- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #95.141
Arkadaşlar neredesiniz ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah
Birtane karışık tost
Bir bardak meyve suyu
Ara
Yeşilçay
Grissini 3 tane
Ögle
Birkase yogurt
2 dilim kep ek
1 elma
Ara
4 tane kuru kayısı
6 tane fındık
Aksam
1 kasık piribc pilavı
Yarım porsuyon kavurma
Birkase salata
Birbardak ayram
Kalori:956
Su:3 bardak
Bitki çayı:1 kupa
Spor:yok malesef
Kızlar tembelliğe alısıyorum ve verdiğim kıloları almaktan korkuyorumm yha bayramdada cok dengesiz beslendim ne zaman ne bulduysam yedim ekmk arası falan
Kızlar ben basıma geleni biliyorummmmmm
Bnm dötüüm kalktı mıllett zatıflamıssın faln dıyınce bnde saldım kendmı hanı nasıl olsa zayıfladım dıye ama bn 60 hatta 55 olmk ıstıyorumm off bu psıkılojıden cıkmm lazım
Canım herkes sana zayıflamışsın dedi. İdeal kilondasın demedi. Dese bile ki biliyorsun 55-60 olmadan zayıflamış olmayacaksın.
Hala kilolusun kendini kandırma.
süt iznim bitti.ne güzel erkenden eve gidiyordum.öğle öğünüm için bişey bulamadım.kızlar sizce ne yapayım.genel olarak yani çalışanlar siz öğlen ne yapıyorsunuz.ben öğle arası eve gitsemde öğle öğünü için erken oluyor.
Kızlarrrr
Son 2 aylık sürenin değerlendirilmesi neticesinde 14. Takım olarak büyük bir başarıya imza atmış bulunuyoruz.
Özünde ne kadar kendimize fayda sağladığımız ortaya çıkmıştır. Diyet grupları arasında 8 takımdan birinci olduk.
Bu da tüm üyelerin elinden geldiğince birbirine destek olması, menülerin paylaşımı, yapılan sporlar, ödüller, cezalar, yeri gelen eleştirilerin ne kadar yerinde ve istikrarlı olduğunun ispatı olmuştur.
Bayram tatili ve sürekli diyet yapmanın vermiş olduğu sıkıntıdan dolayı bu aralar katılım bakımından takımın performansının düştüğünü gözlemleniyor.
Sadece bizim değil bir çok takımda aynı durum söz konusu. Lütfen toparlanalım artık.
Bu başarımızın devamı sadece burada birbirimize verdiğimiz destekle olacaktır.
Bu hafta yeniden diyete başladık. Şeytanın bacağını kıralım ve 1 . olalım istiyorum. Bu bizi ziyadesiyle motive ediyor.
Bu cuma kilo bildirimini yaparken herkes gelecek cuma günü için hedef kilosunu belirlesin diyor ve katılımınızı bekliyorum.
Herkesi tebrik ederim.
Takımların sonuç analizine buradan ulaşabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post32344554 (Cuma Yarışması Takımlarının Analiz Raporları)
düşük karbonhidrat diyetlerinde genelde insülinde düşer.kızlar yoksunuz görünürlerde?
bir şey sorucam... kan ilacı kullanıyodum ya, o bitti yenisini yazdırmak için ve bendeki değişime bakmak için bir test daha yapılacaktı. ben de dedimki çok zor kilo veriyorum ben neden olaki? doktor başka testler de istedi... istediklerinden bir tanesi insülin... insülinim çok düşük çıkmış... 2,5-25 arasında olması gerekirken 0,36 çıkmış... böyle bir durumda olan birisine hiç rastladınız mı? gerçi gidicem öğleden sonra sonuçları göstermeye ama merak ettim. internette hemen hipoglisemiden bahsetmiş ama öyle diyebilir miyiz benim için bilmiyorum? yasemincim belki sen bir yorum getirebilirsin canım?