konuda cok hassasım eger bırının bu konuda bir hassasıyetı warsa onun yanında bahsetmem bılee
Bnm arkadasımın 3 sene olmadı cocugu cok üzlüyodu onu hergun arayıp makara kukara yapardım
Hamile oldugumu soylemedim
Gorusemıyorduk nasıl olsa dogum yaptım demedimm
Bi. Gün oldu bana guzel bi haber vermeye ewıme esiyle gelmişler bnde daha 1 haftalık loğusyım abla aksam bize yemege geldiler cocugu uyuttum yatrdım beşiğe ama cokk üzgndm cocugumu görnce üzlcwlk napıcam ben ya aglarsa ewe gıdınce ya üzülürse diye
Geldiker mutfakta yemk hazırlıyoz bna döndü merve cim sana bişi dicem dedı buyur edacım dedım eda ismi :)
Ben 2 aylık hamileyim dedi
Allh ben bi aglamaya basladımmm birbirimize sarıldık bi aglıyozz ama hüngür hüngürrr
Bnde dedım kı aglayarakk gel dedımm bnde sana bişi göstercemm
Actım kapıyı beşiğin yanına gittik senin kide dogunca bole olcak dedim allhım biz oturduk 1 saat aglastık bn ona acıkladım neden gizlediğimi ogun bu gundur sıkı dostlugumuzz varr oda dogum yapalı 7 veya 7.5 aylık bebegi varr adıda hümeyraa ikimizinkide aynı bile bile koydukk
Ole senin dedıgın gıbı ınsanlardan uAk durabıldıgım kadar dururumm