• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Woaaw Tülincim süper kilo vermissin tebrik ederim :46::46:

Tülincim haftaya daha dogrusu yarindan itibaren eslesmis bulunmaktayiz, eger sende yapabilirim diyorsan ben bu hafta Edanin listesini uygulamaya calisacagim. Beraber yaparsak belki dahada verimli olabilir :34: Bende saat sorunu yasayacagim ama bir sekilde ayarlayip bu hafta güzel kilo vermeyi hesapliyorum bakalim
Evet birlikte yapabiliriz tamamdir ya ciddi ciddi bir disiplin icinde olmayi cok istiyorum hem birlikte yapinca daha iyi olur

Sevgili esim neredesin neredesin adini bilmiyorum ben
Edacim sen nerelerdesin bu haftaki diyet listeni birlikte yapalim olur mu bugun spora gittim ama diyet listesi olamadi ama 4 kilo kas yapmisim :D metabolizmam hizlanmis bi ona sevinebildim

Çaglacım zayıflamk istiyorsak 12 de kalkmıcaz nekadar erkn kalkarsak o kadar iyi canm biliyosun sabah kalkıp elmasirkeli su iç bak mmeyıboşizman basıl calışcak canm
Erken kalkıyoruzzzzzz
Menüme bak bakayım
Sabah:lor peynirli maydanozlu omlet
Dımates salatalık roka yeşilsogan maydanoz tere yeşillik yani
1 cay kasıgı kusbrnu marmelat
3 dilim kep ekmk
Zeytin
Sekersiz 1 kupa cay
Ara
Soda
Öglen
Bulgur pilavı 5 yk
2 bardak ayran
Ara
Elma 1 tane
Aksam
Lahana darması2 tane
1 dilim hashaslı ekmek;(((dayanamadım
1 kase salata
Ayva hosafı 2 yk
1 dilim ew baklavası
Kalori;1012
Su:4 bardak
Mesaj;6 7
Bitki çayı:5 i biyerde
Sspor;leslie 2 mile
Diceksin ki baklavayla ekmeklwmi zayıflıcaz farkındaysan nefsimi koreltecek kadar yedim ve bitti
Bide buaralar iştahım acıldı
Vitamin serumundan olsa gerekk
Senin menünü alayımmm

Edacim sen nerelerdesin bu haftaki diyet listeni birlikte yapalim olur mu bugun spora gittim ama diyet listesi olamadi ama 4 kilo kas yapmisim :D metabolizmam hizlanmis bi ona sevinebildim

süpeer!! :)) ödem nasıl attın yaa

Çaglacım zayıflamk istiyorsak 12 de kalkmıcaz nekadar erkn kalkarsak o kadar iyi canm biliyosun sabah kalkıp elmasirkeli su iç bak mmeyıboşizman basıl calışcak canm
Erken kalkıyoruzzzzzz
Menüme bak bakayım
3 dilim kep ekmk
Zeytin
Sekersiz 1 kupa cay
Ara
Soda
Öglen
Bulgur pilavı 5 yk
2 bardak ayran
Ara
Elma 1 tane
Aksam
Lahana darması2 tane
1 kase salata
Ayva hosafı 2 yk
1 dilim ew baklavası
Kalori;1012
Mesaj;6 7
Sspor;leslie 2 mile
Diceksin ki baklavayla ekmeklwmi zayıflıcaz farkındaysan nefsimi koreltecek kadar yedim ve bitti
Senin menünü alayımmm

iyi canım menunde bişi yook

benımkıı
sabah
2dilim kepeklı ekmek
*cay
*peynir
*domates
öğle
*2dilim kepeklı ekmek
*yeşil mercimek
*1 kase yogurt
ara
*1 ayva
aksam
*2dilim kepeklı ekmek
*köfte patates azpilav
*1 kase cacık

toplam kalorı:1104
su:2lt
spor : 1mıl leslıe:((
bıtkı cayı 2 kupa

benımkıı
sabah
2dilim kepeklı ekmek
*cay
*peynir
*domates
öğle
*2dilim kepeklı ekmek
*yeşil mercimek
*1 kase yogurt
ara
*1 ayva
aksam
*2dilim kepeklı ekmek
*köfte patates azpilav
*1 kase cacık

bıtkı cayı 2 kupa

Canm aksam ekmk yemeseymişşin iimişş

Nasi gidio mervecimm ben bugun adet oldum spor falan yalan oldu yaa fenayimm

günaydınnn.mutluluktan iştahınızın kapanacagı bir hafta olmasını dilerim.
bugün asmde denetleme var.umarım eksiğim çıkmaz.
kızlar size bir şey soracagım.hatırlarsanız benim baskülüm bozulmustu.asmdeki baskulu kullanıyorum,ama buda zor ve sıkıntılı oluyor.malum burda kıyafetle tartılıyorum bazen inca bazen kalın giymiş olyorum olmuyor.basküllere netten mağazadan baktım.kafam cok karıştı.tavsiye edeceginiz varmı?

$SG_1632727.webp $SG_1209141.webp bu ikisi güzel gibi.

sevgili eşim pofuduk sanırım adın pelindi.nerelerdesin kuzum.öğrenciydin sanırım.

İnşallah daha fazlasini da yapabilirim ben nasil yapicagimi şaşırıyorum bana yardim edin edacim belki senin diyet listelerine uyarim bilmiyorum ama saatler konusunda problem yaşıyorum :( sabahla oglen arasında araogun sansim yok ogleni bir sekilde hallederim ama mesela öğlen yemeginden 3-4 saat sonra spora gidiyorum 1 saat kadar once 100-150 kalorilik ara ogun yapmami önerdiler ama derste oluyorum bazi hocalar rahat istersen kalk dans et umurlarinda degil ama bazilarida sinek ucsa kizcak tipte :( olmadi son arada form bisküvi yerim ama.ac olmuyorum yemekte istemiyorum ama pakette kurumeyve satanlar var bir porsiyon ve 160-180 kalori bilirsiniz belki onlardan yesem bagirsak hareketlerimden korkuyorum :D spor sonrasi canim acayip yemek yemek istiyo aksam ekmegi cok kaciriyorum bazen :(( bugunde kas agrim var diye gidemedim spora ve gunn boyu fazla ekmek yiyorum toplam.kaloriyi dusuk tutsamda :( ekmegi direk kescem olmadi gerekirse eve bile sokmam

Canım yapabileceğine inanıyorum. Spordan önce gerçekten yemelisin sonra etrafa saldırırsın ki sen sporcu kişiliksin kesin lazım:)
Form bisküvi zararlı olmaz herhalde ya. Benden düşük kiloda diyet yapan arkadaşıma benim diyetisyen form bisküvi veriyor ara olarak. Bana verdiğ meyve+ kuruyemiş yerine veriyor:) Dert etme ye bişiler. Açlık krizine girmekten iyidir.

İnşallah onumuzdeki hafta super gecicek kendime uygun liste bulmam gerek

Canım Bu hafta eşin Fatma benim listemi uygulayacak. Sende uygulamak istersen üçümüz aynı liste ile yarışırız. Fakat benim menü senin metabolizmana az gelebilir diye düşünüyorum. Sen artık ayarlamalarını yaparsın :52:

Woaaw Tülincim süper kilo vermissin tebrik ederim :46::46:

Tülincim haftaya daha dogrusu yarindan itibaren eslesmis bulunmaktayiz, eger sende yapabilirim diyorsan ben bu hafta Edanin listesini uygulamaya calisacagim. Beraber yaparsak belki dahada verimli olabilir :34: Bende saat sorunu yasayacagim ama bir sekilde ayarlayip bu hafta güzel kilo vermeyi hesapliyorum bakalim

Kızlar saatleri bir saat /2 saat öteleyerek uygulayabilirsiniz.Önemli olan 2,5 - 3 saatten fazla aç kalmamak.

Çaglacım nerdesin yarından itibaren bi düzene girelimm ikimzde sonuncu olmuşz cnm ;((
Ama bı hafta denemydi bu haft spor sı hersey düzgn olcakkkkk

İnş mervecim. Bu hafta çağlayla iyi bir ikili oluşturacağınıza inanıyorum. Başarıcaksınız. Hatta fazla ödeminiz olduğundan süper kilo vereceğinize inanıyorum.

Ya mervee hadi motive olalim bu hafta 1. Biziz dimii

İnş tüm takımlarda birinci olacağız. Takım için bireysel kilo veriminde sen ve merveyi birinci olarak beklyiorum çünkü geçen hafta veremediğiniz kiloların suçu ödem vs gidecek. Ayrıca adet olmuşsun. Yani cuma günü kilo verememiş olman kadar normal bir şey yok biliyorsun bunu :) artı kilo bile çıkabilirdin. Hiç üzülme.

Canım yukarıda dediğim gibi benim menü senin metabolizmana göre az gelebilir sen ilavelerini yapabilirsin bence :)

Erken kalkıyoruzzzzzz
Menüme bak bakayım
3 dilim kep ekmk
Zeytin
Sekersiz 1 kupa cay
Ara
Soda
Öglen
Bulgur pilavı 5 yk
2 bardak ayran
Ara
Elma 1 tane
Aksam
Lahana darması2 tane
1 kase salata
Ayva hosafı 2 yk
1 dilim ew baklavası
Kalori;1012
Mesaj;6 7
Sspor;leslie 2 mile
Senin menünü alayımmm

Canım menündeki sıkıntıların farkındasın. Toparlayacağına inanıyorum.

benımkıı
sabah
2dilim kepeklı ekmek
*cay
*peynir
*domates
öğle
*2dilim kepeklı ekmek
*yeşil mercimek
*1 kase yogurt
ara
*1 ayva
aksam
*2dilim kepeklı ekmek
*köfte patates azpilav
*1 kase cacık

bıtkı cayı 2 kupa

Canım akşam pek olmamış ama olsun toparlayacağın için önemli değil:) Çarşambaya kadar eski düzene dönersen 10 numara olacak.

Nasi gidio mervecimm ben bugun adet oldum spor falan yalan oldu yaa fenayimm

Cumaya kadar biterse ödem falan hepsi gitmiş olacak ne güzel...

günaydınnn.mutluluktan iştahınızın kapanacagı bir hafta olmasını dilerim.
bugün asmde denetleme var.umarım eksiğim çıkmaz.
kızlar size bir şey soracagım.hatırlarsanız benim baskülüm bozulmustu.asmdeki baskulu kullanıyorum,ama buda zor ve sıkıntılı oluyor.malum burda kıyafetle tartılıyorum bazen inca bazen kalın giymiş olyorum olmuyor.basküllere netten mağazadan baktım.kafam cok karıştı.tavsiye edeceginiz varmı?

Selam canım. Hg.geldin Allah kolaylık versin. Maalesef tavsiye edebileceğim bir marka yok.

Arkadaşlar.

Geçen cuma günü takım olarak 2. olmuşuz. Herkesi tebrik ederim.
Sevgili Tülin ise Bireyselde birinci oldu.
Tülincim perşembeye kadar üyelerin paylaşım alanında kilo verme hikayeni paylaşman gerekiyor. Paylaştığında bana haber verir misin ?
ayrıca paylaşamadan önce sana bu konu ile ilgili özel mesaj atacağım. dikkate almanı rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X