• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam herkeseeee

ben bayramda çok kötüydüm :( durumu özetlicek tek bir cümlem var: başa döndüm :( evet bu sabah itibariyle tam 62 kilo çıktım!!! kendime çok kızgınım, iradesizliğime çok kızgınım ve kendime inanamıyorum... yaş olmuş 32, gayet aklı ve mantığı olan bir kadınım yaşadığım zorlukları ben biliyorum ama yine de bu kıtlık psikolojisine nasıl girebiliyorum anlamıyorum gerçekten :47:

bu hafta çok kesin kararlarla başladım... klasik pazartesi ve bayram dönüşü işte diye düşünmeyin... gerçekten çok kızgınım ve bu kızgınlığım bana bu şekilde yansıdı... kendimi ve vücudumu çok kötü cezalandırıcam :) bu aldığım kiloların yerleşmemiş olmasını diliyorum sadece... bu cumaya 61 kilo olarak kayıtlara geçebilmek istiyorum... yoksa kilo alma rekorunu kırmış olucam :14::14:

Olan oldu geçmişi bayramı tatili unut. Hadi bakalım. Tekrar diyete başladık farz et. Zaten niyetin bu. Hadi bakalım. Kaçamaksız bir hafta diliyorum.

Selam kizlarrr ne haber? Nazil geçti tatil? Benim fena sayilmaz.bir şey danisacagim size mide balonu taktirarak mi diyet yapsam? Ne dersiniz

Ne gerek var. Bence hiç gerek yok. Diyetle gayet güzel kilo veriliyor. Kısa yoldan kilo vermek istiyor olabilirsin fakat emek vermek lazım. Kaçamaksız menün pek olmadı canım. Ah bir düzene soksan zaten ödül zamanı arada sırada yersin ama denemiyorsun.

Bak sana bütün kaçamagımı soylım 3 dilim ew baklavası toplam 10 tane falan sarma kawurma et falan hiç yıyemedim nerdeyse bi catal alıyom çocuk kusuyo haydee kalkk inankiii yani hep yogurt süt bitki çayı ac kalmim diye gözlerimin altı morardı yhaa bide adet oldum dünn

5 tane baklava 10 tane sarma 4 tane misafirlikte çikolata yedim ekstradan ama kilo almadım. :9: Zaten kavurma falan yemedim benim ağır geçmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar hadi ama menüleri paylaşalım.
Tatil bitti artık. Ben artık çok yoğun bir tempoya giriyorum. Kaptan yardımcısıda seçmeliyiz. Tek başıma baş edemem. Derslerimde başladığında yaşayan ölü olacağım ben. :17:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eda yhs bişi sorcam bn kullanıcı adımı degiştirmek istiyorum ama cepten yapamıyorum nasıl yapcammm

Edacım sana bu konuda yardımcı olmak isterdım ama malesef cocugum var biliyosun bi gunum bı gunumu tutmuyo ayrıyeten bende sınava hzırlanıyorumm canmm

Eda yhs bişi sorcam bn kullanıcı adımı degiştirmek istiyorum ama cepten yapamıyorum nasıl yapcammm

Canım sanırım değiştiremiyorsun.
Ana sayfada üyelik ile ilgili kısımlar vardır mutlaka bir adminede sorabilirsin.

Edacım sana bu konuda yardımcı olmak isterdım ama malesef cocugum var biliyosun bi gunum bı gunumu tutmuyo ayrıyeten bende sınava hzırlanıyorumm canmm

İşte tam olarak benimde bir günüm öbür günümü tutmayacağı için bir gönüllü arıyorum. Aksi halde ben tamamen bu yükü sırtlanamayacağım. Öyle bir durum olsun istemiyorum. Takım dağılsın istemiyorum. Zaten hala kimseler gelmedi. Ne olacak bilmiyorum. :18:

Kızlar hadi ama menüleri paylaşalım.
Tatil bitti artık. Ben artık çok yoğun bir tempoya giriyorum. Kaptan yardımcısıda seçmeliyiz. Tek başıma baş edemem. Derslerimde başladığında yaşayan ölü olacağım ben. :17:

ben yoğunluktan dolayı tam paylaşım yapamayabilirim diye burayı bırakıp bırakmama konusunda gidip gelirken kaptan yardımcısı hiç olamam canım ya :50:

Merhaba kizlar, hepimize saglikli, az kalorili veee bol sulu bir hafta diliyorum.
Yasasin sizler bayram yaptiniz ben bu gurbet ellerde calistim, haftayada benim tatilim basliyooorrrr :52::52::52::32:

Valkyrie kaptanligin hayirli olsun cnm.:16:Ben 3.takim kaptaniyim,herhangi bir sorun oldugunda yardima hazirim..Takimima veya bana özel mesajla bildirmen yeterli...:54:

Bu soruyu ne amacla sordun anlamadım ;))
Adam gibi zayıflamak warkenn diyetıyle sporuyla yani ne gerek war kac kılosun kii

ya hiç sorma bazen bana geliyorlar.92 kiloyum ,düşün ne durumdayım artık sen.işe bile gitmek istemiyorum:(((
yani moralim alt üst durumda.Çocukluktan beri diyet diyet ama hiç 75 i geçmemiştim.Doğumdan sonra saldım kendimi salak kafam.başkaları gibi emziriyorum veririm sandım ama kof çıktı:((:47:

Eda doğru söylüyorsun canım. Aslında balon felan hikaye,benim de gönlüm yok ama:( ben diyet yapmaktan bıktım. çocuklugumdan bu yana sürekli diyet diyet... son 1,2 aydır boşvermiş durumdayım ama şunun da farkındayım ben kendimi düşünüp bir şeyler yapmazsam kimse benim için bir şey yapamaz:( Bu yüzden alternatifleri gözden geçiriyorum ama balon kafama çok yatmıyor.acilen beni denetimi altında tutacak bir diyetisyen bulup diyet yapmam lazım. Eskiden yemeyeceğim dediğimde yemezdim ve canımda çekmezdi.şimdi pis boğaz olup çıktım. onune geçmem lazım. Bu arada Ankara'da ekonomik bir diyetisyen ar mı tanıdığın?bir de sen diyetisyene hangi arayla ne kadara gidiyorsun?

Sabah:
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
0.50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir (263 kcal) 132 kcal
4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 32 kcal
2.00 x 1 Yemek Kaşığı (5gr) Yulaf Kepeği (4 kcal) 8 kcal
Öğle:
0.50 x 1 Porsiyon (150gr) Lahana Turşusu (25 kcal) 13 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Nohut Yemeği (Etsiz) (250 kcal) 250 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal) 108 kcal
Ara:
1.00 x 100ml pınar laktozsuz süt (48 kcal) 48 kcal
1.00 x 100gr Yörsan Yoğurt (Tam Yağlı) (86 kcal) 86 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (5gr) Yulaf Kepeği (4 kcal) 4 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal
Ara:
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 54 kcal
Akşam:
1.00 x 100gr Dalak (109 kcal) 109 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
1.00 x 1 Adet Çiğ Fındık (5 kcal) 5 kcal
Alınan Kalori Toplamı1032 kcal

Su: 2 lt
Spor: bu hafta yapmayı düşünmüyorum... ilk haftayı atlattıktan sonra başlıcam
Öhöm öhöm bu arada kalorime dikkat lütfen :) bundan sonra böyle maksimum 1100 kalori sadece :47:

hayılrı geceler kızlar evet herks dönmşç
ya hiç sorma bazen bana geliyorlar.92 kiloyum ,düşün ne durumdayım artık sen.işe bile gitmek istemiyorum:(((
yani moralim alt üst durumda.Çocukluktan beri diyet diyet ama hiç 75 i geçmemiştim.Doğumdan sonra saldım kendimi salak kafam.başkaları gibi emziriyorum veririm sandım ama kof çıktı:((:47:
aynen canım ya bende 92yle başladım.9lu rakamları göreceğimi söyleseler inanmazdım.yapmamız gereken kararlı olmak.bozdugumuz zaman pes etmemek.uzun bir süreç olacagını bastan kabullenmek.birbirimize destek olmak.ben aslen ankaralıyım ama uzun süredir ankarada bulunmadım bu konuda sana yardımcı olmak isterdim.

Valkyrie kaptanligin hayirli olsun cnm.:16:Ben 3.takim kaptaniyim,herhangi bir sorun oldugunda yardima hazirim..Takimima veya bana özel mesajla bildirmen yeterli...:54:

Teşekkür ederim. Sormam gereken sorular olacağı kesin gibi görünüyor şimdiden yardımların için teşekkür ederim.

Eda doğru söylüyorsun canım. Aslında balon felan hikaye,benim de gönlüm yok ama:( ben diyet yapmaktan bıktım. çocuklugumdan bu yana sürekli diyet diyet... son 1,2 aydır boşvermiş durumdayım ama şunun da farkındayım ben kendimi düşünüp bir şeyler yapmazsam kimse benim için bir şey yapamaz:( Bu yüzden alternatifleri gözden geçiriyorum ama balon kafama çok yatmıyor.acilen beni denetimi altında tutacak bir diyetisyen bulup diyet yapmam lazım. Eskiden yemeyeceğim dediğimde yemezdim ve canımda çekmezdi.şimdi pis boğaz olup çıktım. onune geçmem lazım. Bu arada Ankara'da ekonomik bir diyetisyen ar mı tanıdığın?bir de sen diyetisyene hangi arayla ne kadara gidiyorsun?

Bak canım. Bende senin gibiydim. Çokça diyet yaptım en fazla 1 ay devam ettirdikten sonra bıraktım.
Bu yaptığım son diyetim.Ben artık zayıf olmak için elimden geleni yapacağım. Hepimiz insanız nefsimiz var kaçamak yapıyoruz.
Fakat önce şunu anlamak lazım. Ben diyet yapıyorum demeyeceksin kendine. Ben sağlıklı olacağım bu nedenle kontrollu sağlıklı besleniyorum diyeceksin. Bilinç altından önce diyet mantığını atacaksın. İnan böyle daha kolay oluyor ve verdiğin kiloları ancak bunu yaşam biçimin felsefen haline getireceksin ki geri almayasın. Aslında o kadar kolay ki. ama bir o kadar da zor. Kendine bunu inandırırsan inanki çok kolay. Bende aynı aşamalardan geçtim fakat çabuk atlattım. Canının çekmediği yiyeceklerden ölesiye istiyorsun. Bunlar yasaklı olmasının cazibesinden oluyor. Fakat şunu hayal etmeni istiyorum. Zayıfladığın zaman çikolatanıda yiyeceksin baklavanıda hamburgerinide dondurmanıda herşeyden yiyebileceksin. Bu zayıflama sürecini kısa tutmak senin elinde. Bir an önce karar verip işe koyulmakla kaçamak yapmamakla bu süre oldukça azalıyor. Ben bile tamamen uyduğum halde diyetisyenin istediği kiloyu veremiyorum ama bu beni mutsuz etmiyor verdiğimle yetiniyorum. Sende yapabilirsin. Sadece buna inanman lazım. Biri bana 20 kilo vereceğimi söyleseydi inanmazdım ama oluyor inanıyorum. Sende yapabilirsin. Diyetisyen konusunda maalesef yardımcı olamayacağım ben istanbuldayım ama inan benim listelerimden farklı olmayacaktır listen. Benim diyetisyenim listeye uyarsan 1,5-2 kilo vereceksin diyor haftada nitekim ortalama 1,5 kilo gidiyor. Bu da kaçamaksız devam etmekle alakalı. Ben yapabileceğine inanıyorum. Biraz fedakarlık lazım o kadar. 3 ayda 20 kilo verebilirsin.
Sabah:
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
0.50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir (263 kcal) 132 kcal
4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 32 kcal
2.00 x 1 Yemek Kaşığı (5gr) Yulaf Kepeği (4 kcal) 8 kcal
Öğle:
0.50 x 1 Porsiyon (150gr) Lahana Turşusu (25 kcal) 13 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Nohut Yemeği (Etsiz) (250 kcal) 250 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal) 108 kcal
Ara:
1.00 x 100ml pınar laktozsuz süt (48 kcal) 48 kcal
1.00 x 100gr Yörsan Yoğurt (Tam Yağlı) (86 kcal) 86 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (5gr) Yulaf Kepeği (4 kcal) 4 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal
Ara:
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 54 kcal
Akşam:
1.00 x 100gr Dalak (109 kcal) 109 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
1.00 x 1 Adet Çiğ Fındık (5 kcal) 5 kcal
Alınan Kalori Toplamı1032 kcal

Su: 2 lt
Spor: bu hafta yapmayı düşünmüyorum... ilk haftayı atlattıktan sonra başlıcam
Öhöm öhöm bu arada kalorime dikkat lütfen :) bundan sonra böyle maksimum 1100 kalori sadece :47:

Duygucum :16: Harika bir menü ile dönüş yaptığını görüyorum ve tebrik ediyorum.
1100 kalori çok iyi bir kalori fakat 1000 kalorinin altına hiç bir suretle inmiyorsun.
Ayrıca 1200 ün üstüne çıkmadığın sürece 1200 lük aralar ver kendine ki açlık krizleri gelmesin.
Kansızlığından dolayı sana küçük hatırlatma yapacağım.
Et tavuk balık ve sakatatları tüketirken yoğurt yememelisin.
Yoğurt / süt ile birlikle alındığından demir emilimi olmuyormuş.
Et balık tavuk yerken yanında salata tercih edebilirsin diyorum.
Bende de kansızlık olduğundan bundan sonra böyle devam ediyorum.

Kızlar bn tembelligw alısrımmmm ;((((

Tembellik yok bitti tatil hadi toparlan bakalım.Sanki ilk defa diyete başlıyormuşsun gibi güzel devam edersen hedef kilona çabucak ulaşacaksın unutma...

hayılrı geceler kızlar evet herks dönmşçaynen canım ya bende 92yle başladım.9lu rakamları göreceğimi söyleseler inanmazdım.yapmamız gereken kararlı olmak.bozdugumuz zaman pes etmemek.uzun bir süreç olacagını bastan kabullenmek.birbirimize destek olmak.ben aslen ankaralıyım ama uzun süredir ankarada bulunmadım bu konuda sana yardımcı olmak isterdim.

Aynen öyle pes etmek yok. Devam ediyoruz ve vereceğiz bu kiloları...

Sabah
2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)110 kcal Sil
0.50 x 1 Yemek Kaşığı Pekmez (64 kcal)32 kcal Sil
0.25 x 100gr Yörsan Light Beyaz Peynir (172 kcal)43 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Sil

Ara
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal Sil

Öğle
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal)42 kcal Sil
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal Sil