- Konu Sahibi Pinarbartu
- #95.161
düşük karbonhidrat diyetlerinde genelde insülinde düşer.
o zaman alın size yemediğimiz ispatı :) belgelerimle konuşuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düşük karbonhidrat diyetlerinde genelde insülinde düşer.
Merhabaa :) ben geldim biraz sorunlu oldu benimkisi arife gunu kucuk bir kaza oldu normalde pazar donucektim ama bugün dondum izmirde giremedim bayramda kutlayamadim
Neyse artik dondum burdayim sanırım yarin spor yapabilirim iki uc güne regl olucam tam olarak bayramda kilo olarak ne oldu bilemiyorum regl olmadan once bende cok odem oluyo![]()
Benimde muzdarip oldugum bir konu
Yani insa hergün hergün sandviclede gecistirmek istemiyor ögle yemegini
Bu arada yarindan itibaren bende leslie me basliyorum tekrar. Diger sporlar leslienin yerini tutmuyor ya
Edacim o bakimdan yarindan sonrada düzenli menü paylasimima tekrar dönüyorum![]()
Sabah:
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 27 kcal
0.25 x 100gr Pınar Light Beyaz Peynir (190 kcal) 48 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (5gr) Yulaf Kepeği (4 kcal) 4 kcal
Öğle:
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Düğün Çorbası (116 kcal) 116 kcal
1.00 x 1 Dilim Fırında Kaşarlı Ispanak (278 kcal) 278 kcal
Ara:
1.00 x 100ml pınar laktozsuz süt (48 kcal) 48 kcal
10.00 x 1 Adet Çiğ Fındık (5 kcal) 50 kcal
Akşam:
1.00 x 100gr İstiridye mantarı (50 kcal) 50 kcal
0.25 x 1 Porsiyon (200gr) Tavuk Sote (190 kcal) 48 kcal
Ara:
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 27 kcal
Alınan Kalori Toplamı999 kcal
Su: 2.5 ltye yakın
Selam bayanlar
Bugün hastanelerde süründüm. Neyse kısaca özet geçeyim göz doktoruna gittim. Ne ilerleme ne gerileme var. Bu sende genetik gibi dedi ve ilerleme olmaması beni çok mutlu etti. Sadece takip edilmem gerekiyor. Öğleden sonra endokrine gittim. Son test sonuçlarımda iyi geldi.Kilo vermek için ekstra birşeye ihtiyacım olmadığını söyledi. Şuan gerekli görmesede polikistik over için kadın doğumcuya gidebilirsin dedi. Fakat şuan hormonel vs bozukluğum yok çooook şükür. Son olarak cuma günü nörolojiye sonuçlarımı göstereceğim ve hastane maceram artık 3 aylık periyotlara dönecek![]()
Selam bayanlar
Bugün hastanelerde süründüm. Neyse kısaca özet geçeyim göz doktoruna gittim. Ne ilerleme ne gerileme var. Bu sende genetik gibi dedi ve ilerleme olmaması beni çok mutlu etti. Sadece takip edilmem gerekiyor. Öğleden sonra endokrine gittim. Son test sonuçlarımda iyi geldi.Kilo vermek için ekstra birşeye ihtiyacım olmadığını söyledi. Şuan gerekli görmesede polikistik over için kadın doğumcuya gidebilirsin dedi. Fakat şuan hormonel vs bozukluğum yok çooook şükür. Son olarak cuma günü nörolojiye sonuçlarımı göstereceğim ve hastane maceram artık 3 aylık periyotlara dönecek![]()
haydii geçmiş olsun :) zaten kilo verdikçe tüm sorunlar yavaş yavaş bitiyor... verdikçe daha da iyi olacak ve hissedeceksin emin ol:)
Salı günü
Birtabak tavuk çorbası
Bir dilim kep ekmk
Sekersiz cay
Ara
2 mandalina
Ögle
Sandivic
Kepek ekmgibe domates peynir maydanoz
Birbardak meyve sıyu
Ara
Süt
Elma
Aksam birkase yogurt
Birpor kurufasulye
Kalori:892
Su:1 kt
Spor:leslie 3
Büfün
Tost
Cay
Elma
Ara
Bberiye cayı
Ögle
Bişi yiyemedim
Ara
Birkase yogyrt
Aksam
4 yaptak sarma
Aayran iki bardak
Kalori:705
Su:1 lt
Spor yok:
Biberiye cayı sadece
Kızlar yıne midem bulanmaya baskadı bnm yha psikolojim alt üst oldu
Hiç bili yiyesim gelmiyo ve afedersiniz 4 gundur ishalim karmm ageıyooo
kimsecikler gelmemiş.eşim gittiğinden beri 3 cocukla cok zorlanıyorum annem ve babam yanımda ben işteyken saolsunlar bakıyorlar ama eve gidince herşey bana kalıyor.annemin sağlık problemleri var.yorgunluktan koltuga sızıyorum resmen.acayip halsizlikte var.reglde cok kan kaybettim bide yorgunluk.perişanım.demir ilacına başlayacagım bende.
bu arada rüyamda beyaz spor ayakkabısı gördüm.sporda yapıp kilo verecegime yorumladım![]()
ya aslında ben sana yardımcı olmak isterim eda takım kaptanlıgı yardımcılıgı konusunda ama benimde motivasyon yerlerde toplanamadım su bayramdan sonra ben yaa eskisi gibi azimli olmak istiorum olmuooSelam arkadaşlar,
Deniz abla ayrılmadan önce takımda var olan kopukluklar tatilden sonra hala toparlanamadı. Takıma uğramayan üyelerimiz var.
Bayram öncesi ve sonraki iş yerimdeki yoğunluktan bende çok fazla giremedim ama ara ara kontrol ediyorum. Ve maalesef durum hiç iç açıcı değil.
Anlıyorumki kaptanlık bana göre değil. Çünkü takım dağılmasın diye kabul ettim hepinizi çok seviyorum ama eski günlerimizi arar oldum.
Takımın durumu benim motivasyonumu deli gibi düşürmeye başladı. Kendimi çok kötü hissediyorum ve o çelik gibi iradem sarsılmaya başladı.
Hepimiz aynı hedef için buradayız. Birbirimizi motive etmek için ama kimseler takıma uğramıyor. Bu şekilde nasıl başarılı olabiliriz.
Hep diyorum takımın başarısı kendimizin başarısıdır.Çünkü hepimiz birbirimize emek veriyoruz. Lütfen toparlanalım artık. Daha öncede dile getirmiştim.
Derslerim başlıyor ve işlerim muhasebenin genel durumu sene sonu yoğunluğu başladığında çok sıkışık olacağım ve daha sınırlı takıma girebileceğim.
Aramızdan kimse takım yardımcılığına da sıcak bakmıyor. Bu şartlar altında ne kadar özverili olabileceğimi bilmiyorum.
Herşeyden önce bende sizler gibi takıma kilo vermek için katıldım. Motive olamadığım anda burada olmanın bir kıymeti kalmıyor.
Herkes üstüne düşeni yapıp günlük menülerini paylaşıp yorumlarını eksikt etmezse sıkıntı yok hep beraber yol alırız fakat takım ruhumuz şuan bunu yansıtmıyor.
Kimseyi yarı yolda bırakmak istemem. Lütfen bunu tehtit olarak algılamayın fakat gelecek haftada bu şekilde olursak maalesef takım kaptanlığından vazgeçeceğim .
Bu konuda affınıza sığınıyorum. Bu durumda yerime gönülllü de çıkmazsa diğer takımlardan yardım isteyeceğim. Eğer diğer takımlardan gönüllü çıkar ise devredeceğim.
Şuan bu yük bana fazla geliyor. Üstüne bu şekilde dağılmış bir takım benide mahvediyor. Benide anlamınızı istiyorum.
Takım dağılmasını istemiyorum toparlanmazsak kendi iyiliğim için takımdan vazgeçmek zorunda kalacağım.
Ayrıca şuan öncelik olarak takım kaptan yardımcılığı yada kaptanlığı için paylaşım alanına duyuru yapacağım.
Eğer gönüllü istekli birileri gelirse ve biz toparlanırsak takım dağılmaktan kurtulmuş olur...
Lütfen bana kızmayın...
Salı günü
Birtabak tavuk çorbası
Bir dilim kep ekmk
Sekersiz cay
Ara
2 mandalina
Ögle
Sandivic
Kepek ekmgibe domates peynir maydanoz
Birbardak meyve sıyu
Ara
Süt
Elma
Aksam birkase yogurt
Birpor kurufasulye
Kalori:892
Su:1 kt
Spor:leslie 3
Büfün
Tost
Cay
Elma
Ara
Bberiye cayı
Ögle
Bişi yiyemedim
Ara
Birkase yogyrt
Aksam
4 yaptak sarma
Aayran iki bardak
Kalori:705
Su:1 lt
Spor yok:
Biberiye cayı sadece
Kızlar yıne midem bulanmaya baskadı bnm yha psikolojim alt üst oldu
Hiç bili yiyesim gelmiyo ve afedersiniz 4 gundur ishalim karmm ageıyooo
kimsecikler gelmemiş.eşim gittiğinden beri 3 cocukla cok zorlanıyorum annem ve babam yanımda ben işteyken saolsunlar bakıyorlar ama eve gidince herşey bana kalıyor.annemin sağlık problemleri var.yorgunluktan koltuga sızıyorum resmen.acayip halsizlikte var.reglde cok kan kaybettim bide yorgunluk.perişanım.demir ilacına başlayacagım bende.
bu arada rüyamda beyaz spor ayakkabısı gördüm.sporda yapıp kilo verecegime yorumladım![]()
ya aslında ben sana yardımcı olmak isterim eda takım kaptanlıgı yardımcılıgı konusunda ama benimde motivasyon yerlerde toplanamadım su bayramdan sonra ben yaa eskisi gibi azimli olmak istiorum olmuoo
Canım eğer sen gönüllüysen diğer takımlara hiç söylemeyeceğim.
Benimde motivasyonum düştü fakat toparlanmak zorundayız. Hepimize bir haller oldu![]()
ben geldim senin niye motivasyon düşük bakalım hemen gaza getiriyimya aslında ben sana yardımcı olmak isterim eda takım kaptanlıgı yardımcılıgı konusunda ama benimde motivasyon yerlerde toplanamadım su bayramdan sonra ben yaa eskisi gibi azimli olmak istiorum olmuoo