- 17 Temmuz 2012
- 1.522
- 205
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #95.481
Canm bnde 2 mil yapcam zaten fazla yormım kendimi hastaneden zır çıktım girmek istemiyorumm
Su ne kadar içtin bakiiimmm??
daha 3 bardak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bnde 2 mil yapcam zaten fazla yormım kendimi hastaneden zır çıktım girmek istemiyorumm
Su ne kadar içtin bakiiimmm??
Evet birlikte yapabiliriz tamamdir ya ciddi ciddi bir disiplin icinde olmayi cok istiyorum hem birlikte yapinca daha iyi olurWoaaw Tülincim süper kilo vermissin tebrik ederim
Tülincim haftaya daha dogrusu yarindan itibaren eslesmis bulunmaktayiz, eger sende yapabilirim diyorsan ben bu hafta Edanin listesini uygulamaya calisacagim. Beraber yaparsak belki dahada verimli olabilirBende saat sorunu yasayacagim ama bir sekilde ayarlayip bu hafta güzel kilo vermeyi hesapliyorum bakalim
Aslında odem falan attim ama teşekkür ederim :)Tülincim tebriklerrr
![]()
Sevgili esim neredesin neredesin adini bilmiyorum ben
Edacim sen nerelerdesin bu haftaki diyet listeni birlikte yapalim olur mu bugun spora gittim ama diyet listesi olamadi ama 4 kilo kas yapmisimmetabolizmam hizlanmis bi ona sevinebildim
Çaglacım zayıflamk istiyorsak 12 de kalkmıcaz nekadar erkn kalkarsak o kadar iyi canm biliyosun sabah kalkıp elmasirkeli su iç bak mmeyıboşizman basıl calışcak canm
Erken kalkıyoruzzzzzz
Menüme bak bakayım
Sabah:lor peynirli maydanozlu omlet
Dımates salatalık roka yeşilsogan maydanoz tere yeşillik yani
1 cay kasıgı kusbrnu marmelat
3 dilim kep ekmk
Zeytin
Sekersiz 1 kupa cay
Ara
Soda
Öglen
Bulgur pilavı 5 yk
2 bardak ayran
Ara
Elma 1 tane
Aksam
Lahana darması2 tane
1 dilim hashaslı ekmek;(((dayanamadım
1 kase salata
Ayva hosafı 2 yk
1 dilim ew baklavası
Kalori;1012
Su:4 bardak
Mesaj;6 7
Bitki çayı:5 i biyerde
Sspor;leslie 2 mile
Diceksin ki baklavayla ekmeklwmi zayıflıcaz farkındaysan nefsimi koreltecek kadar yedim ve bitti
Bide buaralar iştahım acıldı
Vitamin serumundan olsa gerekk
Senin menünü alayımmm
iyi canım menunde bişi yook
benımkıı
sabah
2dilim kepeklı ekmek
*cay
*peynir
*domates
öğle
*2dilim kepeklı ekmek
*yeşil mercimek
*1 kase yogurt
ara
*1 ayva
aksam
*2dilim kepeklı ekmek
*köfte patates azpilav
*1 kase cacık
toplam kalorı:1104
su:2lt
spor : 1mıl leslıe(
bıtkı cayı 2 kupa
Nasi gidio mervecimm ben bugun adet oldum spor falan yalan oldu yaa fenayimm
Geçmi olsun canm bnmmm
İyi oldu cumaya kadar odem atarim herhaldee sen nâaaptin
Bende grip oldum canm yha ama 45 dk yüürüdüm spor olarak orta tempoda
İnşallah daha fazlasini da yapabilirim ben nasil yapicagimi şaşırıyorum bana yardim edin edacim belki senin diyet listelerine uyarim bilmiyorum ama saatler konusunda problem yaşıyorumsabahla oglen arasında araogun sansim yok ogleni bir sekilde hallederim ama mesela öğlen yemeginden 3-4 saat sonra spora gidiyorum 1 saat kadar once 100-150 kalorilik ara ogun yapmami önerdiler ama derste oluyorum bazi hocalar rahat istersen kalk dans et umurlarinda degil ama bazilarida sinek ucsa kizcak tipte
olmadi son arada form bisküvi yerim ama.ac olmuyorum yemekte istemiyorum ama pakette kurumeyve satanlar var bir porsiyon ve 160-180 kalori bilirsiniz belki onlardan yesem bagirsak hareketlerimden korkuyorum
spor sonrasi canim acayip yemek yemek istiyo aksam ekmegi cok kaciriyorum bazen
( bugunde kas agrim var diye gidemedim spora ve gunn boyu fazla ekmek yiyorum toplam.kaloriyi dusuk tutsamda
ekmegi direk kescem olmadi gerekirse eve bile sokmam
İnşallah onumuzdeki hafta super gecicek kendime uygun liste bulmam gerek
Woaaw Tülincim süper kilo vermissin tebrik ederim
Tülincim haftaya daha dogrusu yarindan itibaren eslesmis bulunmaktayiz, eger sende yapabilirim diyorsan ben bu hafta Edanin listesini uygulamaya calisacagim. Beraber yaparsak belki dahada verimli olabilirBende saat sorunu yasayacagim ama bir sekilde ayarlayip bu hafta güzel kilo vermeyi hesapliyorum bakalim
Çaglacım nerdesin yarından itibaren bi düzene girelimm ikimzde sonuncu olmuşz cnm ;((
Ama bı hafta denemydi bu haft spor sı hersey düzgn olcakkkkk
Ya mervee hadi motive olalim bu hafta 1. Biziz dimii
Sevgili esim neredesin neredesin adini bilmiyorum ben
Edacim sen nerelerdesin bu haftaki diyet listeni birlikte yapalim olur mu bugun spora gittim ama diyet listesi olamadi ama 4 kilo kas yapmisimmetabolizmam hizlanmis bi ona sevinebildim
Çaglacım zayıflamk istiyorsak 12 de kalkmıcaz nekadar erkn kalkarsak o kadar iyi canm biliyosun sabah kalkıp elmasirkeli su iç bak mmeyıboşizman basıl calışcak canm
Erken kalkıyoruzzzzzz
Menüme bak bakayım
Sabah:lor peynirli maydanozlu omlet
Dımates salatalık roka yeşilsogan maydanoz tere yeşillik yani
1 cay kasıgı kusbrnu marmelat
3 dilim kep ekmk
Zeytin
Sekersiz 1 kupa cay
Ara
Soda
Öglen
Bulgur pilavı 5 yk
2 bardak ayran
Ara
Elma 1 tane
Aksam
Lahana darması2 tane
1 dilim hashaslı ekmek;(((dayanamadım
1 kase salata
Ayva hosafı 2 yk
1 dilim ew baklavası
Kalori;1012
Su:4 bardak
Mesaj;6 7
Bitki çayı:5 i biyerde
Sspor;leslie 2 mile
Diceksin ki baklavayla ekmeklwmi zayıflıcaz farkındaysan nefsimi koreltecek kadar yedim ve bitti
Bide buaralar iştahım acıldı
Vitamin serumundan olsa gerekk
Senin menünü alayımmm
iyi canım menunde bişi yook
benımkıı
sabah
2dilim kepeklı ekmek
*cay
*peynir
*domates
öğle
*2dilim kepeklı ekmek
*yeşil mercimek
*1 kase yogurt
ara
*1 ayva
aksam
*2dilim kepeklı ekmek
*köfte patates azpilav
*1 kase cacık
toplam kalorı:1104
su:2lt
spor : 1mıl leslıe(
bıtkı cayı 2 kupa
Nasi gidio mervecimm ben bugun adet oldum spor falan yalan oldu yaa fenayimm
günaydınnn.mutluluktan iştahınızın kapanacagı bir hafta olmasını dilerim.
bugün asmde denetleme var.umarım eksiğim çıkmaz.
kızlar size bir şey soracagım.hatırlarsanız benim baskülüm bozulmustu.asmdeki baskulu kullanıyorum,ama buda zor ve sıkıntılı oluyor.malum burda kıyafetle tartılıyorum bazen inca bazen kalın giymiş olyorum olmuyor.basküllere netten mağazadan baktım.kafam cok karıştı.tavsiye edeceginiz varmı?
Eki Görüntüle 848472 Eki Görüntüle 848473 bu ikisi güzel gibi.