• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dünkü menüm.

Kalkış: 1 bardak ılık su 1 tatlı kaşığı pekmez.

Kahvaltı:
4 zeytin
1,5 dilim kepek ekmek
1 domates
1 haşlanmış yumurta

Öğle
Tavuk göğsü + ızgara sebze tabağı
2 dilim kepek ekmek

Ara:

Yok maalesef çok yoğun çalıştım tuvalate bile gidemedim ayıptr söylemesi :14:

Akşam:
10 yk zeytinyağlı fasulye
1 bardak light yoğurt

Spor: Yarım saat yürüyüş
Su: 2 litre+ sade soda
2 bardak yeşilçay+ısırgan otu çayı

Bu arada Edacim bu hafta istisnasiz ve kacamaksiz senin listelerini uygulamayi düsünüyorum ve sonucunu cok cok merak ediyorum. Bu haftaninda hezimetini düsünerek önümüzdeki cumadan umutluyum. Farkindayimda ben gecen haftada umutlu baslamistim, böyle olmamasi gerekiyordu :43:

Edacim masallah güzel kilo vermissin canim tebrik ederim :46:

Dedigin gibi o sütlac tarti öncesi fazla kacti, fakat cogu arkadas gibi bende bayramdan sonra pek toparlanamadim. Aslinda bu hafta iyi gitmisti benim, tek kacamagim o kremali kahve ve sütlac ve azicik maklube idi. Yazinca farkediyorumda az kacamak degilmis, hepsinin son günlerde oldugunu düsünürsek birde :43:

Hedefimi tutturamadim, ama tartimdaki sonuctan carsamba günü daha memnundum, bugün hic olmadi :41: Söylemesi ayip neredeyse koca 1 hafta kabizlikta yasadim, daha dogrusu yasiyorum hala. Ahh bildirimimi bir umut diyerek söyle biraz sonra yapayim ben :31::26::27:
O kabizlik sorunu bendede var canim ona baglamak istiyorum kiloyu :(

Edacim masallah güzel kilo vermissin canim tebrik ederim :46:

Dedigin gibi o sütlac tarti öncesi fazla kacti, fakat cogu arkadas gibi bende bayramdan sonra pek toparlanamadim. Aslinda bu hafta iyi gitmisti benim, tek kacamagim o kremali kahve ve sütlac ve azicik maklube idi. Yazinca farkediyorumda az kacamak degilmis, hepsinin son günlerde oldugunu düsünürsek birde :43:

Hedefimi tutturamadim, ama tartimdaki sonuctan carsamba günü daha memnundum, bugün hic olmadi :41: Söylemesi ayip neredeyse koca 1 hafta kabizlikta yasadim, daha dogrusu yasiyorum hala. Ahh bildirimimi bir umut diyerek söyle biraz sonra yapayim ben :31::26::27:

Teşekkür ederim. Bugünde senin son günün toparlanıyorsun sadece sen değil herkes için geçerli. Kaçamakları yazınca kocaman oldu değil mi ? Menü yazmak bu nedenle çok öemli.
Bildirimini bekliyorum canım. Kilonu yazdıktan sonra önceki sayfada hedef kilo listesinide doldurursan sevinirim. Ayrıca yeni eşleşme listesini bildirdim yarından itibaren geçerli

Bu arada Edacim bu hafta istisnasiz ve kacamaksiz senin listelerini uygulamayi düsünüyorum ve sonucunu cok cok merak ediyorum. Bu haftaninda hezimetini düsünerek önümüzdeki cumadan umutluyum. Farkindayimda ben gecen haftada umutlu baslamistim, böyle olmamasi gerekiyordu :43:

Canım benim listemi herkes yakın yaş gurubunda herkes yapabilir. Çünkü hemen hemen herkese aynı veriyor.
Benim menümü uygulayabilirsin elbette.
Fakat ben yarın ve pazar nete giremeyeceğim.
Bu nedenle ben sana başka bir menümü yazayım sende yarın ve pazar onu uygula pz.tesi yeni listemi yazayım sende öyle devam et. Başarılı olacağına inanıyorum. Kendine bir hafta ver. Ve sadece listeyi uygula gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Eğer kaçamaksız yaparsan kesin güzel kilo vereceksin. 1 haftadan ne olur ki ?
Olmazsa kendi düzenine dönersin ;) Birazdan sana listeyi paylaşacağım.

***14. TAKIM 333. ETAP ***

Valkyrie89 : (88,4/87,3 /1,1 /%1,24 )
cglaa16 : (67.2/ / / % )
Ryeo : (63,4/ / / % )
Ftm86 : (76.8 / / /% )
Humeyrasağlam : (65,00/ / /% )
morkurbaga : (59,9/59,5 /0,40 / % 0,67 ) izinli
kelebekolacam : ( 89/ / / % )
pofuduk18 : (74,6/ 78,5/-0,49 / %-0,66 ) 325.etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu 8 'e bölündü.

14. TAKIM ORTALAMASI : %

Canım benim listemi herkes yakın yaş gurubunda herkes yapabilir. Çünkü hemen hemen herkese aynı veriyor.
Benim menümü uygulayabilirsin elbette.
Fakat ben yarın ve pazar nete giremeyeceğim.
Bu nedenle ben sana başka bir menümü yazayım sende yarın ve pazar onu uygula pz.tesi yeni listemi yazayım sende öyle devam et. Başarılı olacağına inanıyorum. Kendine bir hafta ver. Ve sadece listeyi uygula gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Eğer kaçamaksız yaparsan kesin güzel kilo vereceksin. 1 haftadan ne olur ki ?
Olmazsa kendi düzenine dönersin ;) Birazdan sana listeyi paylaşacağım.

Süper süper :52: O zaman bu hafta büyük oynayip senle yarisacagim :34:
Buradan da söz veriyorum bu hafta 0 kacamak ve cok düzenli, sporlu bir diyet haftasi olacak. Önümüzdeki cuma bir güzel kilo vermis olayim motivasyonum tavan yapacak yine biliyorum.

Buradan da söz veriyorum bu hafta 0 kacamak ve cok düzenli, sporlu bir diyet haftasi olacak. Önümüzdeki cuma bir güzel kilo vermis olayim motivasyonum tavan yapacak yine biliyorum.

Canım liste bu. Çaylara dikkat su miktarına dikkat lütfen. Sporuda yarım saat / 45 tempolu yürüyüş gibi çok abartmadan zorlamadna yapmalısın. 2-3 mile leslie uygundur bence :34: 5 mile ağır gelir...

Ve evet güzel kilo vereceksin ve motivasyonun tavan yapacak. Ama birebir uyguluyorsun :34: Saatleri kendine göre ayarla. En altta nasıl ayarlayacağına dair not var :)

Kalkış: 1 bardak ılık su

07:30/ Sabah:
1,5 dilim kepek/çavdar/tam buğday ekmeği.
2 kibrit kutusu büyüklüğünde light peynir (eğer yumurta yemek isterseniz bir dilim peyniri çıkartıyorsunuz . Bunu haftada 3 kere yapacaksınız)
5 tane zeytin(yağsız, tuzsuz)
Domates, salatalık, yeşillik(tuzsuz olmak şartıyla sınırsız)

10 :00 Ara:
1 porsiyon meyve ( boyut olarak 1 orta boy elma veya 2 küçük mandalina gibi. Kısaca bir avuç içi kadar)

12:00 Öğle:

150 gr et/tavuk/balık (ekstra yağ konulmayacak)
salata(yağsız tuzsuz sınırsız)
1 su bardağı light ayran

14:00 Ara :
1 porsiyon meyve (ben genelde elma tercih ediyorum doyurucu olduğu için...)

16:30 Ara:
1 activia(ananaslı yada kayısılı)+ 5 fındık

19:30 Akşam:
8 yk sebze yemeği( bir kilo için 2 yk zeytinyağı ile pişecek tuz az olacak)
salata(yağsız tuzsuz sınırsız)
Bir su bardağı light yoğurt

21:30 Ara : 1 porsiyon meyve( eğer geç yatıyorsanız bunu yiyin aksi takdirde yemeyin. Ben saat 11/12 de yattığım için verilmiş bir ara öğün.)

Buradan sonrası herhafta standart olan kısmı

Haftada 3 gün sade soda içilecek
Hergün 2 bardak yeşilçay
Hergün bir bardak ısırgan otu demlenip içilecek(aktardan alabilirsiniz. En az 10 dk demlenmeli)
Eğer gününüz benim kadar uzun değilse geç kalkıyorsanız saatleri oynatabilirsiniz.
Püf noktası 2,5 saatten fazla aç kalmayacaksınız.

Salça sirke, limon vs şeyleri az olmak kaydıyla kullanabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hedef kilonu 1 olarak yazayım mı :9:

Kızlar cok mutluyum aynıyım şükür 65
Valla korkuyomda bi yandan karamanın koyunu sonra cıkar oyunu olmasın

Neyse beklemenin faydasi yok, yazayim gitsin artik:

Gecen hafta: 75,8 (Edacim listede yanlislik olmus, ben dogrusunu ekliyorum asagiya)
Bu hafta: 75,7
Fark: 100gram
%= 0,13 (ortalamayi düsürecegim icin üzgünüm :43:)

***14. TAKIM 333. ETAP ***

Valkyrie89 : (88,4/87,3 /1,1 /%1,24 )
cglaa16 : (67.2/ / / % )
Ryeo : (63,4/ / / % )
Ftm86 : (75,8 / 75,7 / 0,1 /% 0,13)
Humeyrasağlam : (65,00/ / /% )
morkurbaga : (59,9/59,5 /0,40 / % 0,67 ) izinli
kelebekolacam : ( 89/ / / % )
pofuduk18 : (74,6/ 78,5/-0,49 / %-0,66 ) 325.etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu 8 'e bölündü.

14. TAKIM ORTALAMASI : %

Back
X